- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5066 üzenetére
Köszi! Már bírkozom vele, elsőre a twrp miatt már berigiztem valami GitHub egyletbe, most a fórumra és azt kéri írjak hármat, hogy hozzájthassak dolgokhoz (miért kell így szopatni a jónépet), írtam valamit de az megsem jelent rendszer egyből törölte és még mindig kell 3-at :-(
ezzel elleszek ma!
Mindenesetre köszi mégegyszer! -
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5063 üzenetére
Légyszi leírnád nekem (magyarul) nagyvonalakban mit hogyan, mert már megőrülök a guglifordítótól és szerinetem nem értem az ott leírtakat, mert 3 file van alul amit leszedtem, de a leírásban teljesen másokat kér és azok linkjét sehol sem lelem. Nagyon nem vágom, ezekből nekem nem áll össze a kép:
"Mediacom 860S2 - Mediacom 870S2 - Gadmei E8HD
* Grab TWRP recovery from this thread, unzip it and follow its instructions.
* Put rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), factory-reset, "singleuser", MDPI pack and compatibility zip on the microsd card.
* Turn on the tablet keeping pressed VOL- and POWER untill you see the green droid.
* Flash factory-reset, rom (pa_elf2-$VERSION-$DATE.zip), gapps (gapps-jb43-core-amlogic.zip), "singleuser", MDPI pack and compatibility zip.
* Now select "Reboot system".
* Enjoy ParanoidAndroid!Mediacom 860S2 rc1
Mediacom 870S2 rc1
Gadmei E8HD rc1"Köszi!
-
DVzse
csendes tag
válasz
pedro21 #5059 üzenetére
Hátha jó lesz, nekem ezek lejöttek regisztráció nélkül:
"860s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"870s2-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"
"e8hd-cm10.2-singleuser_compatibility-rc1.zip"plusz még a "factory-reset.zip" is
Kérdésem a mutatványhoz kell itt is a TWRP 2.6-os? Mivel indítom, ha kell a sok közül melyik a gadmeire való?
Köszi! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest