- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Tud valaki esetleg jó árban mínőségibb tablet táskát, esetleg szütyőt hogy hordozhatóvá váljon a készülékünk ?
Köszönjük !
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Webcamot valaki már tudta már használni valahogy, mert Nekünk még most se megy, se a Skype se az MSN alatt ?!
U.i: sztem az a készülék tuti hibás, cseréltesd ki...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
gaben1117 #885 üzenetére
Az üzlet közepén lévő gyalogkakuk akit megkérdeztünk azt mondta hogy 2-öt vállalnak rá és hogy a kirakott táblán rosszúl van kiírva az 1-év, örvendeztük is ameddig a vevőszolis srác nem mondott megint mást...
Szóval Én már nem tudok biztosat, maximum a gyártói 2 évet !
De az szerintem már most látszik hogy ez a ketyere azért gondosabban lett összekalapálva, pláne ennyiért !
B.E.S.T - B.U.Y
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Köszönöm az értékes hozzászólásaitokat...
Ma meg is vettük Páromnak a készüléket, a MM-ból itt Debrecenben 39.990 Ft-ért akciósan 1-év garival, és csodák csodájára annyira sok volt kirakva belőle hogy csak néztem, min két tucatnyi nagyságrend volt a polc alatt terítve...
Szóval aki gondolja itt lent van bőséggel és biztosan lehet belőle rendelni is, mert még talán tart az akció is !
Egyébként nagyon bejövős kis ketyere, és Én sem tapasztaltam semmi lassúságot sem a Wi-Fi vagy a rendszer végett + nem is melegszik annyira !
U.i: Valaki Skype-on próbált már videóhívást, mert nekünk
igen sikerülgetett működésre bírni, vajon azt hol és hogyan lehet beállítani ?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
A Párommal most tervezünk venni egy ilyen okos "kis" TáblaPC-t, de elég vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kpcsolatban ( bár bekell hogy valjam, kezdek megbarátkozni vele), de gondoltam hogy még mielőtt boltba rohannánk megkérdezlek Titeket is, akik már bőven benne vagytok a használati érában + remélhetőleg van egy leszűrt össszképetek is erről a készülékről...
Ennek tudatában, akinek ideje és kedve is engedi, esetleg tudna Nekem írni pár fontos dologgal kapcsolatban, ami Nekem speciel
világos ?
Ami érdekelne:
- mennyit bír pontosan az 5000 mAh-es aksi, vagyis mi a maximális bevetési idő, terhelve & terheletlenül ?
- mennyire jók vagy rosszabbak a betekintési szögei, olvashatósága ha egy 9 series IPS kijelzővel vonunk párhuzamot ?
- mennyire melegszik ?
- milyen az anyaghasználat és az illesztések mínősége ?
- mennyire támogatott a rendszer, frissítések szempontjából ?
- mi a helyzet a sokfelé olvasható Wi-Fi lassúságával ?+ Skype ugye van rajta ?
Előlre is nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak a segítséget Mindkettőnk nevében !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest