Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Ügye ezeknél a alpoknál a tuning nincs. Ha nincs szükséged extrákra ( pl wifi), a proci elhelyezése is mindegy és mivel a márkák is mind ismertek, egyikse rossz hírű én az ár és a garancia alapján választanék.
Foxconn vagy Asrock lapot, most olvasom a manuált, kíváncsi vagyok az alulfeszelére van-e valamelyikben.
Átnéztem mind 2-t.
Nos a foxconn lapjának a manuálban nem írnak semmi feszültség szabályozási lehetőséget ( semmit, szó szerint).
Az asrocknál elég sokmindent enged változtatni ( bizonyos szinten lehet a ramot,pch-t is alulfeszelni), de a procinál nem ír semmit hogy lehet-e csökkenteni.Ya, a foxconn lapon normális bios van amg íz asrocknál már uefi, nem tudom mennyi gar van az asrock-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest