Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz ecaddsell #42489 üzenetére

    "Ami viszont nem világos nekem az, hogy a VGA hűtés hogy működik" ... "Persze teljes magasságú VGA-ból fél passzívat használva amikor nincs komolyan terhelve az is tud zajtalan lenni."
    Igen, ez a megoldás: "With fanless ATX PSU and fan-stop function GPU card, UP7 can realize zero noise when you are not playing games."

    (#42491) Mercutio_: Elnézve a lefogatását, az ID-Cooling IS-50-et a Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI-re csak úgy tudod felrakni, hogy a hőcsövek párhuzamosak legyenek a a RAM-okkal. Mivel a hűtő érdemi, lamellás része nem szélesebb 95mm-nél, ezért az nem fog a RAM-ok fölé nyúlni (lesz köztük még ~5mm). Ami föléjük nyúlhat, az a ventilátortartó lemez, ami alatt az alaplap nyákjától számítva marad ~46mm. Ugyaninnen számítva a RAM magasságához hozzá kell adni 3,5mm-t. Azaz a 42mm magas G.Skill Ripjaws V még éppen elfér a ventilátortartó lemez alatt, de a rögzítőcsavar már gond lehet.
    Viszont a ventilátornak nem kötelező a RAM fölé kinyúlnia, mert a CPU-hűtő 180 fokkal elforgatható, úgy nem lenne korlátozva a memória magassága egyáltalán.

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák