- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
A Párommal most tervezünk venni egy ilyen okos "kis" TáblaPC-t, de elég vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kpcsolatban ( bár bekell hogy valjam, kezdek megbarátkozni vele), de gondoltam hogy még mielőtt boltba rohannánk megkérdezlek Titeket is, akik már bőven benne vagytok a használati érában + remélhetőleg van egy leszűrt össszképetek is erről a készülékről...
Ennek tudatában, akinek ideje és kedve is engedi, esetleg tudna Nekem írni pár fontos dologgal kapcsolatban, ami Nekem speciel
világos ?
Ami érdekelne:
- mennyit bír pontosan az 5000 mAh-es aksi, vagyis mi a maximális bevetési idő, terhelve & terheletlenül ?
- mennyire jók vagy rosszabbak a betekintési szögei, olvashatósága ha egy 9 series IPS kijelzővel vonunk párhuzamot ?
- mennyire melegszik ?
- milyen az anyaghasználat és az illesztések mínősége ?
- mennyire támogatott a rendszer, frissítések szempontjából ?
- mi a helyzet a sokfelé olvasható Wi-Fi lassúságával ?+ Skype ugye van rajta ?
Előlre is nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak a segítséget Mindkettőnk nevében !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest