Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !

A Párommal most tervezünk venni egy ilyen okos "kis" TáblaPC-t, de elég vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kpcsolatban ( bár bekell hogy valjam, kezdek megbarátkozni vele), de gondoltam hogy még mielőtt boltba rohannánk megkérdezlek Titeket is, akik már bőven benne vagytok a használati érában + remélhetőleg van egy leszűrt össszképetek is erről a készülékről...
Ennek tudatában, akinek ideje és kedve is engedi, esetleg tudna Nekem írni pár fontos dologgal kapcsolatban, ami Nekem speciel
világos ?Ami érdekelne:
- mennyit bír pontosan az 5000 mAh-es aksi, vagyis mi a maximális bevetési idő, terhelve & terheletlenül ?
- mennyire jók vagy rosszabbak a betekintési szögei, olvashatósága ha egy 9 series IPS kijelzővel vonunk párhuzamot ?
- mennyire melegszik ?
- milyen az anyaghasználat és az illesztések mínősége ?
- mennyire támogatott a rendszer, frissítések szempontjából ?
- mi a helyzet a sokfelé olvasható Wi-Fi lassúságával ?+ Skype ugye van rajta ?

Előlre is nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak a segítséget Mindkettőnk nevében !

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

világos ?