Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
Elsőre magabiztosan teljesen készre szereltem, kábelek elrendezve minden, bedugom hálózatra, monitorra, bekapcsolom, semmi, hideg veríték, újra, semmi.

Végignézem az összes csatlakozót, bekapcsolom semmi.
Na mondom, most találd ki melyik a hibás alkatrész, amikor minden új
Szétszedtem, összeraktam, elindult, nem adott képet
El kellett mennem otthonról, visszaértem, na mondom nekifeszülök harmadszor is, mondom azért teszek egy próbát és simán bekapcsolom, hátha..... és elindult
10 perc alatt felment a win, de most szedhetem szét, hogy újra elrendezem a kábeleket, meg szerintem a tápot is megfordítom.
Már van egy érdekesség a VGA-val kapcsolatban, idle nem forog a ventije, még nem terheltem, remélem nem hibás, hanem csak 75W miatt meg merték lépni 1 ventivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- LENOVO RAMAXEL 16GB DDR4 3200 Laptop SODIMM RAM-ok!!!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest