-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy elegge erdekes kerdessel fordulok hozzatok:
Az adatlapomon lathato a FX-es konfigom, mellyel maximalisan elegedett vagyok.
Viszont praktikussagi es egyeb okokbol elgondolkoztam azon, nem lehetne-e csokkenteni uj konfiguracio eseten a meretet illetve a ventillatorok szamat?Erre e;kezdtem nezegetni a mac minit, am annak teljesitmenye szamomra messze van a kielegitotol.
A kerdesem az lenne, hogy veve a mac Mini csucsmodelljenek 360k-s arat, epitheto-e ennyibol az alabbi kivanalmakkal szamitogep (ha esetleg olcsobban, az sem gond)
- Modern 4-8 magos CPU
- Legalabb 32GB RAM fogadasa
- Egy PCI-e x16 slot dVGA-hoz
- Esetleg dVGA elhelyezesi lehetosegEddig max. 32GB RAM tamogatasu lapokat lattam miniitx meretben
Leginkabb a hazzal vagyok gondban, am ehhez ismerni kell a kornyezeti elemeket isRendelkezem egy Techly Triple Desk LCD/LED Monitor Arm (301757) monitortarto karral, melyen 3 darab monitor talalhato.
A kozepso monitor alatt kb. 10 cm szabad helyem van, kb. ugyanennyi melyseggel. szelesseg tekinteteben nem vagyok ennyire kotve.
Mivel ez a mereteket figyelembe veve elegge lehetetlennek tunik, igy kigondoltam, mi lenne ha hatrebb koltozne a haz:
A kar alatt kozvetlenul mar van kb. 20 cm koruli magassagom, es elferne akar egy ITX lap is.
Tehat kerdes, hogy egy max. 20x20x20-as "kockaba" belesuritheto-e a fenti olyan modon, hogy ne szalljon fel, es normalis hofokok legyenek?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro teló rajongók OFF topicja
- EAFC 26
- Hegesztés topic
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest