- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
PrinceHerceg #996 üzenetére
Én a concord billentyűzetes 7" tokját vettem meg, épp hogy elfér benne kissé túl nyúlik de nem vészes ha kell kép lövök párat délután
Más fóliát talált e már valaki? Mert sikeresen leszedtem véletlen a gyárit
-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #907 üzenetére
Futár hozta, szép lesz így postán gariztatni.....
-
válasz
PrinceHerceg #886 üzenetére
A myaudio weblap szerint 2 ev de ebbol 1 ev teljeskorul a +1 amolyan kiterjesztett ,a szerelesert nem kell fizetni, csak az alkatreszert....
-
gaben1117
senior tag
válasz
PrinceHerceg #874 üzenetére
Nem 2 év garit adnak a media marktban?
-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli -
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest