Aktív témák
-
Donnie
őstag
Tts! Ma ugyan nem kértem meg a lányod kezét (nem voltam nálad
), de az lenne a kérdésem, hogy holnap délelőtt mikor tudnék menni hozzád az NV Silencer 5-ért?
-
al_age
senior tag
halk up
-
tts
addikt
Bocs azt hittem mindenkinek írtam - de akkor most pótlom.
Holnap reggel indul cucc Németországból. A rögzítő gumi és a 92-es venti jön benne, mert ezek kifogytak.
Pár nap és itt lesz - azonnal indítani fogom.
üdv - tts
Ha rács nincs pont atomic a Biohazard vagy a Radiation jó-e helyette? -
toboz
tag
Heló,
küldtem pár dologra megrendelést de nam kaptam semmilyen visszajelzést.
Érdekelne, hogy kb mikorra várható a csomag.
Üdv: M.Zs.
Ezek voltak egyébként:
Ventilátor alátét:
1db 92mm
1db 80mm
Ventilátorrögzítő:
2csomag rezgéscsillapító 4db/csom.
Ventilátor:
1db Silentmaxx SF-80/15 80mm
1db YS-Tech FD 129225 LB-N 92mm
Rács:
1db Lézervágott rács 80 mm Atomic
1db Lézervágott rács 92 mm Atomic
Porszűrő:
1db Porszűrő műa. keret 80 mm
Kábel:
2db Y-3 kábel -
al_age
senior tag
háj!
tegnap megjött pajtimnak Kapuvárra a Frozen-ről rendelt panele.
nagyon meg van vele elégedve, én is nemsokára megnézem majd
falun is kezd terjedni a halk pc láz
mondjuk miután haverok látták a gépemet ezt nem is csodálom -
_az
senior tag
hi!
érdeklődnék...
szal mikor beléptem a boltba megakadt a szemem a gyönyörűséges... NEONCSÖVÖN!!! azonban az árlistán sehol se találtam, szal megkérdezném, hogy van-e eladóban neoncső??? ha igen, milyen szín? (narancs, sárga, világsokék-mámár cián érdekelne főleg)
2. olyan venti is érdekelne, aminek 4 tűs a csatija! van ilyen? rákötném prochűtőre, oszt akkor azt is vindóz alól állítgatnám...
thx -
^Sunrise^
tag
Ill. egy ismerosnek egy arat tudnal mondani erre:
Bővebben: link -
tts
addikt
válasz
^Sunrise^ #867 üzenetére
32 bruttó - neked 30 (mások nem sorban állni 30 ért
)
van 2 db - azt viszont tudni kell, hogy nem füstszínű (csak a fotó miatt) - áttetsző plexi és valami eszméletlenül megkomponált ház
az elején nem szabályzó van, hanem uUSB, meg hangszóró csati meg ilyenek, a vincsik kb 45 fok lefelé állnak és így a ház aljába terelik a frisslevegőt, a tető venti 120-as, a ház nagyon hosszú, hihetelen hely van a deszka és a és a meghajtók között, készreszerelve van becsomagolva, de az összerakáshoz pl. mellékelve egy pár fehér kesztyű, szóval tiszta beszarás
ha meg az ember az elveit még jobbakra cseréli, vagy mondjuk úgy finoman, hogy fejlődik a káder, az csak erény -
^Sunrise^
tag
Ize, szakitok elveimmel, es megkerdeznem, hogy ezt mennyiert tudod adni?
Bővebben: link
Nagyon tetszik! -
Donnie
őstag
Tts! Nem jársz véletlenül 17:15 körül a városban?
Kellene nekem egy Nv Silencer 5, de nem tudok kimenni ma érte, mert megyek a kártyámért...
-
^Sunrise^
tag
Basszus tts, kicsit nem nezek ide, aztan maris megint hosszu oldalakat kell bepotolnom...
UP(szli) -
tts
addikt
válasz
barbikenje #862 üzenetére
Hali,
jól mondták (láttam) 800 bruttó - két komponensű német hővezető bordaragasztó
Bővebben: link -
barbikenje
aktív tag
Szia TTS mester! Bocsi a zavarásért, de téged ajánlottak, mint két komponensű hővezető gyantával bótoló tagot... Ha valóban jó helyen kopogtatok, akkor megérdeklődném, hogy mennyi az annyi?
-
Crion
aktív tag
No igen
Nem gondoltam bele, hogy milyen magas, azt néztem csak hogy milyen szép
Megvárom még ezt az uj tt hűtőt, de ha az se faja, akkor kiveszem a vincsi dobozt és berakom előre a 2 hdd-t és akkor lesz egy téglányi hely a proci mellett oda csak befér valami
Amugy a silencer 5 az rámegy a 6600 GT -re is? Vagy arra várjam meg a 6ost? -
Allien
veterán
PC games-ben olvastam a táp ismertetőt!
-
_az
senior tag
eccsém faccsiggaaaa!!!!!!
ez NAGYON fasirt!!!!!! TTS iz da MAN!!!!!!
ez a táp és ezek a ventik naggyon királyaaak!!!!!
(ezennel rájöttem, milyen hangos a videókártyám, eddíg elnyomta a többi cucc)
summa summarum: MINDENT KÖSZÖNÖK!!!
mellékesen, lehet, hogy nem úgy kellett volna berontanom, hogy ''12k-s antec tápot ide, de gyorsan'', volt valami komplikáció az árlistával, mintha 10 lett volnade én ilyen becsületes vok
-
DEXTERke
tag
udv tts!
Lehet tudni, hogy a rendelesem kb. mikorra varhato? -
Conscript
csendes tag
A Revoltec gyárt ilyet. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Tudod milyen billtyű kellene? Olyanra pályázom, amit idáig csak notiknál láttam. Olyan megvilágítású billentyűzet, melynek betűi ''áttetszőek'', tehát a bekapcsolt háttérvilágításnál ''virítanak'' a betűk rajta. Esti játékhoz nagyon jól jönne
Létezik szerinted ilyen?
-
Bumbee
tag
hello tts!
a scythe ncu-2000 hűtőről mit tudsz mondani? mert néztem a boltban, nagyon teccene, ha így venti nélkül is tudná vinni a procit. kérdésem az lenne, hogy abban a gépben mégis milyen proci van? az én athlon64 3000+omat el tudná vinni egy ma vásárolt noiseblocker S1-gyel, ami rendszerventiként üzemel oldalt?
illetve lányod mondta nekem, hogy nem tudtátok megizzasztani. de gondolom akkor nem ilyen 45 fokos volt terhelve venti nélkül, hanem több, vagy tényleg ennyire megcsinálták azt a japcsik?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
schenker88 #817 üzenetére
# 769
-
Crion
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Antec Overture házam, amibe egy 3.2-es lga755ös prescott ketyeg.
Kellene rá valami jó fajta hűtő, viszont sajnos a méret számít, mert pl egy thermaltake silent tower nem fér be a magassága miatt. Van most egy új hp-s hűtő thermaltake CL-P0114, ami tetszik, de még nem lehet kapni. Ha tudtok szóljatok)
Nézegettem az XP-120-at is de az nem fér bele a házba, mert az alaplap szélénél ( normál háznál ott a táp ), közvetlenül a HDD-k vannak.
Most egy gyári intel venti van benne, de ha rárakom a tetejét a háznak akkor nagyon bemelegszik és rettentő hangos
Valami tipp hogy mivel hűtsem ? ( Vizet nem szeretnék ). -
Xidex
tag
válasz
schenker88 #817 üzenetére
Majd ha forgalmazó leszel, és reklámozni szeretnél a Prohardveren, akkor megtudod.
-
Allien
veterán
Bocs, tök más a véleményem! Ez demokrácia, tehát mindenkinek kuss van, akinek nincsen pénze.
Ergo, erőmű? pl. amcsiban lenne 2 szoba, ahonnan tolnák a meglévő (!) hálózatba az energyt, és kész. Minek ide több alkalmazott? Max a kutakon nem benzint töltenek, hanem ampert. Az áram ára töredéke lenne a mainak, tehát, senkit sem érdekelne, ha vélettlenül bekapcsolva felejti a tv-t napközbenre.
Külömben, tetszik ez a számomra naívan (tanulattlan vagyok, bocsi) szóló kijelentés:
''egy társadalomban a fő szempontnak a tagok jólétének kell lennie''. Ez tényleg jól hangzik, de, nem nagyon találok rá példát, az tuti, hogy nálunk messze járunk ettől. -
Gorneck
legenda
Up!
-
Conscript
csendes tag
Gorneck23: a vinyótartó keret belső részére hogy fogattad fel a 12 centiseket? Volt neki furat, vagy csináltál?
-
Conscript
csendes tag
És egy újabb elégedett vásárló! Végre megjött az XP120-am. TTS, isten vagy a boltoddal
-
Xidex
tag
válasz
schenker88 #808 üzenetére
Nehéz lenne kitalálni?
1. Hogy figyelemfelkeltő legyen.
2. Hogy minedenki megkérdezze,, hogy miért piros.
3. Mert fizetni kell érte. -
schenker88
senior tag
miert piros ez a totyi?
Ez diszkriminacio, kerem szepen!!! -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
gege: ez nem fanatic hsz volt, hanem nagyképpű!
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
háháááá ma semmi se kerülhet utamba!!!!!!! készíjjed a ys-tech ventiket és az tápot, mer megyeeeeeek!!!!!!!
(up)
-
gecz
tag
jóvan na kicsit másnapos voltam és aztse tudtam mivan
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6G DDR6 eladó!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest