Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sb #18895 üzenetére

Szerintem ez nagyobb teljesítményű CPU-knál probléma, ahol a munka miatt folyamatosan 50% fölött van a cpu használat. De aki ilyenre épít itx konfigot az gondoskodik megfelelő szellőzésről, és nem egy 5L-es dobozba fogja beszuszakolni

Egy celeron/pentum cpu-nál mivel kicsi a hőteljesítmény, és általában a kihasználtság is 50% alatt marad("átlagfelhasználás" hogy utálom ezt a szót!). Így a megnövekedett hőellenállás egyáltalán nem jelent drámai maghőmérséklet növekedést.

OFF/OFF: Egy alulfeszlett és tuningolt E8400-at 3,6@1V cseréltem le egy alulfeszelt és tuningolt Q9650-re 3,8@1,1V úgy hogy vízhűtés volt rajtuk és sosem láttam 32-36C°-nál nagyobb értéket soha!
    Majd a 2500K Idle 36-38C°-al indított és LOAD 76-78C°-ig ment fel, úgy hogy a vizesblokk kerek 20C°-os volt.
    Én is becsapva éreztem magam akkor. De azóta kiderült hogy a használhatóságot nem befolyásolja, csak sokkal körültekintőbben kell eljárni ha tuningol az ember.

Nekem Nem jelentett problémát elé menni ezeknek a dolgoknak, majd talán most
    átértékelem->FT03mini+I5-3570+GTX780 :DDD

Új hozzászólás Aktív témák