- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Szerintem neked már nagyon késő este van.
Írtam hogy Jonsbo HP-400, amúgy kryonauttal lett pasztázva (lehet a mennyiséget ellenőrzöm még) idle-ben 35 fok körüli, 24 fokos klimatizált irodában.
A ház pedig egy "moddolt" Akyga mini-itx ( AKYGA AK-730-01BZ ).
A procihűtő felett rendesen van perforáció, azért kell moddolni mert a TFX táp alapjáraton ütközik(mivel annak ellenére hogy matematikailag majdnem beleférne, mégis csak flex táppal tervezték...1 mm a difi)...
Passzentosan pont beférne meghajlítva a fedőt, de biztos ami biztos inkább felhajtottam az útban lévő oldalsó "fülek" csatlakozó lemezét(amihez a dvd és az ssd tálca rögzül), így kb 5 mm-el még eltartom a fedőt, tehát a cpunál oldalról rés van, majd a 4 sarokban 4-6 új furattal rögzítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Exkluzív órák
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- PS Plus előfizetések
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest