- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
al_age
senior tag
remélem benéz ide ma is TTS, mert lenne egy kérdésem hozzá:
a Rheobus panelhez mi jár? 1-2 hosszabbító kábel van a dobozában?
Posta mennyi szokott lenni cirka / sacc? -
^Sunrise^
tag
Ja, kulfoldrol most lassabban csorog at az adat, csuszosak a kabelek.
Vigyazni kell ilyenkor a virtualis sztradaval.
-
Xidex
tag
Budapesten esett 2 cm hó, az ország néhány részén nagy szél, jeges utak. Megint korábban sötétedik
németországban gondolom hasonló a helyzet. Talán majd éjfélkor fogsz ide látogatni, úgyhogy addig csáó.
-
OC
őstag
Hali tts! Milyen az idő arrafelé? Remélem jobb, mint T.csgén!
A következő vásárlásomkor 120-as Noiseblockereket szándékozom venni tőled, meg kábelharisnyaszettet. A kérdésem az utóbbihoz fűződik. Van-e neked ezekből pl. fekete színű? Mert az oldaladon csak UV-s van, pedig egy szolid, esztétikus házban a fekete a nyerő (Én nem szeretem a túlzott csicsát). Ha esetleg tudsz beszerezni, annak örülnék. THX! Jó utat hazafelé!
-
Xidex
tag
szuper
-
Xidex
tag
Most mindenki üljön le és mondjon el egy imát János notebookához, hogy müködjön rajta a net Németországban. Kivéve én, mert nekem nem haverom se Isten, se Jézus, de azért miss Fortunát megkérem hogy tegyen valamit az ügy érdekében.
-
OC
őstag
Szia TTS!
Ma reggel (kb.11 óra) ébresztett a portás, hogy csomag érkezett. Ma jött meg az S1. Haver gépében kibróbáltam úgy hogy minden ventit(még tápban is) kikapcsoltam, meg lehúztam a driveokat. Tettem ezt azért, hogy halljam a hangját. Nem jött be. Csak ha 5cm-re hajolok a ventihez, akkor hallom.
Nagyon király!
Köszönöm szépen! Lehet, hogy kell majd 1-2 házventi, viszont erra a célra inkább YS-Techet veszek. Olcsóbb, valamint kíváncsi vagyok, hogy mennyivel hangosabb az S1-nél.
Mégeccer THX! -
Bumbee
tag
vki tudja esetleg, hogy a gyári amd hűtőventi milyen db értéket produkál? csak úgy a számszerű viszonyítás végett kérdezném. és remélem ma érkezik már se2 venti!
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
A közel múltban megkersett (!) két izgalmas cég - így ma a folyamatos bővülés és a potenciális vevők izgalomban tartása miatt elküldtem két ajánlat kérést:
1 - Mushkin 2×256 és 2×512 dulkittek PC 3200 és a fölött minden ami kapható
2 - Alphacool vízhűtés közvetlenül a gyártótól - remélem a teljes skála -
al_age
senior tag
Szia TTS!
Rheobus panelből van fekete verziód, vagy tudsz szerezni feketét? -
toboz
tag
Helló,
rendeltem Tőled pár dolgot postán a hét elején ami meg is érkezett rendben de a 2 ventirács nemigazán stimmel (lehet, hogy én adtam meg rosszul a mintát de pont az jött 3 közül amit nem akartam). A kérdésem az hogy van-e mód kicserélni v. becserélni vmi másra?
Üdv: Zsolt -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #1050 üzenetére
Á - nem is mondtam a nap hírét - írtál a múltkor Raid ügyben - na aztán leültem, szépen akkurátusan elolvastam a Gigabyte könyvecskét ill. a vonatkozó leírást a honlapjukon, szó szerint végig csináltam - és láss csodát - vazze
elsőre működött, van SATA Raid tükröm - hihetelen.
-
^Sunrise^
tag
Mikor leszel ujra?
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
^Sunrise^
tag
Ja, oda akkor franko.
A szinei egyebkent szepek nagyon, nekem is csak a hangerejevel voltak gondjaim.
Meg van 2db ilyen ventim, csak le van blankolva a veguk, szoval csatlakozo nuku (Zalman MFC1-en voltak), ha esetleg tudod oket igy hasznalni akkor 1800-ba odaadom a ket ventit.
[Szerkesztve] -
Xidex
tag
Cooltek UV Fan - Orange-Blau ez mennyibe kerül? Két darab kéne, Revoltec-ben 2100-ért adnak ilyet.
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Xidex
tag
Thermaltake Shark VA7000 SWA < ez nagyon állat, az egész belseje gyárilag polírozva van.
-
Xidex
tag
Írj File-managert mobilra. tuti 5-öst kapsz érte.
-
Gorneck
legenda
zizzzz, zizzzz!
-
Hugo85
aktív tag
Szia TTS!
Azt szeretném kérdezni hogy van e még ilyen:
CSAK A KÉSZLET EREJÉIG
SK-6+ tiszta réz borda K7 platformra - 70 mm YS-Tech ventilátorral mindössze
2500,- Ft bruttó
Kéne egy az ős p3-866-osra (mert ugye ami felmegy SocketA-ra karmokkal az felmegy FC-PGA-ra is).
Jah és hogy ez a venti mennyire hangos. -
Xidex
tag
De jó lesz a Mod Tech Hall 4
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
^Sunrise^
tag
up
-
^Sunrise^
tag
Esetleg egy fem vazat korbeepiteni rezgeselnyelo anyaggal.
-
tts
addikt
Hali - persze a gond nem az elvi alappal van, illetve pont egy picit azzal.
Nekem pont ue. jutott szembe, csakhogy az bizonyos keretek között fixálta a mikorfont. Itt ha csak lóg és egy venti ugyebár fúj, hatás ellen hatás elmozdul, ha szabályozzzuk még be is lenghet, a gép belseje meg nem egy kimondottan üres tér - már kész is a baj, több ventiről már nem is beszélve. -
Bumbee
tag
a cipőfűzős dolog az LOL
de tény, hogy életképes a rezgés megszüntetése szempontjából!
viszont a wd-40-et én is használom, anno még a nasa apollo űrhajóját ezzel kezelgették, mindenre jó, bár fogfájásra asszem nem...
szóval nekem a régi gépemben volt egykét csapágyas venti, befújkáltam szépen és csend volt és működés...
úgyhogy sztem egy flakon wd-40-et illik otthon tartani!!
-
tts
addikt
válasz
schenker88 #996 üzenetére
na nem leutánozni
pár hónap oszt a fekete betű lesz a sikk, mindenki be fog pirosodni
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest