-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
most elgondolkoztam, hogy egy ilyen 8700G buildet kéne csinálni.
van egy konfig most , egy nr200pben lévő i5-6600 + gtx980 amit lassan upgradelni kellene.
esetleg egy ilyen 8700G extra kicsi méretben nem lehet rossz. de nem tudom mennyire növekedne a teljesítmény vagy jobban járok marad az nr200p és es abba uj konfig. -
-
phulee
tag
Közben találtam még egy tesztet, ebben már szkópos mérések is vannak. Az mindenképpen lejön, hogy a ventilátor fordulatszám vezérlése, mint olyan nem létezik. Vagy bekapcsolt állapotban van vagy nem, legalábbis a teszt ezt állapította meg. Azóta persze lehet faragtak ezen valamit, vagy a teszt példány nem volt tökéletes.
-
viperabácsi
addikt
Jó hogy minden topikban mindenki arról ír mivan ha a kártyát undervoltolod a procit meg -co zod. Ezek után mondanak egy tanácsot milyen táp kell a rendszerhez. Az a nagy HELYZET , hogy nem mindenki PRO informatikus , úgy kellene az ajánlásokat meg tenni , hogy a rendszer alap elemei OUT OF THE BOX mit kérnek és hogyan használható.
Ez az én véleményem
Leg több YT videóban egy RX6600xt hez ajánlott az 500 watt -
phulee
tag
Na már nem volt hiába beszélgetés. Megint tanultunk valamit.
A SFX kompromisszumos dolog, de jelen esetben lehet választani egy 75e+-os procihűtés (aminél sanszos, hogy a RAM-ok nem férnek el) vagy egy kisebb, ami mellé befér egy negyedáron jobb teljesítményű hűtés.
Ezeket én is néztem, viszont a számítások szerint a rendszer összesen 400W-ot igényel, ezért félő, hogy nagyon határon lenne a táp. Mivel most sikerült kikölteteznem, ezért lehet maradok a Chieftec-nél (főleg, hogy megállapítottuk, hogy nem olyan rossz az), de még gondolkodom, mert eBay-ről (Olaszo. nincs vám) 48e-ért (szállítással) egy vadonatúj EVGA SuperNOVA 750W GM vagy a HA-ról egy szintén EVGA SuperNOVA GM 650W 1 hónap garival 36,5e szállítással. És ezek mind gold-ok ráadásul...
-
phulee
tag
Ez nem tudom mennyire számít valid tesztnek (oszcilloszkóppal mondjuk nem mértek). De talán itt némileg bővebb infó róla. Ami az én már megkopott elektronikai tudásom alapján lejön, hogy azért nem kukából származó alkatrészek vannak benne.
De hátha van, aki jobban tudja értelmezni ezeket. -
Hanok
senior tag
Valahol külföldi fórumon olvastam még egy hónapja vagy kettő hogy nagyon durván meg fog az is drágulni, gyorsan behúztam egy SF750-et még 56k-ért 5 év garival az SF600 helyett. De úgy látom jó döntés volt most egy kicsit rákölteni tekintettel arra hogy kb. már nem is lehet kapni normális boltban. Ahol meg lehet azt hagyjuk is...
-
phulee
tag
Köszi!
Az általam választott ház is fogadna ATX tápot. Viszont, akkor a proci hűtővel kerülök 75mm-es magassági korlátba. Szóval ez most Lego a javából.
Szerencsére B tervnek még mindig ott van a Chaintec, ami most 25e körül megvan újonnan és legfeljebb pár hónap múlva feljebb lépek.
-
Pista0001
addikt
Mivel az Nvidia megalkotta vele a mindenre tökéletesen alkalmatlan gpu-t, kb semmire.
Van rajta d-sub, dvi és hdmi, ha ezek közül kell valamelyik, és az alaplapon nincs, vagy igp nélküli gépet kell használjak, akkor kerül elő.
Bár, 945-ös lapban Intel P4 630-cat tunongolgattam, a 210-zel futtattam a 3dmark 2001-et.
-
Pista0001
addikt
-
Pista0001
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
Volt szerencsém látni főnök távollétében mata részegre bebaxott kőműves brigádot, akik a belsőépítészeti tervrajz alapján kiöntötték betonból a foltelt is a szoba közepére...
A tulaj maga se tudta, hogy sírjon, nevessen, vagy megtartsa-e poénból.
Végül elbontották. Brigádvezető meglátta, agyérgörcs után egyik hétvégén véső+kalapács kombóval bonttatta szét. Értelem szerűen azok az órák nem lettek kifizetve az elkövetőknek. Volt, aki nem vállalta, azt hétfőn már nem láttuk.
-
Pista0001
addikt
Sajnos az se vagyok, az is nagyon szép szakma. Egészségére, nyugodtan igyál 2-t, te fizeted!
Sajnos hdd plate-et nem lehet külön kapni, és a kiegészítőhöz sem adnak még egyet. Nem gondoltak rá, hogy valaki azért tesz rá magas fedelet, hogy 3 vagy akár 4 darab 2,5-es eszközt tegyen bele. 2 ilyen házam van, az egyik épp konfig nélkül, a másikat összeraktam 2 plate-tel, magas fedéllel, 1 ssd-vel, 2 hdd-vel... Tényleg nem értem, miért nem gondoltak rá...
-
patyil
tag
am nem a mobil platformról ismert iGPU-k lesznek benne kitolt powerlimitekkel? Azokat már most is lehet benchmarkolni, lehet igy probaljak előrejelezni a teljesitmenyt.
Hogy ne offoljak teljesen, jómagam is beszálltam az ITX gépek világába az itt olvasottak alapján a legendás DanA4 házba
A gpu még várat magára, egyelőre egy rx 6600 került bele de nem túl pofás az a profil
A spec:
Asrock B550 Itx
R5 5600
Corsair SF750
32Gb memory
Noctua L9a FD kittel
+Két noctua venti 14mm es 25mm vastagsággalNémi finomhangolással elég csendes lett a jószág
-
duo
addikt
ez egy felpassziv táp, nekem sosem kapcsol be. valaki irta fentebb, hogy meg lehet forditani. a tápot vagy a ventit megfordítani.
amugy lehet h kifogom próbálni. de alapvetoen 35fok. tidal+netezes közben.
szoval nem létkérdés. akkor lehet erdekes ha van egy komolyabb VGA a rendszerben -
hegegabi80
addikt
Esetleg adattárolásra ott a NAS, bármely gépről elérhető, így a kliensbe elég egy m.2 ssd.
Bizonyos időközönként mentés róla és kész.
Én a 3,5" már csak adatmentésre használom, szerencsére nincs sok mindenem egy (500-as és 250-es elég) néha előveszem, adatokat átmásolom és kész.NAS-om nincs, de routeren ott lóg most már a külső hdd, azon van minden elérhető cucc, erről készül most már a mentés.
-
viperabácsi
addikt
pontosan egyre inkább eljár a gépben tartott vinyók ideje .
Más AM4 itx lap Az asus b550itx -en kívűl amelyiken legalább 2 monitor csati van és van előlapi USB 3.2 Type-c csatlakozó ?
Egyenlőre hanyagolnám az AM5 öt kb 500k lenne lap proci ram -
TESCO-Zsömle
titán
"be még nem kapcsoltam"
#60587 Pista0001: Le, hogy rohadjon meg.
Eredetileg amúgy nagyobbat akartam bele, de kb 5mm hiányzik hozzá. Régi Thermalright Silver Arrow 130-as meg már EOL. A Noctua ventiről amúgy le kellett szedni a gumit, mert a vastagabb keret miatt nem lehet beakasztani a tartókat.
A kuckó egy Jonsbo N3-as.
-
-
Pista0001
addikt
Brand gépekben láttam a tuti megoldást, 4 távtartó a procifoglalat körül, a hűtéshez való furatokhoz pozícionálva az alaplap tálcán, ezekre felül az alaplap, és így szerelik rá a hűtést. Tehát a hűtő, az alaplap és az alaplap tálca egymáshoz vannak rögzítve. Így nem az alaplapon, hanem a házon van a súly.
-
A.Winston
tag
-
cucka
addikt
Ha jól látom, erre ragasztva van a hűtőborda, szóval olyan lehetőségeid vannak, hogy befőttesgumi, gyorskötöző, pillanatragasztó.
De erre a kemény 6 watt tdp-re simán elég az a passzív borda. Lehet, egyszerűbb onnan megközelíteni, hogy a házban biztosítod a légmozgást, hogy gyorsabban távozzon a hűtőborda környékéről a meleg levegő.
-
PROTRON
addikt
Naja, kryoból anno bevásároltam egy 5,5g-s tubust, abból még van.
Egyelőre az intel hűtő mér gyári pasztával került fel, mert teszt alatt úgy tűnt nem lesz hangos.
De 3 nap elteltével érthetetlen, de felhangosodott a venti motorja...visít...#60262 tippm86
Ha ennyire szar mind a két ID-Cooling széria, hogy hogy még mindig kapható?
A HP400-at ismerem, másik céges gépben az van, tényleg korrekt kis cucc bár a 10600K-val már nem bír amikor igazán megküldöm.
Szerencsére Dialux, Relux meg Autocad programok nem küldik meg annyira...De annak a venti zaja is tud azért zavaró lenni, csak nem annyira mint a gyári intel.
-
sb
veterán
Az a gond ezekkel, hogy ha számítana a fogyasztás akkor pont a régebbi modellek vannak erős lemaradásban perf/W-ban. Alulfeszeléssel persze sokat lehetett javítani, főleg AMD oldalon, de szint felett nem lehet előrelépni benne.
@HUN_Sector
Nem az a gond vele, hogy ne lehetne, hanem rohadt drága lenne. A fejlesztés drága, több irányba fejleszteni így hatványozódik a dolog, eleve konzolról indul majdnem minden. Utána jön a PC port és azon belül meg az ezerfelé szétfragmentált hw lehetőségek. Plusz emiatt átalánosabb API-k, megoldások amik eleve nem lesznek olyan gyorsak mint az egyféle, összehangolt hw-sw-n. -
Pista0001
addikt
A "kiöregedett" felső(bb) kategóriás hardver hátrányban lehet a legújabb gpu-kkal szemben, ha valami feature-t nem tud, így visszaértünk a költségekhez.
A gyártóknak nem érdekük "igazi" középkategóriát készíteniük, mert nem lenne rá mérhető kereslet. A "himi-humi" játékok elvannak az igp-kkel is, aki egyáltalán nem játszik (pc-n), azok is, és ők nagyon-nagyon sokan vannak. A többieknek viszont vannak igényeik, közülük a csórók is kiköhögik, ami a gyártók szerint most a középkategória (muhaha). A lényeg, hogy írtó nagy lett a szakadék az igp-k és a leggyengébb aktuális dgpu-k között, nincsenek az igp-knél "épp csak" erősebb kártyák, amik játékokban mégis sokkal erősebbek tudnak a gpu-hoz drótozott dedikált memória miatt.
-
-
PROTRON
addikt
"Társalgási szinten, de szerintem ennek nem sok köze van a témához."
Már megértem Rick4-et.De most komolyan, hogyan írhatod be ezután a mondatod után hogy még én keressek Neked forrást, amikor eleve arra céloztam hogy mivel nem létezik magyar tápegység gyártó ipar, így például angol nyelvű anyagokbül tudsz tájékozódni---- >nagyon is sok köze van a témához, mondhatni a lényeg hogy meg tudod-e érteni a külföldi nyelvű szakmai anyagokat.
A józan ész az nem volt kérdés, az a kérdés hogy Te milyen szakmai érveket tudsz felsorakoztatni, mert eddig az nem volt.
Úgy hogy most a Te érvelési hibád mentén, Te hozzál be konkrét szakmai bizonyítékot vagy konkrét mérési eredményt az állításod igazolására. Még egyszer, az hogy volt egy példád, amit egyébként rengeteg szakmai okozat okozhat, az nem érv, hanem 1 db eset.
Mivel egyébként a Te érvedet kb 5 perc gugli kereséssel le tudod Te magad nullázni, így nálad a labda hogy még is milyen szakmai anyagok alapján képviseled az álláspontodat, mert 2-en hoztunk ellenpéldákat és valódi szakmai ellenérveket, míg a Te oldaladon csak a templomi hit, meg az "én azt gondolom" segít...megsúgom ezek nem érvek szakmai vitában, nem vasárnap van. -
PROTRON
addikt
Najó, tartok tőle hogy túlzottan felszínesek az ismereteid a tápegységekről és legfőképpen a belső kompenensek üzemi körülményeiről.
Te is tudod hogy pusztán azért mert volt 1 tápegység amiben púpos kondikat kellett cserélned és épp egy olyan házban volt ami felsőtápos, az nem érv, de legfőképpen nem tapasztalat.Mennyire tudsz angolul? Mert tényleg ne sértődj meg, de nagyon sokat kell még képezned magad a témában.
És akkor átlátsz majd amikor marketing óriás molinókkal hirdetik hogy a félpasszív tápok 45 foknál bekapcsolják a ventijüket, miközben azt se tudni hogy pontosan melyik komponenst és hol méri a hőmérő.Csak egy apróság: az alaplapi VRM-ek 65 fokos üzemi hőmérsékleten akár 50 évig folyamatosan elműködnek, miközben folytonos 105 foknál is legalább 3 év 24/7 üzemet bírnak...
-
Rick4
félisten
Először is majd egyszer döntsd el, kinek válaszolgatsz!
Másodszor: értelmetlen is lenne, mert érveid eddig se voltak, tényt, más egyebet sose tudtál felmutatni, így semmiféle vita nem volt, én állítottam valamit, amit nem tudtál érdemben cáfolni. Max kapkodtál, mint a kiscica a tükör előtt.
Ennél fogvan viszont a véleményeid meg igazából senkit se érdekelnek, kb az elmúlt 30 témában egyszer se sikerült érdemben igazságtartalommal töltött, leglaább hitelesnek tűnő hozzászólást kreálnod, de másokat megítélni azt ment többször is.
Ahogy eddig sem, most sincs mivel alátámasztani az állításaidat, a púpos kondi lehet minőségi probléma, lehet sima elhasználódás, de a tápban az elektronikai részegységek nagy része, többek közt a kondik jellemzően 105°C-ot bírnak, annyi meg egészen biztosan nem volt egyik sem csak a beszívott melegebb levegő miatt, hogy bármi mástól melegedett-e, az egy másik kérdés. Ha annyit számított volna, hogy friss levegő, vagy belülről meleg, nem lett volna az összes gyártónál ugyanaz az alap kialakítás, hogy bentől a meleg levegőt az egész tápegységen keresztül kifelé szívjuk, ha szerinted mégis probléma, az ugye szokásodhoz híven csak a tényekkel vitázás, ami nekem már kicsit don quijote- szerű szélmalomharc a semmi ellen.
Nekem meg van itt még jópár darab régi P4-es 1-2 magos gép, meg sempron 3000+ -os is, mindegyikben codegen tápegység van, és mindegyik a mai napig jó, probléma nélkül üzemel.
Akkor most ebből miféle statisztikát vonjunk se? Semmilyet. Legközelebb ne írj arra amit én válaszolok, és meg is beszéltük! -
Francia91
veterán
Nem tapasztaltam, hogy túlmelegedne a táp. Faterék gépénél van egy oldalsó venti, az juttat be némi friss levegőt a házba.
A tápot tapintásra max langyosnak érzem, nemtudom, ez mennyire tükrözi a valós hőmérsékletét. De mivel ezek nem bika tápok, sejtem, hogy nem is melegszenek annyira
A Ryzen előtti AM1-es cuccal több levegő jutott a tápnak, tény
/a ház és SSD/HDD páros tök ugyanaz, csak az AM1 konfigot elvitte a villám, a ház maradt, minden más cserés lett/ -
PROTRON
addikt
Sokaknak vannak díszdobozos Gyűrűk Ura full kiadás, szóval egy igazi mozi maratonhoz hozzá tartozik a rituálé is.
Persze minden történetet szigorúan évente csak 1x, mivel ugye nem alkarjuk elkoptatni a blue ray lemezeket.Céges környezetben meg sokszor a 20-30 éves szoftvernek nincs frissített verziója, így a féltve őrzött eredeti cd-dvd nagy kincs, ahogy az azt olvasni tudó PC is.
Meg ugye a winfos a telepítés utáni első rendszerkép mentésnél is alapjáraton DVD-re akarja kimenteni a képfájlokat, emlékeztetve a modern nyekenyókákat hogy tessenek megadni a tiszteletet a nagy öregeknek és türelmet tanuljanak amíg 4 óra alatt kiírja amit ki akar.#59931 Rick4
Anno a ram totyikban elég sokszor láttam panaszokat a szériáról olyan időszakban amikor már más ram típusról nem érkeztek problémák. Szal belém rögzült hogy bizonyos árú típusok alá nem megyek...manapság meg alig 1-2k hufról beszélünk. -
PROTRON
addikt
A dual channel miatt is jó ha 2x4 van, a kicsike alapteljesítményen lendít minden falatnyi + sebesség, meg nem ismerheted Te sem hogy hálózaton keresztül pontosan hányan akarnak majd Ő nála rácsatlakozni.
Sokan mondják hogy irodai gépekben sem lehet a 2x4GB ramot telíteni, na nekem idehaza a csak irodai gépemen átlag 100-200 tab megvan nyitva böngészőben, így az optimalizálatlan szarok szépen telítik a ramot... -
Rick4
félisten
Mi a személyeskedés?
Hogy megpróbálod eldönteni, én mennyit keresek?!
Az az, épp csak én képes voltam nevetni rajtad!
A személyekedést te kezdted, csak én nem vagyok az a sértődős fajta...
Annyi történt csak hogy irtózatos nagy baromságot írtál, majd még ismételgeted is, csak erre reagáltam, hiszen a kiinduló nézőpont teljesen ynilvánvaló, ott, ahol te vagy, ilyen dolgokat nem lehet látni!
Teljesen nyilvánvaló, hogy nulla gazdasági ismereteid vannak, ezt még megfejeled egy kis Dunning. Krugerrel, szóval ez inkább tény, mint bármi más! -
Rick4
félisten
Hmm, ebben azért ne legyél biztos, sokan szeretnének annyit keresni, mint én, a nagy többségnek a tizede is elég lenne ahhoz, hogy jól éljen!
Ha te az előzmények után még értelmelen pénzügyi döntésről beszélsz, gondolom nem a közgázon végeztél, és nincs fogalmad egy sima egyszerű céges beruházásról sem.
Sebaj, neked is kell véleményr mondani, akár még arról is, amiről foglamad sincs! -
PROTRON
addikt
Majd puding próbája az evés.
Ugye maga a winfos van jelszóval védve, mert régi hagyomány hogy ha nincs jelszó, akkor hiába első "rendszergazda" fiók, nem lehetsz teljesértékű rendszergazda adott telepítésen, a funkciók egy részét nem engedi módosítani a winfos, csak ha van jelszóval védett rendszergazdai fiók. -
PROTRON
addikt
Ismerem a csatornát, imádom a hatászünetezését.
Köszi a tippet a clonezillára tehát ez nem winfos alól csinálja a klónozást? De akkor a jelszóval védett tartalmakat hogyan fogja áttenni?
Egyébként megértem hogy ha nem winfos alól csinálja, akkor mindenhez is jobban hozzáfér, csak a biztonság kérdése érdekes, hisz akkor minek a jelszó ha gond nélkül le tudok klónozni minden adatot amennyiszer csak akarom? -
PROTRON
addikt
Másik kollegina most azzal szív, hogy a fenti, i3-6100-as gépben 1 hónapja elkezdte azt a Microsoft Word hogy "nem aktivált vállalati licensz, vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával" ablakot dobja fel minden doksi indításkor, amit ki kell kapcsolnia.
A géppel együtt lett vásárolva a win és office licenszek, de lehet hogy anno másik cégen keresztül...de az is tény hogy eredetileg HDD-vel lett vásárolva és az SSD klónozása nem sikerült a macriumnak 100%-osan, tehát amúgy is lesz ott egy win reinstall.
Hogy rohadjon meg a macrium meg az eredeti brand géppel kapott HDD, a klónozáskor hiába a teljes HDD lett klónozva, nem működik a rendszer visszaállítás kezdeti állapotra menüpont az eredeti windows-al mert sérültek a filoke, ami azért ciki, mert a HDD-t közben kidobták amikor költözött a cég új telephelyre.
HP weblapról meg már semmit sem tudok hozzá letölteni...Szóval ha tényleg másik cég nevére lett eredetileg vásárolva és az adta el nekünk ( mert főnök megkérte egyik haverját hogy szerezzen gépet aki így tudta megoldani hogy többet keressen rajta) és az a cég megszűnt, és eladták a microsoft licenszeiket használt piacon, akkor megvagyunk lőve, hiába fizetett a főni érte anno.
Amúgy lehetséges hogy a mikrofos lelőtte a office 2010 licensz központot kompletten?
Mielőtt még megszólnátok, én is jobban szeretem a régi wordot mint a legújabbakat, emberiség ellenes bűncselekménynek tartom hogy a "Fájl" menüpontra lépve felugró ablak van... -
Rick4
félisten
Ugyan nem tudni, kinek a hozzászólásából ragadod ki a 3 évet, és mire érted, de azt se tudni, a "nálatok" az mit jelent? Kik vagytok, mikor csináltok, hányan vagytok, pasziánszoztok egész nap? Arra elég az 5 éves gép is.
De tegyük félre az elég vagy sem kérdést, nézzük szigorúan pénzügyi alapon. 3 éves gép még épp lejárt garis, azaz nem szívod meg a tönkrement géppel, a használt piacon is elmegy, és az elszámolható költségből megvett zsírúj gépnél ismét van gari, a kiadás teljes összegét pedig azonnal leírod az adóból, melós tolja a melót.De maradjunk a 3 évnél, az a cég, amelyiknél egy sima 8 órában dolgozó melós 36 hónap alatt nem tud a munkájával annyi profitot kitermelni, ami 3 évente lehetővé teszi egy új, pl 200K buttó étékű gép beszerzését, azaz egy sima beszerezés keretében történik új, garis gép megvásárlása áfásan, áfa visszaigénylés, kiadás leírása az adóalapból, majd még megfejeljük a régi gép eladásból származó bevétellel, vagyis nagyon max 100K kiadás 3 évente, nagyon durván számolva munkanaponként 444 forintnyi, óránként 55 forintnyi profitot nem termel ki a saját munkaeszközére, az a cég mit keres a piacon?
És még egyszer írom, ez nem a működéshez szükségszerű, hanem pénzügyi értelmeben vett megkerülhetetlen beruházás, mert bárhogy nézed, ha nem vásárolsz, befizeted az áfát, meg leadózod a bevételt. A kettő közül melyik a jobb?
-
Pista0001
addikt
Felnőttek. Még AM3 időkben vettem egyszer egy Asrock lapot, nagyon hamar cseréltem inkább MSI-re. Nálam az az etalon, az Asus kb azokban az időkben írta le magát nálam, a Gigabyte-ot sose szerettem. Aztán valahogy úgy alakult, hogy jelenleg 2 olyan alaplapom van, amit újonnan vettem, és még használatban is vannak, mindkettő Asrock. Egy QC5000-IX/PH és egy B550M-ITX/AC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged