- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TurboK0 #62937 üzenetére
Én továbbra is kivárok, aztán az új APU-kkal eldől, hogy marad-e a jelenlegi dpgu nélküli megoldás vagy az is bejön opcionálisan. (Esetleg már látni lehet majd pár hónap múlva hova és mikor fut ki a Strix Halo, az erős cpu+gpu-t ötvözve.)
Viszont bármelyik is legyen, nálam ez kb. 100-120W ill. max 250, de inkább 200W körüli setupot jelent. Ezekre feleslegesek ekkora tápok. Első esetben maradok a paneltápnál, a másodikban pedig vmi kisebb, normál tápból jobb a választék. Igazából megtartanám szívesen a 450-es Focus Gold-ot. Ha pedig úgyis kell némi méret - nekem a 200W már ez a kategória - akkor belefér a kicsit nagyobb ház.Téma volt itt, hogy hiányzik az igazi mITX kis méret. Ezzel én is úgy vagyok, hogy adottságokhoz minimalizálnék, vagy talán pontosabb úgy, hogy optimalizálnék. Nem a legkisebb a cél, hanem az adottságokhoz képest a legegyszerűbben/értelmes árban menedzselhető legkisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest