Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Urak!
PETG-hez muszáj drybox? Pár napja kisütöttem, utána fasza is volt. Most letoltam egy 4 órás nyomtatást, erre megint úgy törött, mint a ropi... Illetve underextrusion jelei is voltak néhol. Monjduk most 240 helyett 235ön próbáltam. Bár kétlem, hogy az az 5 fok diffi ennyit jelentene...
Szóval instant felforrt az agyvizem. Sütöttem 1,5 órát, majd nyomtattam vele egy tesztet (~1,5 óra), aztán a mai 4 órás. Ennyi idő alatt vissza tud vizesedni? Ráhúztam egyébként a dobozát, hogy annyival is kevesebb párát tudjon megkötni.
Az "vicces" lesz, ha minden nyomtatás után be kell vágni a sütőbe...ABS-ből azért nem tudom kinyomtatni azt a tetves kézifékkar redőnyt, mert még dobozolva is vetemedik. PETG meg az említett okok miatt. Nemtom hogy lesz ebből "tömeggyártás"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest