- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Mercutio_ #6201 üzenetére
Ahogy én látom, ( CséZé állásfoglalását nem ismerem)
Nekem a Fusion, illetve az atom, gyenge.... Így marad a 775/1156/1155 és az am3. A 775 régi, sokad fogyaszt, "gyenge" ( azon az áron amin van) melegszik. Az amd hasonlóan sokat fogyaszt és meleg. Én részemről jelenleg marad az 1156 és 1155 nos az újabb kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, és hozza azt a teljesítményt amit elvárok. A 1155-ben pedig egy amd szintű igp van ami már sokmindre elegendő.
Ez szigorúan saját vélemyény, nem vagyunk egyformák, mindenki mát tart fontosnak.
Ja egyébként Intel I3-2100 32 734Ft. csak úgy eszembe jutott, nem neked címeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest