Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
A geek-el amúgy hogy jártál pórul? Ez utóbbit csak most olvastam...
Nálam még azt is felajánlották, hogy vigyem otthon szervizbe a tabletet, s küldjek róla számlát, ők kifizetik...
Ez a binges windows egyébként azért érdekes, mert miután újratelepítettem a tabletet a geektől kapott usb-s telepítővel (ez a telepítés a szokványostól eltérő, parancssorból fut, de ugyanúgy automatikus) a licensz az ugrott, s a telepítő egy olyan kulcsot használ telepítés gyanánt, ami már tiltott, szal csak telepítésre jó, ugyebár ilyen kulcsokat használnak azok, akik később kms pico-val aktiválják (én nem tudom, hogy ilyen emberek egyáltalán léteznek-e). Kulcsot meg nem kaptam a tablethez, szóval gyanítom, hogy valami sunnyogás van itt. A tabletből telepítés előtt egyébként kiolvastattam a kulcsot, de azt sem fogadta el telepítés után! Azt is gyanítom, hogy a Pipo esetében sem lesz más a helyzet,lehetséges, hogy egy újratelepítés után megoldhatjuk magunknak a dolgot így vagy úgy, már ha egyáltalán lesz a jövőben publikálva hozzá "firmware". Persze a Pipo-val feltételezem nem lesznek ilyen problémák, hisz nincs se kamera, se érintőképernyő, egyedül talán wifihez meg a lanhoz nem talál majd a windows automatikusan drivert, így egy normál windows telepítő is jó lesz. Ami még érdekesség, a bing bír lokalizált is lenni, szal magyar nyelv esetében a tabletnél nálam a magyar nyelv csak részlegesen volt beállítható, alapvető gombok lettek csak magyarítva (ok, alkalmaz, mégse), szinte minden angol maradt, mint később kiderült jártak már így páran kínai tabletekkel. File-ból pedig nem tudtam nyelvet telepíteni! Amit utána adott a geek telepítőt, no annál viszont már simán ment update-ből a nyelv telepítése. Szóval lehet, hogy ezzel is így járunk, hogy alaphelyzetben nem tudunk magyar nyelvet telepíteni. Hülye voltam, mert megtehettem volna simán azt, hogy egy pro telepítővel felfrissítem pro-ra a windows-t s ekkor nem ugrik az összes driver, viszont valszeg tudok ezután nyelvet telepíteni.
Majd ha ideért, nyitok egy új témát a windows-os boxoknak, hogy ne offoljuk szét a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest