Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
killerjohn #596 üzenetére
ha olvasod ezt az oldalt - katt a ''Hardver piac '' melletti OK gombra - feljön a Hardver piac összes témája - fölötte pedig egy vízsszintes menű - ott van, hogy ''Új téma''
-
tts
addikt
válasz
killerjohn #559 üzenetére
8 és 12 cm LEDes csak egy-egy féle van a Coolermate ill. a NB Blacklabel - le van írva, hogy normál kék lED-esek
Az NB-1C Deltája 45 mm-es, ez már nem egy hétköznapi méret, de ha leveszed 5 V-ra akkor már igen kultúrált.
Árak az oldalon. -
killerjohn
addikt
hogyan lehet topicot nyitni ?
-
ótszájder
csendes tag
Szia,
tudnál nekem segíteni ebben?
Bővebben: link
5v-os a venti, nem baj ha nem ua csak a méret stimmeljen.
Előre is köszi. -
killerjohn
addikt
Szia TTS !
jövőhéten érdekelne : #559 -
!player!
aktív tag
Hi!
A Steelapad S&S mikor fog érkezni? -
tts
addikt
Jó estét - szerencsésen befutottam.
Ez az okos kis hangerő számolgató meg innen van az egyik topicból.
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Up!
-
Xidex
tag
válasz
burgatshow #587 üzenetére
Van egyszer egy emberi hallás, és van egy microfon általi, nos lehet, hogy a microfonnak 3 dbA-ként van hangerő duplázás, de az emberi füllnek csak 10 dbA-ként, és nálunk ez a lényeg, mert mi még nem vagyunk Terminátorok.
-
burgatshow
veterán
Én 10-et tudok és a PH!-s skacok is 10-et tudnak!
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
ZCoyote
őstag
Asszem úgy tanultam, hogy ha valami pl:26 dB zajt bocsát ki és mellé teszel még egy ugyanolyat az 3 dB-el emeli meg a zajszintet.
-
Conscript
csendes tag
válasz
killerjohn #582 üzenetére
Olvastam és erre az eredményre pont az 1. link alapján jutottam. Azért jó lenne, ha végre egy szaki megmondaná a tutit
-
ferkoboy
senior tag
válasz
killerjohn #582 üzenetére
Szerintem gege-nek van igaza,s 10db az a 2x kulonbseg...meiner meinung nach...
-
Conscript
csendes tag
válasz
killerjohn #580 üzenetére
A 31dB-es ''csak'' 3-szor hangosabb a 26-osnál, mert köztük a különbség 5 dB (és 3dB-t érzünk 2x hangosabbnak), vagy nem?
-
gege71.hu
addikt
Hát most még jobban megzavarodtam (ld linkek):
A 10dB tűnik a legigazabbnak...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
killerjohn #575 üzenetére
Hi!
Nekem is kábé 8 venti van a gépemben (8asok)+táp+cpu+vga, de elég hangosak, de könnyen meg lehet oldani, mert veszel egy ventiszabályzó panelt és lekapcsolod őket netezésnél...
Nekem is ez van/lesz most. -
lkadar
tag
tts!
Megerkezett mar a CoolTek-es hangszigetelo a CK-1018-hoz?
[Szerkesztve] -
Bumbee
tag
ahoi!
tts! jövő héten lenne nekem esedékes egy procihűtő csere az athlon 64 3000+-omra. egy thermalright xp-90 + noiseblocker s1 venti a terv. vélemény? procimra ez mennyire megfelelő? nekem elsősorban vmi hangtalan cucc kell, ez a venti meg nem sok db-t zavarja és ha kapok megerősítést erre, akkor még annyit szeretnék megtudni, hogy van-e, lesz-e jövő hétre xp-90 és 2 db NB S1 venti? válaszodat/válaszokat előre is köszönöm!
-
Gorneck
legenda
Fel!
-
Tompo
aktív tag
válasz
12cm szerintem a Noiseblocker SX1.
-
Gorneck
legenda
tts! A zsugorcsővek amiket vettem tőled...azok közül a legkisebb átmérőjű mennyi megy össze? Tehát milyen kábelt tudok beburkolni harásnyával majd ezzel a zsugorcsőves megoldással lezárni?
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz! Holnap berakom az SM ventiket még ha beledöglök akkor is!
-
Xidex
tag
válasz
Speedyman #560 üzenetére
Inkább adj még egy kis pénzt hozzá, és akkor egy Thermalriht XP-90 + 92 mm-es Noiseblocker venti össz. 11400 + 3300 = 14700
Ezzel akár 4000+-on is járattathatod a géped...Bruttó árak TTS oldaláról.
A 92 mm-es ventik között a YS-tech is jó, az csak 1900 ft...
TTS oldala: Bővebben: link -
Xidex
tag
válasz
10 dbA különbség kétszeres hangerőkülönbséget jelent, tehát, ha egymás mellé raksz két 26 dbA-s ventit, akkor azok közös hangereje 36 dbA lesz.
-
Gorneck
legenda
Öhhh....Zsupppsz!
-
Speedyman
tag
hello!nekem kellene egy Athlon64 3000+ 754 edt lehütö venti!olyan 8-9 k között gondolkodom!tudsz valamit ajánlani?
-
killerjohn
addikt
Tudnál tipped adni, hogy melyik a leghalkabb, és legjobb 8, illetve 12 centis, LED-es venti ? Jó lenne, ha tényleg LED-es lenne, mert az UV nekem nem szimpi - a kék fény tökéletesen elég...
NAGYON hangos a ''Thermalright NB 1-C'' chipset hűtő, és arra gondoltam, hogy vajon le lehet cserélni rajta a ventillátort valami halkabbra ?
Jó lenne, ha mindent be tudnék szerezni nálad, mert akkor tényleg érdekelnének a cuccok : 4db 8cm venti, 2db 12cm venti, és egy Thermalright XP-120 hűtő+arra egy 12cm venti.
Kérnék egy árajánlatot...
Tényleg ! hülye kérdés, de a decibelek összeadódnak ? -
Xidex
tag
válasz
killerjohn #548 üzenetére
Bővebben: link BestPC Thermalright XP-120 Teszt
Bővebben: linkHardwareOC CPU hűtők tesztje, melyet a Thermalright XP-120 nyert meg
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Hi TTS! Ein paar kérdés:
1. Mikorra várható a rheobus szállítmány, illetve mekkora mennyiségben, mennyire kell sietnem vele, mert nekem is valszeg kell egy. Illetve tuti kell csak pénzt kell behajtanom érte.
2. A lapodon láttam ezt:
- 30 cm hideg katód - fekete fény
Ezmiez? Fekete színű fénycső? Ha igen mennyiért??? Kell egy ilyen is a gyűjteményembe...
3. UV-s 30-as csöved maradt még? Milyen árban mozog?
Köszikeee -
killerjohn
addikt
Most néztem utána : fenntartásaim vannak a Thermalright NB 1-C 36(!!!) dBA zajszintjével kapcsolatban....
-
al_age
senior tag
válasz
killerjohn #549 üzenetére
no problem
az XP-120 pedig multiplatform hűtő P4-re és K8-ra is fel lehet tenni
a cuccok pedig tényleg nagyon jók -
stgellert
aktív tag
20-24 cm-es ventid van esetleg, ha igen, mennyiér?
-
killerjohn
addikt
A weblapon láttam termalright XP-120 névre hallgató K8 hűtőt. Csakhogy az overclockers.com-on azt írják, hogy csak P4-hez van ilyen ?!?!
-
TommyGun
őstag
Ez csalás
Egy kepsz lokkosnak már piros betük is járnak
ÁRULÁSUP
-
al_age
senior tag
válasz
killerjohn #545 üzenetére
TTS mindig ad számlát.
az árak áfás árak
a chipset hűtő ventis megoldás, amit TTS írt, helyette vehetsz nála Cooler Master passzív bordát is, ha nem nagyon melegedős az északi híd a lapodon
ha hangos a venti, akkor kapsz nála ventiszabályzót is
további infó (milyen, hol, mikor, mennyi stb): Bővebben: link -
killerjohn
addikt
Hi !
Így első hallásra elég drágának tűnik, de ha tudsz róla számlát adni, akkor érdekelheta felsorolt cuccok milyen paraméterekkel rendelkeznek (zajszint, fordulatszám, stb) ? Az árak áfá-val, vagy anélkül értendők ? Hova kell menni ? Részleteket szerenék, mert a computermode nekem bejön (egész jól fel tudnám moddolni a házat), de nem nyerő a zajszint. Márpedig a lényeg az arany középút.
-
Gorneck
legenda
Up!
-
pegazus
senior tag
Egyszer már kérdeztem csak megfeledkeztem ról
90-es ledes házventi van nálatok? -
Guruka
senior tag
-
Donnie
őstag
Mi ez a piros színnel kiemelés? Wtf? Legalább kell érte fizetni?
-
Xidex
tag
NAgyon tetszik ez az új dupla GPU-s 6600GT, vajon létezik hozá tuning hűtés a gyárin kivűl?
-
Gorneck
legenda
Fel!
-
Gorneck
legenda
válasz
Conscript #534 üzenetére
#530 #533 általánoságba beszéltem...az hogy nézz el csak azért mondtam, mert nem biztos a SM ventit veszed meg...Kedvcsináló Bővebben: link! Amúgy én is nemrég füleltem meg a SM ventiket és nagyon jók, bár én a Papst ventit egy picivel jobbnak találtam!
-
Gorneck
legenda
válasz
gergo666 #531 üzenetére
Nem csak nevetséges azt olvasni, hogy így nem tudok elmenni úgy nem tudok elmenni egy városon belül, mert messze van...az embertől azt is elvárják, hogy a szájukba adják az eladnivaló cuccot! Általánoságban beszélek és nem oltogatok senkit (nézz körbe néhány piacos topicba és rájössz mire is ez a nagy felháborodás és nézd meg néhány piacolós előre ki is jelenti, hogy posta nincs erre a topicra nem jellemző, mert én is postán kapom a cuccaimat, de könyörgöm 60-70km-re lakom a bolttól)...ez vicc ha pestinek akarok eladni vmit ahhoz fel kell vinnem, ha pl fehérvárinak ő képes eljönni és megvenni! Szal hagyom a dolgot, mert a végén kapok a fejemre...
Tehát mégegyszer...én nem oltogatok senkit ezért elnézést is kérek Conscript, hanem általánosságról beszélek! -
tts
ilyet nem tudsz szerezni? Alokinak ilyen van és azt mondta, hogy tőled vette.
Conscript
csendes tag
Hi!
Ha postai utánvéttel rendelnék egy Thermalright XP-120-at és egy Silentmaxx SF 120/16-at, akkor kb mennyi lenne a postaköltség, mikorra érne ide? Budapesti vagyok. -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
-
Fade_Away
őstag
TTS használt HT101ed megvan még?
aztis elvinném.... -
tts
addikt
válasz
Predator666 #512 üzenetére
értem - tehát akkor most néhány napig nem alszol és amikor már nem bírod ébren, gyorsan veszel három ventiti és jöhet a téli állom
-
tts
addikt
válasz
Predator666 #511 üzenetére
azt jeleni, hogy fémszövet bevonata van külső áttetsző műa. alatt
-
Predator666
aktív tag
az mit jelent, hogy árnyékolt ide kábel?
-
tts
addikt
válasz
Predator666 #509 üzenetére
Mert tudod utána jön az a kérdés mire kell - általában más összeget szán az ember a házventijére, mint a procijára - azt meg most már látod, hogy 80 mm-es van 1200-tól 3250-ig.
-
Toness
őstag
Hali. Ha jól tudom Te tudsz beszerezni egy pár dolgot a hűtőkön kívül is. Engem az érdekelne hogy egy Aerocool Gatewatch előlapi panelt mennyiért tudnál hozni?
-
tts
addikt
válasz
Predator666 #505 üzenetére
nevem - adataim - oldalam
-
Predator666
aktív tag
nah az lenne a kérdésem, hogy a leghalkabb 8 cmes venti menniy mik az adatai meg ilyenek...
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest