- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
szerintem nem nekem akartad válaszolni. De a hard reset a PDA-k óta az gyári állapotra vissza állítás. Amiről te beszélsz az a soft reset vagyis az újraindítás.
Van még egy gondom. Ha gyorsan gépelek akkor belepakol olyan karaktereket is, amiket nem nyomtam le. Másnál is jelentkezik ez a probléma?
-
-
jFox
addikt
Nekem is le fagyogat készenlétben. Én még 4.0.3-al kaptam a tabit. Azzal nagyon sokszot lezsibbadt készenlétben. Amióta 4.0.4 van fent nem volt ilyen eset. De tegnap 2x is lezsibbadt alvó módban. Én ahoz tudom kötni, hogy ha power save -be teszem a cpu-t, akkor csinál ilyet. Ha normál üzemmódban van, akkor nem fagy.
-
p0rn
tag
mivel marketből nem lehet leszedni mert azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel iy gondolom te is az .apk-t szedted le. de abból 1000+1 verzió van fenn nézd meg marketban a legutolsó verizószámot keress rá googleben az .apkra és tedd fel azt nekem így ment tökéletesen.
-
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
Nunder
őstag
Már nem azért kolléga, de itt a Gadmei ROM-ról volt szó, nem pedig a gyáriról
Az pedig, hogy neked milyen böngésző az ideális csak a Te döntésed, a másik választása ettől még lehet ideálisabb az adott igényekhez.
Ami meg a telepítést illeti. Én is telefonom 8GB-os Class 4-es SDHC kártyáját használom. Pikk pakk megvan a fel/la másolás, és nem olyan sűrűn jönnek a ROMok, hogy ne érje meg a vesződést.
-
Szerintem semmi,csak a myaudios cuccok hianyoznak de az potolhato...Az elonye mar ha annak lehet nevezni a benchmark programok jol teljesitenek rajta wifivel es anelkul is ,de belakva azert mar mas eredmeny jon ki.Amit en meg megtettem hogy fel van rakva a system tuner pro progi es azokat a gyari alkalmazasokat is toroltem ami nem kell pl navi,google+ es tsa-i..es ezen a formacion log a modositott builtprop..
-
-
Veletlenul nincsc fent a tableteden a root explorer mert akkor vasdgyx torold azt a programot,vagy azon belul engedelyezd a file modositasara az irasi jogot is en toroltem a root explorert mert bekavart egy kisse,utana tc rott jog ,aztan ahogy par hozzaszolassal fentebb irt modon sikerult megoldani.Nekedcv melyik rom van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest