- Steam Deck
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli -
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest