Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
^Sunrise^
tag
Gori, hogyhogy AMD-s lettel?

Viszketett a tenyered mi?

-
Santos
csendes tag
Hello!
Érdeklődni szeretnék a következő termékről: silentmaxx HD-silencer Rev. 2.0 .Meg tudnád mondani mennyire kompatibilis az én Antec Sonata házammal?Gondolom a sínes rögzitéssel nem lenne gond, viszont én úgy vettem észre,hogy a HD-silencer oldalán lévő lyukak a doboz közepén vannak(ellentétben egy Cd-rom-mal amelyen ugye 2 sorban vannak a lyukak),ezáltal ha én rögzieni akarom az egyik 5''25-ös helyen,akkor az valójában kettőt foglalna el,mert alá nem férne be pl. egy DVD meghajtó.(Remélem azért valamennyire érthető a problémám
Sajnos a házamat nem tudom felvinnni kipróbálni,mert vidéki vagyok,ezért ha valakinek van tapasztalata,az legyen szíves ossza meg velem.Ja és nem utolsó sorban arra is kiváncsi lennék,hogy tapasztalatotok szerint menyire hatékony a hdd IDLE zajának csökentésére(pontosabban egy samsung SP1614N a zajcsökkentés tárgya )?
Köszi! -
tts
addikt
válasz
Space marine
üzenetére
rosszul kereseted!

Bővebben: link
CoolerMate - 3750,- és még kép is van róla
-
Space marine
aktív tag
Hali!
Érdeklödnék,hogy 9.2cm venti kék leddel van-e és mennyibe kerülne???
2db kellene. Sehol nem találtam még.
Elöre is köszi! -
tts
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
illetve nem tudom ezt rá lehet-e majd szerelni
Bővebben: link -
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
nyam-nyam

ahogy elnézem ott kettő szabad hely van, ott véleményem szerint tuti elfér a silencer
viszont az is tény, ha veszel kettő darab d-s passzív zalmant, akkor még egy olyan 12 centis Silentmaxx-szal (mint amilyenek a házadban elől is vannak), ''zalmanosan'' oldalról megtámogatva tutira ütőképes hűtés lenne ez a verzió is -
Gorneck
legenda
tts mennyi lenne a fent belinkelt silencer?
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
jah bocsi akko félreértettelek, szal akkor _még egy_ 6600 gt megy bele és sli?
hát ebben az esetben már tényleg kérdéses a silencer, de nekem még a 9600xt-men a ventije túllógott a kártyán és a kettővel az agp solt alatti pci hozzáférhető volt ezáltal
az alsóra rakj silencert a felsőre meg zalmant és akkor legalább össze tudod hasonlítani a kettőt majd
viszont ha veszel mondjuk kettő D-s zalmant akkor lehet, hogy a hűtést egy extra 12 centis ventivel meg tudod oldani kettő 8as helyett
-
Gorneck
legenda
El is felejtettem említeni! Szétkaptam a gépet és még nem raktam vissza a pci takarólemezeket hátra...árad a levegő ki rajta! 2db 12es tólja vadul!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
úgyis az a lényeg, hogy Te meg legyél vele elégedve

csak zalman?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hát igen, megviselte a gerincemet az a súly, de nem is az erőlétemmel volt a gond...kicsit meglepődtem!
Eddig nem bántam meg a dolgot...winfos egyenlőre gyorsabb, de a valódi teszt odébb van! Sőt még lóvém is maradt a váltás után! A cnq is tökéletesen müxik szal jó a cucc...lassan dobok bele még egy 6600gt-t oszt ugyanabból a léből előrébb vok...
tts!
6600gt-re köne majd sztem vmi jó kis gpu hűtés...ha jóltom akkor nagyon nemtok válogatni mivel Zalman eddig csak! Vagy csak le vok maradva?! -
al_age
senior tag
Hali!
összegyűlt a lóvém
két kérdésem lenne:
- Casetek 1018-as (ilyen: Bővebben: link), valamint kettő darab 17 dBa-s 8 centis ''ződ'' YS-Tech van-é raktáron?
- ugyi futárral szeretném rendelni, mert postán egy ilyen nehéz csomag valószínűleg drágább lenne, plusz a futár talán egy fokkal biztonságosabb is. úgy mégis kb mennyi lenne a plusz költség a ''nyersanyagon'' kívül? - bár lehet hogy csak épp annyira vagy otthon e témában mint én
[Szerkesztve] -
T-
tag
Üdv tts
délután jártam nálad, vásároltam,beszélgettünk,
és én kérdeztem hogy a házamhoz tudnál é hozni plexi lapos oldalt
azt montad nézzek utána.
utána néztem
Bővebben: link ilyen házam van és asszem megtaláltam az oldalát,mámint van-e ilyen,szerintem
ez azBővebben: link
mibe kerülne egyhez hozzá jutni?
szerinted is ez való rá?
ja, kössz mindent!
(jófajta hővezető pasztát ne felejTTS el beszerezni, szerintem lenne rá kereslet)
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Harlequin
üzenetére
azért mert ez a stílus finoman szólva - nem járatos itt, de hagyján
1 - van akinek nagyon közel vagyunk - ez nem szempont
2 - nem érdekel kik mit szoktak - de azért majd látni fogod, idővel egyre többen leszünk akik betartva bizonyos játékszabályokat megjelenhetünk itt
3 - nem ismerem a mycomosokat - de azt hiszem ez nem is mycomos topic itt
szóval csak egy kis félreértés az egész (Óbuda=piripócs - kisbetűvel
)
szóval gyere el egyszer, szívesen látunk, aztán majd utána konzultálhatunk a hozzáállásról is
-
Harlequin
tag
Nem tudom miért kell úgy felkapni a vizet:
1:eléggé kint vagytok
2:itt nem boltok szoktak hirdetni, nem tudtam, hogy ti vagytok a bolt
3:pl a mycomosokhoz nem kell kimenni, ezért gondoltam (ha már itt hirdettek) , hogy esetleg ez nálatok is működik, de bocsánat, ha megsértettelek azzal, hogy hasonló hozzáállást feltételeztem! -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
e-e
oldalt és alul (itt van benne a 120-as venti) - mármint én beszerelt álapotban értem az alul-felült -
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
linkel csak rá és ha nem jön, rögtön a frissítésre - mindjárt jön is igaz?
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
tudomásom szerint a 12 V viszi a prímet
ugye nemsemmi ez a két NQ?
a BS-hez van nagyon szép plexiburkolatom is - az egész táp úgy (szín, csatik, kábelharisnya, NB SX1na meg a plexi) ahogy van meglehetősen jó megjelenésű kis cucc -
tud@kozódoo
csendes tag
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
A BS 12 V-on sokkal erősebb, a NB a kisebb feszeken, attól függ mire van szükséged inkább.
Ha a véleményem érdekel, én biztos a BS-t venném (mondjuk az egyik gépemben egy 3,4 telekondis NW-n az van
). -
tts
addikt
Szia,
még nem volt, hallottam a 140-es SF-ről, nekem azt mondták hangos, de nem a ventije, hanem a sok szállított levegő susog nagyon
nem mondok rá árat, de hamarosan lesz ilyen hiper, szuper, csemege táp nálam:
meg
mindkettő 140 mm ventivel.
-
tts
addikt
jaj, aszittem már utánanéztél.
Nos, ampert nem tudom, holnap megnézem a boltban.
20 PIN:
csatik száma - sok
olyan hangos, amilyen hangos egy 12500-as táp, elviselhető, de nem egy passzív Silentmaxx
BlueStorm - a két táp nem egy kategória = ég és föld = a SF a múlt a BS a jelen
nincs ''nem átventizett'' de súgok (
) - Pixel - ott kapsz az általad említett áron gyári ventivel -
Sub-S
senior tag
Szia TTS!
Volt már szerencséd 14 centis ventihez?
A Super Flower SF-500K-14A PLUG-N táp miatt kérdezem ami 14-es ventivel van szerelve. Egy ilyen 14-es venti minimális fordulaton szerinted mennyire hallható? Van susogása vagy valami egyéb zaja, vagy ráfogható, hogy szinte hangtalan?
A fenti tápra tudnál egy árat mondani? -
Harlequin
tag
Ha szeretnék egy ilyen hűtőt (xp120) nem lehetne valahol beljebb találkozni átvétel céljából, hogy ha már ennyi pénzt kiadok ne kelljen kimenni érte pripócsra?!
-
diegho
nagyúr
Hali tts!
Látom megérkeztél.
Már kérdeztem régebben, hogy mit tud a 420-as SuperFlower táp, de akkor épp nem voltál idehaza.
Most is megkérdezném, hogy mik a részletes adatai: amper adatok, molex csatik száma, 20 vagy 24 pin, sata csatik... és az érdekelne mennyire hangos. 2 táp között vacilálok, a SF420 és a Bluestorm 350. Te melyiket ajánlod? FSP-ből viszont nem átventizettet is tudsz szerezni? Nekem nem kell átventizett, nincs most annyi pénzem rá. Vagy esetleg más ajánlatod van 15k körül? Postaköltsége mennyi lenne a tápnak + még néhány apróságnak (ventik, nb hűtő...) -
tts
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
nekem nem kellett, de csak 2800+-on volt
de ha te veszel most egyet és írsz vissza a tapasztalatokról, azt már előre megköszönjük
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo
üzenetére
- Arctic jó hűtő, én nem tartok
- XP-90és NB- csak jókat tudunk mondani róla, jó, jó ...
- a piros nincs, a többi van (elvileg
)
- XP-90 is van azonnal, de az nem jó LGA 775-re -
tud@kozódoo
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
ezt kitől kérded?
nekem nincs tapasztalatom XP-90 nel kapcs, de ha jól tom, akkor nem kell bplate-tet cserélni, de majd megerősítenek a kollegák, ha így van vagy ha nincs így, ugye???
egyelőre egy Zalman 7000-es ontja a szelet meg a zajt nekem, úgyhogy már lassan kéne cserélni. -
Black&White
addikt
Hi!
Van tapasztalod XP90&A64 3200+ ről.Hogy bírkozik meg vele?Kell hozzá másik Neo BPlate? -
tud@kozódoo
csendes tag
hey all!
jobbra up!
ki tud vmit mondani az arctic freezer 64 (esetleg silencer 64 ultra) vs XP-90 + Noiseblocker SE 2 Blue párosokról? mert ugye pénzmagban azért a TR alatt vannak a freezerek. (3000+ s754 hűtéséről van szó, kicsit húzgálva)
TTS te hozol be ilyet rendelésre? ami árlistában van és piros az nincs készleten? mert akkor nem küldeném el a képernyőnyi készletkérdező mailt neked
szerk: LGA775-re most csak XP-120ad van? XP-90 mennyi idő lenne?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Hi tts!
Tr nb1-c hűtőt el fogja bírni az a műanyag pöcök ami a gyári hűtőhőz adnak vagy van ehhez külön csavar, mert rohadt mód nem emléxem rá! Mégvmi K8-ra szerelted már fel az xp120at? Kell cserélni keretet? -
Harlequin
tag
XP-120-as hűtőt keresek!
-
^Sunrise^
tag
Udv Janos!
Ugy tunik nemsokara bucsut veszek a komplett gepemtol, de utana majd elobb utobb megint meglatogatlak vmiert.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Disney+
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
![[kép] [kép]](http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/nvidia/sli68gt/images/gts.jpg)