Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Vettem egy ilyen tabot egy rokonomnak. Elsőre szimpatikus a cucc, bár nekem a kijelzője nem tetszik. Méret, felbontás ok, de a tn panel engem zavarna. Aurora II mellé téve látszik a különbség, fakóbbak a színek és a betekintési szög is gyengébb. Persze ennyi pénzért megérte (40e volt). Kézbe fogva nagyobb, mint amire számítottam, az Aurora 328g, ez meg 485g, és méretben is nagyobb, de még bőven vállalható. A 10"-os méret nekem már a mobilitást is megkérdőjelezi.
4.0.4-el kaptam, valóban nem villám.Aurora II CM10 rommal érezhetően simább, gördülékenyebb. Éppen ezért feltenném rá a Gadmei romot, ha azzal javul a helyzet. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a recovery-ben nem kell lépkedni? Minden automatikus? Az 1. hsz-ben ez áll. Szóval wipe-okat se kell lenyomni, meg sd-ről tallózni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- PayPal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest