- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Jonsbo C2-es projektem után méretben kicsit még lentebb jönnék:
Egy [Realan H60] házba építenék egy kis netezős konfigot, Pentium G4560-al, egy H110-es lappal, 8 giga Ram-mal, m.2 SSD-vel, dVGA nélkül természetesen.
Hűtőnek [ezt az alacsony Silverstone-t] néztem, elvileg az 54 W-os Pentiumot meg tudja hűteni.
A fő kérdés igazán a tápellátás. A hagyományos ATX/SFX tápok világában elmozgok, de a pico PSU, paneltáp, stb. teljesen idegen nekem. Fogalmam sincs mit lenne érdemes venni ehhez a konfighoz, ami azért emberi áron is van. A ház Ali-s linkjén lehet választani adaptert, meg tápot is hozzá, de ezek minőségéről, megfelelőségéről fogalmam sincsen.
Tudnátok okosságot ebben a témában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- HBO Max
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest