Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#22145024 #32370 üzenetére
De, jó lenne. Ezért is várom a kért szövegrészt.
Mercutio_ Ja, én is azt szeretném, ha kiderülne, most mi van, de ha egyszer a névleges fogyasztású eszközökkel jó (elfogadható) értéket mutat, ( ne nevezzük valósnak addig, amíg nincs konkrét ellenőrző eszköz) a fogyasztásmérő, akkor az én esetemben nem ezt tenné? Vitatkozni nem vitatkoztam én senkivel, leírtam, mit mértem, egyelőre ezek még tények. Meg kellene valahogy cáfolni, amire még én magam is lehetőséget biztosítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Lexus, Toyota topik
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest