- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-6 fok van fenn Pesten? És 13km/h -s szél! Hmmm az hideg!
-
harry
veterán
valszeg hentelőt, mivel arra mondtad, h nincs.
akkor ez kellene Bővebben: link
össz ~5200.
mikorra lesz meg? -
tts
addikt
mit? - ez össz 4 féle szerszám:
Bővebben: link
1960,- darabja -
Allien
veterán
A főoldalon látok olyat, hogy UV-led (3 db-s). Erről bővebben van valami? Ugyan is így eleve nem találom az árlistában, és az is kérdés, hogy hova lehet felrakni?
-
harry
veterán
akkor lehet pénteken be tudok nézni
ezek vannak jelenleg?
Bővebben: link - vagy hasonló univers., csak ne valami műagyag szar legyen. vagy ha mégis akkor olcsómennyi lenne az így? 3200ft + a szerszám.
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
feeeeeeel
-
Gorneck
legenda
Zsupppika!
-
tts
addikt
-
amdkiller
aktív tag
Hát ezt mér mondtad? Én mivel vettelek semmibe?
Hát nem volt szándékos!
Csak Vjanus2 ajánlotta nekem feletted hogy XP120 XP90 stb.. Aztán hirtelen nemtudtam hogy most nekem K-8am vagy 7-em van!
Lényeg hogy mostmár letisztult hogy nekem az a jó amit te ajánlottál! Vjanus2 meg nem kompetens a témában!
Még el kell adnom a vizemet aztán felkeresnélek telón, ha nem baj?! -
tts
addikt
válasz
-Jackson- #161 üzenetére
ha itt a venti 25 mm akkor az olyan 20 mm lehet
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
Fanduct távtartó 80 mm ventilátorhoz, áttetsző --- ez noiseblocker cucc? 20 vagy 25mm vastag?
-
anulu
félisten
tts!
ehhez a hangszigetelő cucchoz linket tudnál adni? egyszerűen nem találom a honlapon(vagy csak nem látok ki a fejemből
)
előre is köszi! -
Esmein
nagyúr
Postai utánvét van ? Van pár érdekes dolog itten majd mindjárt szemezgetek.
-
SiTe
csendes tag
Hello tts!
Érdeklődnék, hogy van-e 40x40x20 mm-es halk ventid. Cooldrive 4-be kellene, mert a gyári rettenetesen hangos, max 4000-es fordulaton... -
Brown
tag
Üdv TTS!
Előszőr is grtaulálok, hogy ez a topic ilyen hatalmassá nőtte ki magát, sőt még egy újat is kellett neki kreálni és remélem, hogy a jövőben is ilyen népszerű lesz az embereknek. Bár - én mindig is mondtam magamban -, persze nem akarlak megsérteni, de ha a lányod vinné a boltot, akkor legalább 2x jobban menne az üzlet.
No, mindezek után térjünk a lényegre, ugyanis lenne pár kérdésem árakat illetően.
PC-Cooling:
Bővebben: link ArtNr. 600300395
Bővebben: link ArtNr. 900100215
Egyelőre csak ennyi lenne, előre is köszi.
ui.: Noiseblocker ventik mindig vannak raktáron, ami a honlapodon fel vannak tüntetve?
üdv.: Brown -
Füly
aktív tag
hello Tts,
jöttek noiseblocker ventik?mert akkor valszeg szerdán beugranék a boltba. -
Gorneck
legenda
Öhhh...már csináltam hasonló dolgokat (villanyszerelő mellett, papi az
) szal nem az okozott bonyodalamat! Más viszont igen, a vége könnyen szétjön...nagyon szétnyitni nem szabad, mert akkor a zsugorcső nem húzza össze rendesen és kicsúszi! Ha túl sokat hevíted akkor maga a harisnya olvad meg...nagyon pepecselős munka mivel minden csatit szét kell szedni! Tehát erős idegzetűeknek ajánlott!
Amúgy sztem kész lennék már a teljes átalakítással, ha lenne még egy gépem amivel netezni tok!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
#00809728 #115 üzenetére
Igazság szerint van egyetlen féle YS-Tech 70 mm-es ventim.
Még az is lehet, hogy nem is olyan rossz. De sajna az általam elképzelt szintet nem üti meg - igazi kakukktojás a kínálatomban. Azért leszabályozva egész elviselhető. Gyere és hallgasd meg, ha megfelel 1000-ért megkapod. -
tts
addikt
válasz
amdkiller #114 üzenetére
Nem fogsz számottevő különbséget észleni az SI-97 és az SP-97 között.
Csak hogy, én nem igazán szeretek úgy társalogni, hogy kicsit semmibe vesznek.
Ha vennéd a minimális fáradságot és utána néznél akár az én oldalamon akár a Thermalrightén - nem emlegetnéd egy NForce2 alaplap kapcsán az XP-90 és XP-120-at.
Semmi, de semmi közük a K7 platformhoz. Egyszer leírtam már! -
törölt tag
Sajnos az Nph 2 ventije hangos és kicserélném esetleg egy máskásabb halk modelre!!!
-
törölt tag
Jó napot!!!
Érdeklödnék van őnnek 7cm-es ventije???? -
amdkiller
aktív tag
Már csak egy kérdésem lenne amely drágább az jobb is? Függetlenül attól hogy réz-e vagy alu? Nem kötekedni akarok potenciális vevő vagyok csak hát 10-15 ezer forintotról van szó! Aztán nem akarok monjuk 5ezrrel drágább bordát venni ha csak monjuk 2-3 fokkal jobb a másiknál! Gondolok itt mondjuk az XP 120 és az XP 90-re!
Még valami az IS-97 és az XP-90 között mi a különbség! Ezek közül jó mind2 az én lapomra EPOX-ra?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
A heti tevékenységem...
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
válasz
strike-force #107 üzenetére
nem hiszem
-
tts, Sharkoon tápot nem tudsz szerezni?
-
Bigya
őstag
Noiseblocker S1 - et tudtok nekem szerkeszteni? Mennyi gempa lenne?
Télleg nagyon halk az átlaghoz képest? -
Gorneck
legenda
válasz
amdkiller #99 üzenetére
Az az xp120 lever akármilyen réz bordát a maga 370 grammjával...pedig szutty alu! Ha van időd és erőd akkor beviszed a géped tts-hez és ő szívesen segít felrakni akármelyik bordát ami felmegy a lapodra...egyébként a thermalright oldalán van kompatibilitási lista a különböző bordáknál!
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest