- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowman360
csendes tag
Hello. hát ez téged nem fog vigasztalni, de nemrég adtam el egy sg5-öst 12k-ért, mert kisebbet szerettem volna, én sem nagyon találtam olyat amibe vga is belefér, ezért leporoltam a régi codegen mx 31-esem, persze táp cserélve fsp-re, a hire ellenére nagyon jó kis ház, jól szerelhető, átgondoltan tervezték meg, athlon 2 250 3ghz proci 35c megy egy big shurikennel. Persze hátra a 8cm venti helyre is vettem, egy noctua ventit, ami jó hire ellenére szerintem hangos egy picit, de csak egy méteren bellül hallom. Holnap jön hozzá egy egyslotos vga zotac gt 240, igy akár játékra is alkalmas lessz. ehun pár kép;
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest