- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
<MZ/X> #18406 üzenetére
Ennyi cucc csak nagyobb ITX házakba fér bele, amiket linkeltek. Őszintén szólva én még abba sem zsúfolnék be ennyi wattot. Igen meleg amúgy is az új széria az AMD-nél ahogy láttam - sőt még talán hőmérsékletfüggő is a turbo? Ebben nem vagyok biztos.
Nyilván jó szellőzéssel menne a gép, de komfortos szerintem nem nagyon lenne. Se hangra, se hőfokra és - legalábbis nekem - ez már méretre sem az.
Persze azért még mindig jobb, mint egy midi torony...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest