Hirdetés
Aktív témák
-
T-
tag
szia tts!
érdeklődnék hogy ez a ,,Cooltek szabályzópanel 3,5 '' beépítés - 4 csatorna - ezüst/fekete'' van-e készleten feketében?
esetleg egy képet róla lehetne? a honlapdon ajánlott oldalakon nem találtam de az is lehet hogy csak vak vagyok.
asszem holnap meglátogatlak(ezt vedd fenyegetésnek) és megint kitolok veled elhozok egy csomó cuccot hogy aztán rendelhess újakat.
-
Bumbee
tag
TTS! Érdeklődnék: 1. Hűtésileg mit tudsz elmondani a Silentmaxx Fanless 350W tápról? Bírja a gyűrődést, vagy azért jó ha fel van szerelve a ház néhány 12 centis ventivel?
2. NB-Fortron UltraSilent 350 Watt (NT-FSP350P) táp, blacknoise.de oldalon találtam. Ilyet is tudsz szerezni, ha esetleg ilyen kéne? Ebben SX2 Pro venti van és a 350W is bőven jó. Milyen árban lenne Nálad? 3. Ja és van most a boltban ilyen ventifelfogató gumibak? Mert holnap beugranék egy olyanért mindenképpen! Köszi! -
gege71.hu
addikt
Zsír nagyon a két sx2-pro. Csak ki ne fújják a házból az alaplapot

Tegnap beszereltem mindkettőt.
pöpecek nagyon 
-
tts
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
Zalman
-
T-
tag
?

-
Gorneck
legenda
IC7et nem cserélnék le erre az MSI-re az eccer biztos! IC7 és a Max3 között mi a különbség?! Bővebben: link
xp120+papst 1000es fordulaton, 45fok alapon, de húzva sem sokkal több az alapom max 1-2 fokot melegszik! -
-
T-
tag
miért ment el kétszer? mert biztos kétszer küldtem el véletlenül.bocs

-
T-
tag
Szia mindenki!
elkezdtem elovasni a hozzászólásokat de bevallom féfiasan a felénél feladtam.
kérdésem lenne: ilyen lapja van é valakinek MSI 875P Neo-FIS2R és netán használ é rajta XP-120 v XP-90-es bordát. az itt látható képek alapján nem tudom eldönteni hogy rá lehet vajon tenni valamelyiket is
Bővebben: link
köszi asegítséget előre is
T- -
T-
tag
Szia mindenki!
elkezdtem elovasni a hozzászólásokat de bevallom férfiasan a felénél feladtam.
kérdésem lenne: ilyen lapja van é valakinek MSI 875P Neo-FIS2R és netán használ é rajta XP-120 v XP-90-es bordát. az itt látható képek alapján nem tudom eldönteni hogy rá lehet-e vajon tenni valamelyiket is
Bővebben: link
köszi a segítséget előre is
T-
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Egy ilyen cucc mennyire lehet hasznos? Mármint tetszik hogy az én házamba való és ha ér valamit akkor lehet vennék is egyet!
Tapasztalatok?
EQ Chieftek Big Noiseblocker beszabott öntapadó szigetelő kitt: 10560 Ft+áfa -
gege71.hu
addikt
Na akkor ahogy telefonon jeleztem ma megyek a ''remsegeid kis boltja''-ba.
6ig melo itt a Petofi hidnal. Mielott indulok feltetlenul csorgok, tehat hiaba nem fogtok ram varni...TUTI megyek
udv
gege -
xcbiker
addikt
jó pár dolog felkeltette az érdeklődésemet, így majd össze kellene hozni valamit.
-
paramparya
őstag
AGP-s INNO 6600-as nem-gt-re milyet ajánlanátok?
-
xcbiker
addikt
nálad ott ben meg lehet hallgatni egy noiseblocker ventit?
nekem az lenne a lényeg hogy minél halkabb legyen. a revoltec 12cm led-es zakatol picit. de elviszem és ha ennél halkabbat kapok akkor máris kell 3db 12cm-ese és 1db 8cm-es. -
al_age
senior tag
upsza
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
-
Boxer001
veterán
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy kéne egy jó, és olcsó hűtő a procimra. 2300 mhz-et kéne neki szépen behűtenie...
-
atomin13
aktív tag
Üdv, nekem 3,5-ös helyre építhető ventiszabályzó kellene, ami legalább 2 ventit kezel ,rákerestem azt írtad nem tudsz de remélem azóta van már ilyen is , köszi bye
-
tts
addikt
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Főoldal - alul.
4000,- a VGA Sil. Rev.3 -
gege71.hu
addikt
''Meg van az a film azzal a fickóval ami a múlt évnben ment a mozikban???''(ShopStop)

Szal a 7en mely napon mehetnék fél7körül(este)?
Kéne sx2 venti, meg kábelharisnya táphoz..meg még kituggyami
-
tts
addikt
válasz
Dreamcaster
üzenetére
az oldalon megtalálod hogyé
-
Dreamcaster
senior tag
9500PRO -ra VGA Silencer -t hogyé adsz tts?
-
Xidex
tag
geruppa
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Upppppika!
-
al_age
senior tag
Üdv újra itthon

Kapuvárra esetleg majd tudsz küldeni csomagot futárral?
nem tudok kocsival felmenni érte és egy majd' 20 kilós csomit nem bíznék a postára
(egyre közelebb vagyok a 1018-ashoz
) -
Xidex
tag
Mobile internet most mért maradt el, múltkor jól müködött?
-
^Sunrise^
tag
Udv ujra a fedelzeten.

-
tts
addikt
válasz
Joe_Black7
üzenetére
az a ragasztó mindent elbír
de neked azért javaslom a CM bordát, mert gyárilag bele van csomagolva egy kétoladlas öntapadó hővezető ragasztó lapka, amivel kifogástalanul rögzíthető -
tts
addikt
válasz
Joe_Black7
üzenetére
és ő van ott az oldalamon legalul - ő készítette - az összes grat. őt illeti

-
tts
addikt
válasz
Joe_Black7
üzenetére
csupa jó kérdés,
1 válasz az oladalmon
2 nekem nem nagyon van ilyesmim, hogy mx2
3 ott az oldalon a CM borda - elég tuti kis dolog -
Gorneck
legenda
Zsuppika!
-
al_age
senior tag
sehol senki

[Szerkesztve] -
Géjza
őstag
Arctic-Cooling NV Silencer6-ost keresek PCI-E-s 6600GT-re. Van nektek ilyen hűtőtök ?
-
al_age
senior tag
válasz
Joe_Black7
üzenetére
ragasztó:
TTS-nél:
Hővezető ragasztó - két komponensű német borda ragasztó - 800 Ft
második kérdésre nemtok mit mondani nekem nincs ilyenem
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
al_age
senior tag
wake up

-
Xidex
tag
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Én még nem láttam chipsethűtőt magától letörni, azt valaki tuti basztatta.
Amúgy én nem nagyon forrasztgatnék az alaplapon, tuti károsodás lenne a vége, inkább valami spéci memória borda ragasztóval próbálkoznék, talán TTS árul is valami ilyesmit. -
diegho
nagyúr
Köszi. Gondolom 20 pin-es az érdekelne még hogy mennyi molex csati van rajta. Hogy nem elterjedt? Itthon lehet, de Enermax szintet simán hozzá, sőt...
A hírszerkesztős dologgal kapcsolatban egy mail-t dobj a diegho@citromail.hu-ra, hogy pontosan miről lenne szó, mit kellene csinálni, mik az elvárások...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Zsupppppika!

-
Joe_Black7
tag
Cooool

Namost ha én azt a pöcköt tudtam a laptól akár 2 m távolságra is tartani
(értsd: alighanem leesett/letörött), akkor innentől kezdve csak ragasztós megoldások jöhetnek szóba? (haver gépéről van szó, és mondta, hogy mostanában sokat fagyogat; aztán amikor vmi más miatt kinyitotta a gépet, a videókártyán találta meg a chipsethűtőt, a videókártya ventije pedig 3-4 darabban volt, és leégett
alighanem hozzáért a hálókártyához. úgyhogy most kisebb restaurálás lesz nála)
[Szerkesztve] -
Xidex
tag
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Én TTS barátja vagyok, talán

Nem chipset-től, hanem alaplaptól függ, de általában forrasztva is van. -
Joe_Black7
tag
Tudom, hogy nem illik ilyet kérdezni, de te kicsoda vagy ott?
És hogy vmi témábavágót is kérdezzek: az i845-ös chipsetű alaplapon hogyna vannak rögzítve azok a kis izék, amibe a chipsethűtő kampói beleakadnak (forrasztva van, vagy csak jól belenyomva). A másodikkérdésre nem csak te válaszolhatsz
-
diegho
nagyúr
Hali TTS!
A 420-as SuperFlower-ről kellenének nekem bővebb infók. kb 2 hét múlva tervezek tápvásárlást, de már elkezdtem nézegetni a kínálatot. Az érdekelne, hogy egyes ágakon hány ampert ad le, 3.3+5V-on meddig terhelhető és külön a 12V-os ág meddig mehet, hány molex csati van rajta, hány Sata, 20 vagy 24 pines... szóval szinte minden.
Posta még mindig megoldható? -
dwiki
senior tag
Hát sajna gondoltam hogy így lesz
...
(persze egyértelmû hogy ha nincs itthon nem tud postázni, de gondoltam csak van valaki arrafelé aki el tud készíteni egy kis útravaló csomagocskát. Bár lehet olyan van aki tudna, csak olyan nincs aki akar. De ezel már kezdem lefárasztani magam is, úgyhogy le is állok
) -
dwiki
senior tag
Vajon postázás is van perpill, vagy csak akkor lesz ha TTS hazajön Németből?
-
al_age
senior tag
hm...
-
Xidex
tag
Szerdán nyitva lesz a bolt, de arról nincs információm, hogy mi van raktáron.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest