- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
8nemesis8 #43276 üzenetére
Én is most vettem az aprón egy sima classic metist, igaz ablakost. De én direkt ezt is akartam, hogy nagyobb rést vágjak a tetejére.
Ami a legszebb az egészben, hogy kék színű, mondom úgy is vágom a tetejét átfestem. De megtetszett ez a kék szín, úgy hogy marad egyenlőre.
Amúgy meg itt az átalakító, ha nagyon kell. Sokan tőle vettek.
A Zalman sfx-hez van átalakító, de az kicsit olcsóbb változat. Vagy van a Kolink-ból is sfx 250, 350, 450W-os. Ezekben elvileg mind normális Sirtec belső van, sőt még talán a Chieftec sfx tápokban is. A Kolinkról itt van egy teszt, nekem volt korábban, lehet veszek majd megint egyet, ha nem férek az atx táptól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest