Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longhandd
tag
válasz
Atomantiii #14047 üzenetére
A VLC-vel nem boldogulok. KM Player megfogta szépen az összes csatornát elfogadható képpel, viszont nincs hang...
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
ASUS my cinema analóg kártyámat szeretném beüzemelni win 8.1 alatt, de nem windows media centerrel. Ajánlanátok egyéb sw-t? (Elhagytam a hozzá kapott lemezeket, illesztőt már találtam) -
Longhandd
tag
válasz
Victoryus94 #12386 üzenetére
köszi
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
USB-n keresztül, mini antennával fogható a mindig TV 7 ingyenes adása?
Milyen eszközt javasoltok? Én ezt néztem ki: http://www.bestdigital.hu/dvb-tuner-usb-hdtv-p-229.html
De bármelyik általatok javasolt termék érdekelne. -
Longhandd
tag
Esetleg ez?
WinTV-HVR-930C (model 1244) -
Longhandd
tag
Hauppauge MyTV 930C DVB-T/DVB-C-Receiver/analoger TV-Tuner Hi-Speed USB 2.0
Alkalmas ez kábeles DIGI vételére? Win7 64bit alá? Drivert találok hozzá? -
Longhandd
tag
Elnézést az előzőért, de most néztem be a házba és nincs hely az alaplapon.
Milyen USB-s DVB-C tuner jöhet szóba win 7 64bit rendszerhez, kábeles DIGI vételére? -
Longhandd
tag
Sziasztok!
A TerraTec Cinergy T PCIe Dual fut Windows 7 Ultimate 64 bit alatt?
Alkalmas kábeles DIGI vételére? -
Longhandd
tag
válasz
Avermedia_hu #10543 üzenetére
Köszi, nagyon jól használható program ez a PocketDvixEncoder. Penge képet csinál.
A hang első próbálkozásom után nincs szinkronban. Ha rákattintok a kép/hang szinkronizálásra, összehozza a program? -
Longhandd
tag
Sziasztok!
A Widows Media Center által felvett TV műsor wtv formátumban van (nálam). Lehet a WMC-en belül állítani formátumot? Esetleg valamilyen convertáló programot tudtok ajánlani? -
Longhandd
tag
Sziasztok!
Elhozhattam az üzletből (kipróbálásra), a boltos által ajánlott ASUS My Cinema - P7131 PCI-os analóg kártyát. A windows Media Center 3 perc alatt megtalálta az általam előfizetett összes csatornát (kábeles digim van). A jelenlegi igényemet kielégíti, legalábbis amíg össze spórolom az A717-re valót.
Az analóg minősége pedig nem rosszabb mint egy hagyományos TV képe.
Beszéltem a helyi digi ügyfélszolgálattal és megnyugtatott, hogy az általuk HD minőségben sugárzott adók mellet, még jó ideig ott lesz az analóg jel. Viszont addígra már megveszem az Avermedia A717-et.
Tudnátok javasolni olyan magyarnyelvű programot amivel rendezgethetem, címezhetem a csatornákat? -
Longhandd
tag
Korábbi hozzászólásokat olvasva, kiderült számomra, hogy a kábeles digimhez a DVB-C-s tunereket javasoljátok.
Lakhelyemen írtam annak a szaküzletnek Dunaújvárosban, ahol PC-s dolgaimat szoktam vásárolni, hogy adjanak árajánlatot (most ne ragadjunk le az árnál). Ezt a választ kaptam,"A nálunk kapható PCI-os TV tunerek közül azok alkalmasak a Digi TV vételére, melyek analóg rendszerűek.
Jelen pillanatban az Asus 7131 TV+FM kártya ilyen, 9.550,- forintért."ami szerintem ellentmondásos kissé, hiszen ez a bolt által ajánlott kártya, nem rendelkezik DVB-C tunerrel.
Mondjatok valamit, mert bizonytalan vagyok. Megvegyem?
-
Longhandd
tag
Uraim!
Lehetséges, hogy nem találok 26000 Ft alatt DVB-C-t is tudó kártyát? Ugye létezik olcsóbban? Nem akarom elhinni, hogy ekkora "büntetés" a DIGI-t kábelen fogni...
Ha valaki tud 15-20000 Ft körül DVB-C-s kártyát kérem írja meg. -
Longhandd
tag
Sziasztok!
Kábeles DIGI-m van. Win7 64bites oprendszerem.
A Leadtek WinFast PxDTV2300 H jó választás lenne ezekhez?
Más javaslat? TV-znék és néha felvennék egy filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest