- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha ez segítség akárkinek is, én évek óta használok (jelenleg is) LED tápegységet paneltáppal számítógépben és semmi gondom nem volt még ebből (coil whine sincs, csak némaság)...
Amikor megvettem a tápegységet, akkor multiméterrel beállítottam terhelés nélkül a kimenő feszültséget pontosan 12V-ra és nagyjából ennyi. Több gépem, több különböző kisebb-nagyobb erejű konfigurációját vitte gond nélkül ez a kombó még low TDP i5 + GTX750Ti is volt rákötve. A jelenlegi "HTPC" gépemet már közel 3 éve viszi lényegében folyamatosan és teljes csendben. Az asztali gépemben is ezt használtam, de az i7 4790k upgrade a GTX750Ti-vel párosítva már megakadt a torkán, ezért kapott ez a gépem egy izmosabb tápegységet. De lényegében játékon kívül így is passzív maradt az a gép is, mivel a tápegység félpasszív a proci és a dVGA pedig előlapról le/fel kapcsolható ventiket kapott, amiket csak terhelés esetén kapcsolok fel, netezéskor így teljesen néma ez a gép is. Igen, kicsit némaság párti vagyok. Már a HDD-k is mind régen kiköltöztek a kamrába egy NAS-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Lexus, Toyota topik
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest