Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #54552 üzenetére
Olyan ventit keresek, ami magyar kiskerből rendelhető...
700-1000rpm-en terveztem pörgetni, az még nem zavar, mellette félpasszív VGA kell.#54553 Rick4
SFX táp ventije annyira nem segít, és a tápokat amúgy sem erre tervezték.#54554 Qkackca
Jól látod, elsősorban használni szeretném, de szem előtt van... ha meg megmutatom másnak, akkor ne egyen ortopéd.
SFX táp, szóval annyira nem lóg bele.
Láttam már elölről megvágott C2-t, de oda HDD-ket tervezek, és szerintem jobb, ha alulról felfelé száll a levegő, áthaladva az egész házon. Ezért legfeljebb alulra szerelnék még egy ventit... de egyelőre csak felülre terveztem.#54555 Grave444
Ja, szerintem ez lesz, meg fölé egy Kolink FFM-120-B szűrő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest