- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
goamantra #8642 üzenetére
Bocs, de nem szeretnélek megygyőzni semmiről, leírtam, ahogy én gondolom, a saját tévés tapasztalatom szerint.
4.3-ban nem nézünk filmeket, de próbáld eredetire állítani a 100ezres Samsung tvjén a formátumot, ha van olyan rajta. Nálam így van, és nincs gond, ha véletlenül olyan adásra kapcsoljuk, ami 4:3-at ad. De már nem jellemző ez a formátum a tv adásoknál manapság.
Emu Attól függ, mire használod. Az én véleményem az, hogy játékra, monitornak, és HD vagy annál jobb felbontású adáshoz, és filmekhez érdemes az UHD-n dilemmázni. Ha sokat lenne használva HD-nél gyengébb felbontással, akkor inkább az LH630V-t venném. -
juvegamer
tag
válasz
Szerintem nézd meg mondjuk az Avatar c. filmet blu-ray lemezről a te tévéden utána meg egy FullHD-s LCD-n. Szerintem egyből látni fogod mi a külömbség. De ha ennyire nem jön be az LCD akkor vegyél plazmát annak kifogástalan a betekintési szöge meg a feketéje is. Amúgy nem is értem hogy jön ki nálad hogy egy CRT tv jobb mint egy LCD.
-
Emu
őstag
Ha választanotok kellene inkább 49LH630V vagy 49UH661V? (fullHD - UHD dilemma
) Köszönöm!
-
Osynho
addikt
válasz
goamantra #8646 üzenetére
Semennyi. Bár nem vagyok naprakész a konkrét összegeket illetően (esetleg valaki írhatna konkrétumokat, mert érdekes lenne), de egy sima lcd tv előállítása kevés pénzbe kerül. Azt el tudom képzelni, hogy egy komolyabb modellt nem annyival nagyobb összeg összedobni, mint amennyivel többe kerül a fogyasztóknak, de hogy veszteséges lenne egy alacsonyabb kategóriás tv, azt nem hiszem. A plazma pl azért is halt ki, mert drágábban tudták gyártani és azonos minőség mellett olcsóbb volt az lcd-s megoldásoknál. Pedig milyen jó lenne ma egy jó nagy, középkategóriás plazma...
-
goamantra
tag
És egy nagyon olcsón előállított technológiáról van szó, amit nagyon drágán adnak el. Időközönként kitalálnak hangzatos marketing tulajdonságokat, amivel el lehet adni ugyanazt, még több pénzért, miközben a lényeg, a képminőség kérdése nem kerül középpontba.
Tegnap a mediamarktban azzal érvelt egyik márkaképviselő, hogy a LED TV technológia -alsó és közép kategóriában- veszteséges a gyártónak. A milliós tvken hozzák be azt amit a kisebbeken elbuknak és hogy ezért olyan drágák a nagyobb/jobb tvk.
Meg valami "hologram" alapú tvt fejlesztenek, nem LEDet, azt pár évtized múlva már senki nem fog emlékezni a LCD/LED "story"-ra.. Nemtom mennyi igazság van benne. -
Ronam
addikt
válasz
#94529552 #8636 üzenetére
Köszi! Kicsit utánanéztem, és 70ms körül van az input lagja, az valóban nem a legjobb. Esetleg ezek közül érdemes bármelyiket is megvenni, ami játékhoz is ajánlott? Igazából Sony-t szerettem volna, de náluk csak az 55XD7005 van jelenleg, és ha jól tudom az nem épp az ajánlott tv-k közé tartozik.
-
Gabor901127
tag
Srácok már vagy 2 napja olvasom a fórumot és az a meglátásom, hogy van nincs FHD fölött jó TV vagy annyira drága, hogy nem ajánlja senki
Mondjuk UHD ból tényleg ilyen drága a minőségi kép? -
Osynho
addikt
válasz
Attól függetlenül, hogy abban egyetértek veled, hogy a crt tv-k tulajdonságai között van több, amiben jobb, mint az lcd technológia, sok olyan ellenérvet hoztál fel utóbbiak ellen ami beállítás kérdése (képarány, fehér, színek). A mozgókép felbontás pl egy nagy hiba, a betekintési szögek engem csak kis mértékben zavarnak, oldalról nem nézem/nézzük a tv-t, a VA panel feketéje bár lehetne jobb, de azzal már együtt tudok élni. Amit nem írtál és engem nagyon zavar, az a nem homogén kép, háttérvilágítás. Egy 2-3 havi fizetésbe kerülő tv esetében szerintem vállalhatatlan, hogy egy színű háttérnél, főleg mozgás közben, csíkok, foltok láthatóak, nem kicsit, hanem brutálisan zavaró mértékben. Pedig elég sok modell esetében ez nem hiba, hanem tulajdonság. És egy nagyon olcsón előállított technológiáról van szó, amit nagyon drágán adnak el. Időközönként kitalálnak hangzatos marketing tulajdonságokat, amivel el lehet adni ugyanazt, még több pénzért, miközben a lényeg, a képminőség kérdése nem kerül középpontba.
A crt a méret/felbontás/fogyasztás miatt nem versenyképes. Egy 50" környéki, full hd (UHD-t meg se említem) crt tv egy szobát foglalna el, 50 fokra fűtené azt és pörgetné a villanyszámlát. Mondom ezt úgy, hogy egyébként különösebben nem érdekel a szórakoztató elektronikai eszközeim fogyasztása, havi +egy turborágó árát kibírom.
A tv-k színeiről beszélni anélkül, hogy rendesen beállítanád a képüket, tök felesleges beszélni. Hogy kevesebb árnyalatot jelenít meg, az egy elég nagy általánosítás és így nem is igaz. Vannak nagyon jó lcd-k és gagyi crt-k is.
Gabor901127: Igen, a jó UHD drágább, mint a jó full HD.
-
goamantra
tag
válasz
#94529552 #8614 üzenetére
Azért nem kell ennyire kétségbeesni. Szerintem egy 32" FHD tv 100x jobb egy régi CRT-nél. Rendelsz egyet online, ha mégis maradnál a régi képcsövesnél, simán visszaviszed pár napon belül(max 14 nap). Jah, és digitális adás legyen hozzá, mert az analógot nem szeretik ezek.
Mégis miben jobb egy 32"os LED tv? Ha melléteszem a Sony képcsöves tvmnek (nálam még mindíg az üzemel) ->
- led mozgásmegjelenítése sz*r. Homályosodik, akadozik a kép. ami nagyon igénybe veszi a szemet. sokan beszámoltak róla, hogy romlott a szemük amióta lapos tvt néznek. A felbontása nem passzol a tv adáshoz (HDready TV adás nincs!), homályos, tompa a kép, a szemünk erőlködik, mert próbálja élesíteni. Gondolom ez a látásromlás oka.
- led színlefedettsége gyenge, kevesebb színt jelenít meg.. Nézz meg egy téli közvetítést, LED en mintha egyféle fehér szín lenne, -neonfehér- az is kiégeti a szemed, képcsöves tévén rengeteg finom árnyalat pl szürke-fehér közti átmenet.. Ég és föld a különbség. És akkor a fekete szín megjelenítéséről még nem beszéltünk.
- led (főleg a 32 os olcsó kategóriában) sokszor átméretezi a képet, minden bejövő jelet 16:9-be átalakít , a kép eltorzul, akadozik. Lehet kivétel(!), de pl anyámék 100ezres Samsung tvjén az összes 4:3as filmnél eltorzulnak a fejek (széthúzza) szal NINCS Aspect controll, nem tartja a ratiot. Legalábbis én nem találtam a menüben.
- led betekintési szöge botrányos. főleg a 32" olcsó kategóriában. Csak szemből nézve jók a színek, ami egy vicc.
- led tvk hangja trágya (vehetsz hozzá +50ezerért hangprojektort -kb annyi mint a tv ára-, ha nem dobozhangot akarsz).. képcsöves TVm hangja TÖKÉLETES..Egyedül annyi a LED előnye, hogy könnyű a tv, pl egy nő haza tudja vinni egyedül a boltból. Az én tvm vagy 60 kg.
Minden más szempontból 100x jobb a régi CRT.A Panának is olyan színei vannak, amilyenre beállítjuk, meg a többi tévének is. Nincs visszafogott színe.
Nem értek veled egyet ..csak egy példa: Egy GABA Tv-n nem fogsz te beállítani Samsung színvilágot. Vannak a paneleknek jellemzői(karakter?) amik gyártónként eltérőek. Azon belül lehet állítgatni, de amit te mondasz, KB azt, hogy minden tv ugyanolyan, csak BEÁLLÍTÁS kérdése.. annak semmi köze a valósághoz.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Otthon immár vagy 11 éve nincsen tévénk, csak laptopon nézünk filmeket. Igazából a lakás elég kicsi és úgy is van berendezve, hogy a tévé egyáltalán nem került be a szempontok közé, így igazán hely sincsen arra, hogy egy nagyméretű készüléket elhelyezzünk a lakásban, meg ez nem is célunk továbbra sem.
Viszont néha azért jó lenne egy kicsit nagyobb és szebb képet nézni,mint a laptop monitor (a kis méreten kívül főleg a betekintési szögek szűkössége zavaró), szóval egyelőre még elméleti szinten elkezdtem gondolkozni a dolgon, hogy van-e számunkra optimális megoldás.
Szerintem nekünk valami relatíve kisméretű készülék lenne jó, ami a készülékházra is igaz, tehát vékony kávás, vékony felépítésű, könnyű súlyú készülék lenne a jó, amit lehet kicsit jobban pakolgatni.
Ehhez szerintetek egy ips monitor megfelelő lenne? Vagy van olyan tv készülék, ami nem túl drágán (használt is megfelelne) tudja ezeket és még a képe is elfogadható? Amolyan bestbuy készülék. Felbontás terén elég a full hd, 4k videókat nem tudok lejátszani megfelelő eszköz hiányában, persze nem is kizáró ok, mert ugye fotót nézegetni rajta még tök jó lenne az uhd felbontás.
Műsor forrásként elsősorban a laptop, vagy tablet, lehetőleg wireless jönne szóba, a hang sztereo rendszeren fut BT adapterrel, nem tudom, hogy wireless megoldásoknál ez együtt tudna-e futni (kép a tévén, hang a BT-on). Okos funkciók a fentiek miatt egyáltalán nem fontosak.
Ha valakinek van ötlete a fentiekkel kapcsolatban, az megköszönöm.
-
Dr.Ádám
tag
Sziasztok!
Keresek 28-32" tv-t 50-70e Ft kategóriában. Kizárólag tv adásokhoz kellene, Csatlakozók nem érdekelnek.
LG, Samsung... szint a minimum. Akár HD is lehet. Ha lehet többet is ajánljatok. -
headhunter
addikt
válasz
kicsiPistike #8635 üzenetére
-
Pape
újonc
válasz
#94529552 #8636 üzenetére
Köszi Pumma!
Akkor, amiket így találtam még DVB-S2-esek kapcsán kérdezném, h sport nézésre mennyire alkamasak:
- LG 630V - 60hz-esnek nézem, erre szoktátok mondani, h több kéne, nem?
- Vagy inkább kicsit drágábban egy Sony Bravia KDL-50W805C?Ill. a 50W808C és 50W805C között mi a különbség? Én nem találom.
-
capaszaju
tag
Szevasztok!
Az alábbiak közül melyik a legjobb választás elsősorban ár/érték arányt tekintve. Mik a vélemények róluk? Esetleg ezeken kivül valami tuti?
LG 42LF652V / LG 50LF652V
LG 43LH630V / LG 49LH630V
Samsung UE49K6300
Sony Bravia KDL-43W755C / Sony Bravia KDL-50W755C42-43" vagy 49-50" között gondolkodok csakis FullHD. Nézési távolság 4-5 méter.
Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
Sztem sincs benne mert ez EU modell, de a német piacra szánt 55J6250, vagy 55J6289-ben már van. Ott minden tévébe beleteszi a Samsung.
Ronam Jó vételnek számít a DS630E, de a magas input lag, lehet, hogy zavarna a játékban a PS4-nél.
Bandiahegyro Nekem sokkal jobb a nagyméretű kijelzővel az LCD tv, digitális adással és HD, FHD filmekkel, mint a régi képcsöves volt kicsiben és analóg forrással. -
kicsiPistike
tag
3 illetve 3,3méterről néznénk egyik szobában tv-t, miben gondolkozzunk? Filmek nézése hdd-ről, ups adás (pár HD és a többi digitális csatorna), 3d és smart nem kell, szerintem a fullHD is bőven elég. Jó ár-érték arány, tartósság, megbízhatóság kellene.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi tv-met (32W650) valami nagyobbra. Telekomtól rendelném mindenképp a készüléket (részletfizetés miatt). Egyelőre a Panasonic 50DS630E tetszik a legjobban az ottani kínálatból. Mennyire ajánlott ez a típus? Leginkább gépről néznék rajta filmeket, és PS4-hez használnám.
-
Pape
újonc
Sziasztok,
Samsung UE55J6200 TV-ben van DVB-S2 tuner? (ez kellene a műholdas Digi vételhez ha jól tudom)
Mert egy csomó oldalon azt írják, h van benne, de pl Samsung oldalán nem találtam, vagy álcázzák valahogy?Köszi,
Pape -
-
törölt tag
válasz
junior11 #8625 üzenetére
Be tudtad állítani mindkettőt közel hasonlóra? Kép opciók, TruMotion, stb. Bár nem írják, de akár előfordulhat másnál is a panel lottó, nemcsak a Samunál.
Duliee Egyet se ítélek el, csupán láttam már több véleményt itt is, és a legtöbben visszavitték a noname/Vestel tévéket. Szerintem van aki gyártat velük, de nagy részét inkább saját maguk, vagy más által megvásárolt márkanevekkel próbálják eladni. Van még JVC, Polaroid, stb. Egy részüket 12 hónap garival árulják. Most van újabb verziójuk, mert némelyiknél már nincs VGA csatlakozó. A Panasonic alsó kategória is Vestel úgy tudom, és nem túl jó minőségileg. De csak saját véleményt mondtam, nem muszáj figyelembe venni. -
válasz
#94529552 #8623 üzenetére
Mivel ez a kettő lesz akciósan, és az elérhető ár alatt, így ezekből kell választani.
Amúgy ami nem LG meg Samsung, az Vestel.
A kiállított TV-k fele az. Philips, Panasonic, Skyworth, Technika, Sharp, Akai, és ezek mind azokból van.
Kb a világ egyik legnagyobb TV gyártója a Vestel, akkor csak nem noname.. Vagy akkor nem ugyanazt értjük noname alatt...
Azt gyártják, amire igény és megrendelés van
ez mindenhol így van. Nekem a kérdésem annyi volt, hogy ebben a Sharpban milyen technika lapul, és az mit tud. Erre van válasz,vagy kérdezősködjek tovább?
Értem én ,hogy elítéled őket, de most szakmai alapon ,vagy pusztán érzelmi okokból? Mert én most szakmai kérdéssel jöttem ide.
-
junior11
veterán
Láttam őket boltban párszor egymás mellett, normál fényviszonyok között, nekem a Sony színesebb volt, de még természetes színekkel, nem volt túlszaturált, a Pana egy picit némelyik jelenet esetén egyes színeknél fakóbb volt, rosszabb betekintési szögekkel. Csak kíváncsi voltam, hogy más hogyan látja
-
válasz
junior11 #8622 üzenetére
Nehéz ezt leírni,ha erre jársz megmutatom őket.Nekem a legszembetűnőbb a kontraszt különbség,és a színek telítettsége. Nyilván mindkettő állítható közel egyformára,de nekem valahogyan így volt jó a beállítás (nem egyformára állítottam) hanem törekedtem a legkellemesebb érzésre.
-
törölt tag
válasz
Graphics #8617 üzenetére
Ha a Vestel nem egy noname tévéket gyártó cég, akkor mi? 10-15 féle néven gyártja ugyanazt a technikát.
Szerintem ezt direkt tévézésre gyártották. A teszkóban senkit nem érdekel, amikor berakják a 2 kiló kenyér meg a tej mellé a noname Technika meg Orion vagy Sharp, Blau stb. tévéket, láttam már. Még a képét sem nézik meg, nemhogy a csatlakozókat.
A tesztnél a kommentekben írják, hogy van több változata, 510V, 500T, stb. Ezekből biztos lesz fejhallgatós, vagy optikai hangkimenetes.
Leki78Van még az 50LF652V 3D-s tévé, vagy a Pana 50DS630E is kijön 200-ból, de ez már aktív 3D technika, és ehhez nem jár 3D szemüveg. Ha nem kell 3D, jóval olcsóbban van 49LH630V.
-
Leki78
tag
Pumma segítenél nekem is? A te ajánlásodra vettem a saját tv-m neked adok a szavadra.
Kérdés a (#8609) hozzászólásban.
Köszi. -
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Graphics #8613 üzenetére
Tecsós BF akcióban 80-ért nem lesz rossz az az LG. Nem tudom, hogy ott akarod-e venni, vagy máshol. Alap 40" feletti tévének szerintem teljesen jó vétel ennyiért. Ha kellenek okosdolgok is, akkor meg rendelsz hozzá kintről egy 20-30-40 dolláros Androidos/Linuxos boxot, és kész.
(#8617) Duliee: Egy Scart»RCA kábellel lehet, hogy ki tudnád vinni a hangot belőle. Elvileg in/out a csati rajta.
-
-
Bozso68
őstag
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Közeljövőben tervezek új TV-t venni, így hozzátok fordulnék segítségért. Jelenleg egy GABA 32"-es HDready TV-t használunk, ami egyrészt kicsit, másrészt 160W-ot fogyaszt...
Fő felhasználás:Letorren- izé, kölcsönzött sorozatok, filmek nézése HTPC-ről. TV-t úgy mint TV műsort nem nézünk.A TV egy minigarzonba lenne - háló/nappali részbe. Kb 4-4,5m-ről nézzük, így felvetődött bennem a kérdés, hogy szükséges-e 4K vagy elég az FHD. Méretben 49" környékén gondolkodom, árban 150k +- 20%.
Válaszokat előre is köszönöm - igazából első körben azt szeretném tisztázni, hogy ilyen helyre milyen felbontású, mekkora TV ajánlott
-
törölt tag
válasz
Razarus #8612 üzenetére
Azért nem kell ennyire kétségbeesni. Szerintem egy 32" FHD tv 100x jobb egy régi CRT-nél. Rendelsz egyet online, ha mégis maradnál a régi képcsövesnél, simán visszaviszed pár napon belül(max 14 nap). Jah, és digitális adás legyen hozzá, mert az analógot nem szeretik ezek.
Duliee Outlet-ben vagy használtban lehet még Sharp maximum. A mostaniak a noname kategória.
A 43LH5100-ról itt egy teszt. -
Haliho.
Akcióban még tudnám venni ezt a TV-t.
Sharp LC-49CFG6001E
Tudunk róla valamit?
Török /Vestel/, vagy még Sharp.
Hátulja nagyon hasonlít pár Akai , Skyworth , Blaupunkt csodára..
Vagy még ez lenne
LG43LH51000: igaz ez buta, de nagyon olcsó lenne.
-
Razarus
tag
válasz
goamantra #8582 üzenetére
"Az a baj, hogy a LED tvk mozgásmegjelenítő képessége alapvetően gyenge. Kivétel nélkül mindnek. Lassú a panel. Gyárilag ilyen, visszalépés történt a képcsöves tvkhez képest."
Ettől féltem.. de ebben a vásárlók is benne vannak: nézik a sok lepedőméretű tv-t és el vannak ámulva a képminőségtől... Közben nem tűnik fel nekik az, hogy az összes xxHD demóvideó lassított felvétel, aminél persze, hogy nincs mosódás és mindig tűéles a kép.
Tavaly (összességében ~90 km-nyi autózás után) majdnem találtam egy igen jó képű Samsung-ot. Pendrive-on vittem HD videókat, azokat néztük és annak már majdnem perfekt képe volt. Nagyon kilógott a többi kiállított tv közül: mozihatás perfekt, és a sebesség is már majdnem oké volt. De csak majdnem.
Azért gáz ez, mert a sebességet úgy 15 éve TFT-vel a Samsungnak tökéletesen sikerült megoldani, mert a számítógépemhez Samsung 731BF TFT csatlakozik DVI-n, és ezen perfekt a képalkotási sebesség, USB/DVB-T konverzióval együtt is.
Szívem szerint az összes gyártót elküldeném melegebb éghajlatra, az összes, rám erőltetni szándékozott ennyi meg annyi K-jával együtt. Előbb oldják meg a valósidejű képalkotási sebességet, aztán játszanak a képpont számmal.
Akkor várok addig, amíg lesz rendes képet alkotni képes tv (vagy amíg bedöglik a meglevő)
Köszönöm az infókat! -
törölt tag
válasz
#92401152 #8600 üzenetére
A media m.-ban kb. 125k volt a Joy napok alatt, ha jól emlékszem, de lehet, hogy be is írta valaki az árát korábban.
goamantra Nincs sehol FHD adás a tévében. A Panának is olyan színei vannak, amilyenre beállítjuk, meg a többi tévének is. Nincs visszafogott színe.
szeri A Samsung 6000-es UHD csak belépő modell, ennél sokkal jobb a J6200. -
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Tud esetleg vki egy linket (vagy pár sor tömör magyarázatot) a jó öreg "edgelit vs. direct led" összehasonlításra. Korábban már meggyőztem magam h utóbbi jobb, de csak most jött el a TV vásár ideje, és szeretném felfrissíteni az emlékeimet, hogy miért is jobb?!
49"-os LG-ben gondolkodom.
Üdv.
-
Leki78
tag
Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzek neki tv-t.
Max: 200-210e, Smart, min. 50"
Érdemes UHD-ban gondolkodni? Esetleg elég a FulHD-s is, de akkor az árba belefér akár a 3D funkció is.
Nekem egy LG 50LB671V-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve és nem bánom azt a 3D funkciót sem.Milyent ajánlotok a mostani szériákból?
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
49" körüli TV-t keresek. 150eFt a határ. Használt is szóba jöhet, de max 1-2 éves modell legyen.
Ha lenne ilyen árban, akkor még a 4k jól jönne. Legyen Smart, de ez annyira nem fontos.Amit néztem, az egy tavalyi Samsung modell (JU6400).
A kontrasztarány az egész jónak tűnik Prohardver teszt alapján, de az LG 630V színhelyesebb. Leginkább mozizásra használom (BD50, BDRemux). Jól gondolom, hogy itt nekem fontosabb lenne a magas kontrasztarány?Esetleg milyen alternatíva jöhetne még szóba?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Max 240e-ért melyik most a "legjobb" 55"-s FHD tévé (3D és okosság nem szempont, ha a képe szép, akkor lehet kevesebbért is).
Köszi.
-
Jozin
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Segítség kéne. Tvt szeretnék venni, de katyvasz nekem az egész.
Fontossági sorrendben leírnám mire kéne. Elsősorban filmnézés, kis UPC tvézés, kevés xbox. samrt kéne, a keret 150-200k. Lg v. Samsungot preferálnám. Minimum 48" mérető.
sok típus van, de ezek között nem igen tudom mik a különbségekpár kinézett típus:
https://edigital.hu/led-televizio/lg-49lh590v-webos-30-smart-led-televizio-p424630https://edigital.hu/led-televizio/samsung-ue49k5500awxxh-fhd-smart-led-televizio-p424013
https://www.aqua.hu/lg-49lh6047-49-full-hd-smart-led-tv-900hz-pmibeepitett-wi-fi-436420.html
https://edigital.hu/led-televizio/samsung-ue49k5600awxxh-49smart-led-televizio-p471537
https://www.mall.hu/smart-tv/lg-49lh630v
https://edigital.hu/led-televizio/lg-55lh545v-led-televizio-p424628
plusz még az oldalak aqua, edigital, emag, mall, mediamarkt tapasztalatok (emagról sok rosszat olvasni, de árban jók)
Ezért nehéz számomraSegítségeteket előre is köszönöm
-
akos1313
csendes tag
Köszi a válaszokat! Akkor a samsungot ki is veszem a lehetőségek köréből. Én is minél nagyobb képet szeretnék, de sajnos a nappali bútor nem engedi
Nem is a benzin ktsggel meg a távolsággal van gond, hanem, hogy szinte 0 szabadidőm van és ez azért minimum egy 4 órás program lenne. Ellenben ha nincs más opció és nem tudtok vmi szuper helyettesítő típust ajánlani, akkor kénytelen leszek bevállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest