Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Van olyan tv ami több porton is tud cec-t?
Köszi -
bankjob
tag
Sziasztok!
Új tv vásárlásában vagyok!
Maximum 140.000Ft a keret, de inkább ez alatt!
Full hd és 4k is szóba jöhet!
Mindenre lenne használva: pc, tehát monitorként is funkcionálna, film, játék, tv csatornák nézése és a böngészője is legyen jó!
Elsősorban LG-t szeretnék.
Én ezeket néztem, ezek közül melyik lenne a jobb választás (előny, hátrány?):
LG 43LH630V
LG 43UH6207Vagy esetleg ebben az árkategóriában tudok jobbat ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
delon
tag
honnan lehetne megtudni hogy az emag erre a készülékre gyári garanciát ad vagy bolti 2 éves semmitérő vackot.
Mert ha gyári akkor én magam közvetlen tudnám intézni az esetleges garanciális problémákat az lg vel, és nem az emag nak lennek kiszolgáltatvaLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
superg
senior tag
válasz torma1981 #9689 üzenetére
Gyári Samsung szervíz,Bp :felhívom,szerelő kijön,alig látszó kis folt a képernyőn,nem biztos hogy jobb lesz az új panel-mondja,mondom akkor is csere,jó.Egy hét múlva hozza az új panelt becsenget,kb 15 perc alatt kicseréli,jobb mint a régi örül viszlát.Nincs TV hiány,nem viszik sehova hetekig, helyben javítják,lehet beszélni a szerelővel meg lehet mutatni mi a baj,apró hiba lehet máshol nem is cserélték volna a panelt visszaküldik ugyanúgy.Ezért jó a gyári gari..
-
delon
tag
válasz gabesz839 #9686 üzenetére
Az extrem digital-nal 30000 ft-al drágább vagyis 10% al a Tv mint az EMag on most lg 55uh7707
Mind a 2 helyen 2 év garanciával kínálják a terméket.
Gondolom gyári garancia mind a kettő.
de ha jol emlékszem az lg nél is lehet regisztrálni a terméket.
ha jól emlékszem a mosógépnél is igy volt mondjuk azt a Média marktba vettem.
És akkor ha gond van vele az lg nek is jelezheted közvetlen nem a forgalmazó emag nak, de kérlek javítsatok ki ha tévedek.
Ja és a média markt online oldalon vasarolt termékről az MS E Commerce Kft. től kaptam a számlát és a garijegyet[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
torma1981
veterán
válasz gabesz839 #9688 üzenetére
Az igaz,hogy gondolom az Emag nem gyári LG garit ad viszont. De ha gond van viszik hozzák a cuccot. A gyári kókler LG,Samsung stb-ről szervízről is elég sok szart lehet hallani. Mivel leszerződnek alvállalkozókkal akik elég szarul végzik a melót. Viszont megrendeled az Emagtól és 30 napon belül elállhatsz a vásárlástól. 2 héten belül visszakapod az árát ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
válasz torma1981 #9687 üzenetére
Én csak olvastam a Facebookon a rengeteg hozzászólást és sokkal több van mint bármelyik más oldalnak. Az extrémnél is vannak negatív tapasztalatok az biztos,nem is mondtam hogy az egyik jobb a másiknál. Viszont az extrémből már rengetegszer rendeltem semmi gondom nem volt, szóval maradok a bevált boltnál
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
Emagnál nem is a szállítással van a probléma, hanem akkor ha valami garanciális dolgot kell intézni. Facebookon külön emag panaszos oldal van ahol rengeteget lehet olvasni. Más aruházaknál is vannak negatív tapasztalatok, de az Emagnál sokkal több mint aminek kellene lennie. Én még onnan nem rendeltem, de nem is fogok, mert nem akarok hónapokat várni arra hogy valamit kicseréljenek vagy megjavítsanak. Egyébként én most rendeltem meg a 7707es az extrém digitalból 2 év gyári garancia van hozzá
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
-
MadSoul
csendes újonc
Sziasztok!
Le szeretném végre cserélni a kb 18-9 éves "Sanyo" képcsöves tv-met.
Albérletben vagyunk. Még minimum fél évig. Szóval ide kell a TV amit átviszek majd az új házba.
A viszonyok szinte megegyeznének
-Itt most kb 2.5 méterről nézem a tv-t.
-Mindenképpen kell rá HDMI- port mivel van egy WII-m és Pc-t is rá szeretném kötni.(Szóval ha 2 port van rajt az se baj )
-USB port is kellene néha-néha filmnézésre.
És azt szeretném kérdezni, hogy mire jó ha a tv-m smart? Megéri-e?Mire lehet kihasználni?"Shady makes you laugh, Eminem makes you think, but Marshall makes you feel."
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok TV cserében. Jelenleg egy Samsung UE40F6400-ast használok, eddig nem volt vele gondom de sajnos az új albérletben a lakás elhelyezkedése / kialakítása miatt csak kb 3,00 m távolságból lehet nézni. Lehet én vagyok a fura, de kicsit távolinak vagy épp kicsinek érzem.
Mit ajánlanátok erre a távolságra? Néztem külföldi oldalakat ahol 60-70" + az ajánlott, de szerintem egy 55"-ös bőven elég lehet.
Amire szükségem van:
DLNA
Optikai audio kimenet
FullHD (PS4 régi féle - nem 4k stb.)
WiFi (bár ez most se lételem)
USB
CI+
Az nem tudom milyen funkció, de ha USB-ről nézek filmet, akkor kezelje az srt feliratokat is. Nem árthat.
Esetleg HDR?Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Gstyler
senior tag
Azoknál a TVk-nél, amelyeken nincs 3.5 jack (fülhallgató) kimenet (pl: K5500) megoldható valamilyen átalakítóval, hogy egy jackes 2.1-et rá tudjak kötni? Köszi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz deepwell #9676 üzenetére
Megnézhetem az USB-s Wifi Stick-et, mert van itthon kétféle, de ezekhez javarészt ugye win alatt is driver kellene.
Én kábelre fogom kötni, mert 1,5 méterre van a router, így igazából nem annyira fontos a wifi kérdése.
Este írok, akkor leszek Tv közelben.
Amúgy nekem eddig a tapasztalatom jó, ha tudom, hogy ennyire király ,elhoztam volna még 2db-ot ami volt / aztán eladtam volna
-
deepwell
aktív tag
válasz Graphics #9617 üzenetére
Nekem is a 111e 603v m van ...
Ami nagyon zavar az a wifi, egy UHDs tevere nem voltak kepesek egy ac -s wifit rakni ...
Egyebkent tetszik, jol lejatsza a filmeket meg az x265 is.
LG nek a SmartShare je a feliratokat is kuldi rendesen.Azt tudjatok esetleg hogy usbs wifi sticket tud e kezelni ?
udv
GyuriFramerate is LIFE !
-
gjanner
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy-két márkát/típust az alábbi feltételekhez?
Méret: 55-60"
4K, HDR
Jellemzően FHD filmek, 4K konzol menne rajta.
Ár felső határ: 500kKöszi!
-
totya79
tag
Sziasztok.
Az LG 43 UH7507 jó vételnek számít?Vagy esetleg Samuból hasonló volna?Ebben a 2 márkában gondolkodom. -
superTibcsi
aktív tag
Tv beárazós topik létezik? Mennyiért lehetne eladni egy LG 39la620s 2,5 éves tv-t?
Under construction!!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pixelmester. #9668 üzenetére
Elmész egy üzletbe, és megnézed.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz #94529552 #9662 üzenetére
Olyat tudnak ezek az LG smartTV-k, h wifin keresztül egy androidos tableten levő filmet lejátszanak? Tehát nem képernyőtükrözés, hanem ilyen hálózaton keresztüli lejátszás. Hogy ne kelljen pendrive-ra másolgatni.
Nézegettem ma tv-ket, de egyik sem tetszik igazából, bár szerintem valami borzalmasan tömörített videót nyomatnak a MM-ban az egy millánál olcsóbb tévéken...
Illetve nem értem, h 32 és 43 között miért nincs méret? 40colos csak egy-kettő fajta van.
Illetve attól is félek, h ezek azszerint uhd-s tévék valami gusztustalan algoritmussal skálázzák fel a filmeket, és ilyen festményszerű szétesett szar lesz belőlük...
Mit tanácsoltok? -
Rannon
csendes tag
Üdv!
A négy TV közül melyiket ajánlanátok? Leginkább letöltött sorozatokat / filmeket nézek a tvn.PHILIPS 43PUS6401/12
SONY KDL40WD650BAEP
LG 43LH570V Full HD Smart LED Televízió
SAMSUNG UE43KU6000WXXH UHD+kérdés az Ambilightnak van értelme? Én falra szerelném.
Köszi a választ! -
törölt tag
55UH630Vnincs. A 7707 nagyobb tudású, jobb hangzással, jobb képalkotással és mozgás megjelenítéssel, vagyis valós 100 Hz-es, és HDR Super Dolby Vision megjelenítésére is képes tv Magic Remote távval, míg a 605V egy alap UHD ilyenek nélkül[link]. Olvashatsz róluk még itt is.
Katona Dénes LG topikot is olvasd, 6047-ről kevés írást találsz, viszont ugyanaz mint az LH630V, csak a külseje más. -
delon
tag
válasz Katona Dénes #9663 üzenetére
LG 55UH630V és az Lg 55uh7707 és Lg 55uh605v között mi a különbség?
mert árba több 10000[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Katona Dénes
csendes tag
üdv Mindenkinek!
LG 40UH630V TV vélemények, ár/érték arányban más alternatíva?
Nem ragaszkodom az UHD-hez, de ahogy olvastam pár kommentet vissza, közelről kis szobába előnyt jelent.LG 43LH6047 néztem még közel hasonló áron sima HD.
Köszi előre is az építő válaszokat!
-
törölt tag
válasz pixelmester. #9659 üzenetére
A tévékben csak az UHD 7-es szériától van USB 3.0, de mindegy, használható a pen is általában filmezésre, csak a HDD többet bír.
Mondjuk, hogy többen is UHD-t vesznek már manapság, az miatt is van, hogy sajnos a 2016-os kínálatban alig van használható FHD tv . Viszont az UHD-n a HD tartalom hasonló távolságból nézendő mint egy FHD tévén, tehát ezzel nincs gond. Minden egyes pixelt senki nem akar látni tévézéskor, ezért nem kell 70 cm-ről nézni a 40"-os UHD-t sem. A lehetőség viszont megmarad, hogy 4k filmeket is lehet majd nézni(ha lesznek), akkor közelebbről is tudja nézni.
Az ajánlásokat meg figyelembe vesszük, de szerintem mindenki a saját környezetéhez, a bukszához, és a szokásaihoz igazítja, ami érthető is. -
Osynho
addikt
2.3-2.5m-ről nézem az 55-ös full hd tv-met, egyáltalán nem érzem pixelesnek, nem hianyzik a nagyobb felbontás. Arra a távolságra egérmozi lesz a 40" uhd. A telefonokat kár idekeverni, bár ott is felesleges kezd lenni a pixelvadaszat. Nem (csak) ettől jó egy megjelenítő.
-
melkah
tag
Attol, hogy 3.0as a csatlakozo rajta, a benne levo chippek tobbsege megkozeliteni nem tudja meg az usb2.0 sebesseget sem, nem , hogy a 3.0-t. Ezeken az eszkozokon feltuntetett usb3.0 sok esetben paraszt vakitas.
Azt is szivesen megneznem, hogy ki es milyen pendriverol akar nezzni egy rendes 4k HD filmet a tv-jen, de minimum sorozatot es nem 1perces demo videot. -
gigi21
csendes tag
Hello,
Váltanék nagyobb méretre ( 55 vagy nagyobb ) és ha már váltok, lehetne esetleg UHD....DE! A nappali úgy van rendezve, hogy a TV-től 4 méterre van a kanapé és ezen nem is tudunk változtatni az elrendezés miatt. Jól sejtem, hogy ilyen távolságból a 4K-s tartalom nem fog kijönni igazán? Illetve úgy kérdezem: a jelenlegi HD tartalomhoz képest ilyen messziről jelentene bármi pluszt a 4K tartalom? köszi -
MODERÁTOR
válasz pixelmester. #9653 üzenetére
És minek? Léteznek olyan egyszerű mérőszámok, mint a szem felbontóképessége (ez kb. 1 ívperc).
"Két pont különállónak látszik, ha a pontokból kiinduló, K-n áthaladó sugarak szöge kisebb mint a látásélesség határszöge amely 1’ (1 ívperc). Ekkor 1 m távolságból szemmel „felbontható” két egymástól 0,3 mm-re lévõ pont. "
Ez függ amúgy az adott tárgytávolságtól is, tehát ha te 30 cm-re ülsz a televíziótól, valószínű hogy látni fogod a különbséget, ha azonban három méterre, a nyakamat ráteszem, hogy nem mondod meg egy 40"-os készüléken, hogy az most FullHD vagy UHD. Egyetlen dologra jó egy UHD panel, hogy az SD felvételeket addig pixelshiftelik, amíg sírásra görbül tőle a közönséges mónikasó rajongó szája, miszerint a régi tévén szebb volt a "kép".
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
HKorn
veterán
Én pl 270cm-ről nézem a TV-t (ennyire van a kanapé a TV-s faltól) innen, az ajánlás szerint, hogy lássam a Full HD részleteket, minimum 60"-os TV kellene.
Na most akkor ezt képzeld el UHD/4K felbontással. Vagy sokkal közelebb kellene ülnöm, vagy még nagyobb képátlójú TV-t kellen használnom.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Graphics
Jómunkásember
Nem mindegy milyen távolságról nézed.
Ez pl a legelső érv. Tehát ha közelről nézed a TV-t, akkor UHD és kisebb TV / mert gondolom nem tekergeted a nyakad.
Ha távolról nézed, akkor pedig FullHD is elég lehet, megfelelő táv esetén.Biztos , hogy minden esetben jobb a nagyobb felbontás? Nem.
Pendrive - HDD : olvasási sebesség nem mindegy.
Célszerű belőni a tényleges távolságot elsőként
40" TV-ből én pl nem vennék UHD-t, max ha közelről nézem nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
pixelmester.
aktív tag
-
Osynho
addikt
válasz pixelmester. #9646 üzenetére
Érdekes, nálam 55"-hoz nem kevés a full hd felbontás. Neked miért kevés 40"-ra?
-
törölt tag
Nézd meg az általad használni kívánt anyagokkal, adással, és az alapján határozz(SD, HD, esetleg sport, foci, amiket nézni szoktál). Van akinek a 2015-ös gyenge 6-os UHD is megfelelt(CX680E pl.), ezt mindenki maga döntse el.
Valójában a 7-es szériás változatokat ajánlják jobban, mint TX-50DX700E és felette, jobban a DX750E-t. De ezek jóval drágábbak .
Mec A 605V-nek jobb a smart része, és gyorsabb a menüje is, a 4 magos proci miatt, már ha ezek számítanak valamit. A normális 720p-s videók sztem jól mutatnak majd rajta, a magasabb felbontásúakról nem beszélve, meg ahogy mondod, a lejátszó is jobban szuperál. De miért nem próbálod ki mindkettőt?
pixelmester. Egy hangyányit jobb az UH630V, mint a másik 2, azok egy teljesen egy szinten vannak. Ráadásul ez a 3-ból egyedüli va paneles, ha ilyet keresel. Pendrive helyett inkább HDMI-kábelen a gépről, vagy HDD-ről érdemes filmezni. -
pixelmester.
aktív tag
válasz pixelmester. #9646 üzenetére
Vagy az Lg 43 uh664v
-
pixelmester.
aktív tag
Lg 40 uh630v és Lg 43 uh6507
Ez a két ktv között vacilálok. Mi a különbség a méreten kívül? Szoftveresen melyik tud többet?
Jók amúgy az LG okostévék?
A 4k az amúgy 4096 pixel széles? Nem értem, h ezeket a tv-ket miért 4k-snak mondják, hisz ezek csak 3840 szélesek.
Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni okostévé ügyben? Sosem volt még tévém, a hagyományos tv funkciók nem is érdekelnek, filmeket szeretnék nézni rajta pendriveról, esetetleg youtubeozni.
Szerintem ma már nem érdemes fhd tv-t venni, az ekkora mérethez szerintem kicsi felbontás, tehát mindenkápp uhd-t szeretnék. -
HKorn
veterán
Ma voltam MM-ben, annyival előrébb jutottam, hogy tudom, hogy biztosan 55"-os lesz, valahogy úgy tűnt, hogy a 40" után a 49" nem lenne akkora ugrás. Ha már ennyi pénzt kiadok, legyen némi "hűha" faktor is, amikor felteszem a falra
A másik meg, hogy a Samu K5500 (és K5600) -nak szerintem gyengébb képe van, mint a LH630V LG-nek, valahogy a mozgás nagyon darabos volt és maga kép összhatás (színek) se tetszett igazán.
Run&Ride
-
Gabesz1019
senior tag
TVRaktar.hu-ról mi a véleményetek?
-
Mec
aktív tag
Mire nagyjából eldöntöm, akkorra ott a PMI szám, ami megint bezavar, nehogy már jól összehasonlítható legyen Meg még ennyit adsz hozzá akkor jobb, ahhoz megint még egy kicsi és mégjobb. Sosincs vége.
Majdnem megvettem telekomtól a 49-es 630V-t de 16 nap múlva hívtak fel, akkorra meg már 55-ben agyaltam
A 32-es B650-esem helyett valószínűleg bármelyik jobb lesz, pedig az is még mindig nagyon jó képet ad.mecsystem.uw.hu
-
HKorn
veterán
válasz gabesz839 #9641 üzenetére
Pedig emlékszem, amikor a jelenlegi TV-met vettem 2013-ban, bementem a Metro-ba, annyit tudtam, hogy 40"-osat akarok venni, megláttam az 5-ös szériás buta Samu-t beakciózva 120-ra, beletettem a kosárba és hazavittem.
Azóta is teljesen faszán üzemel és olyan nyugodtan aludtam, mert azt se tudtam, hogy létezik más típusú panellel szerelt TV-is, az input lag kifejezést meg hírből se hallottam.
Na de most már mindennek utánanézek, ha nagyobb összegért veszek valamit, ezért is tartok itt, hogy fogalmam nincs milyen TV-t fogok venni
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Amúgy szerintem teljesen bele lehet zavarodni ebbe az egész specifikáció nézegetésbe, meg melyik TV az igazi keresgélésbe.
Döntse el az ember,hogy VA vagy IPS panel kell, backled, vagy edge led, UHD vagy FHD, input lag, 50 vagy 100Hz képfrissítés, elég-e a 49" vagy inkább legyen 55", meg még azért ki is nézzen valahogy és még egyéb paraméterek és persze férjen bele az árba, amit az ember elképzel.
Nem egyszerű na..
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Sholom
tag
Sziasztok. Tv-t keresnék a következö paraméterekkel:
-2016-os modell
-UHD
-Min. 55"-ös méret
-Valós HDR
-Valós 100Hz vagy feletteSajnos nem találtam olyan webáruházat ahol ezek a paraméterek szerint lehet szürni.
-
Mec
aktív tag
válasz #94529552 #9633 üzenetére
A 605V és a 630V között a gyakorlatban látszik valamekkora különbség (a lábakon kívül)? Ugyanakkora 55" méretben 720p és 1080p videók jobban néznek ki a felskálázással, vagy inkább az újabb, de "csak" FHD TV-t érdemesebb megvenni? Valószínűleg 4k anyagot nem fogok nézni rajta, de a 630-as lejátszója a 4k videókat nem tudja elindítani.
mecsystem.uw.hu
-
-
Sage83
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A direkt ledes technológia sajátossága ez, ami használat közben kb. soha nem tűnik fel.
HKorn A 661V jobb minőséget képvisel annál a kettőnél, cserébe drágább is . A 6000-es helyett meg a 6400-ast nézegetném inkább. A legjobb lenne, ha pendrive-on viszel olyan anyagot, amit jellemzően nézni fogsz a tévén, valamennyire megpróbálod a képet magadnak beállítani(üzletben nem lesz egyszerű eset), és úgy megsasolod rajta. A gyenge minőségű és esetleg alacsony bitrátás online sorozatokhoz én lehet, hogy nem UHD-t vennék, bár nemtom milyeneket nézel. Nem lehet ezeket leszedni valahonnan HD-ben? Ez egy beszámoló egy LG 630V-ről, és a színekről itt van bővebb, félni nem kell szerintem, persze számít, hogy előtte ki-mihez szokott, vagy milyet szeretne. -
Mec
aktív tag
A 652-nél a sarkok világosodása mennyire látszik? Ma néztünk egy 55-ös 630V-t azon fekete képen eléggé látszik (üzletben nagy fénynél nem tűnik fel)
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
HKorn
veterán
Szemezgettem 55"-osak között, LG 55UH605V vagy Samu UE55KU6000?
Érzésre az LG-t mondanám befutónak. Xboxra kellene, meg némi SD/HD adásra, meg sorozatokat néznék rajta, de az is inkább csak SD-ben.
Jobb mozgásmegjelenítés kell, talán ebben is jobb az LG.
Az LG IPS paneljának feketéjétől nem tudom mennyire kell félni.
Smart rendszer úgy tudom LG-é jobb (webOS 3.0) plusz mivel falra tenném, nem árt ha minél vékonyabb a készülék.A sok olvasás után annyira el tudtam már határozni magam, hogy még az is lehet, hogy jó lesz a sima FHD és még az is lehet, hogy elég lesz a 49-50" is.
Run&Ride
-
aktív tag
-
törölt tag
válasz FrozenThrone #9609 üzenetére
Szerintem az a jobb panel amelyik 3D-s. Szabályozható a TruMotion beállítás is, amíg az LH630V-nél ez automatikus, és nem lehet belenyúlni. Bár azt írják, hogy jól meg van oldva rajta: Szóval Nincs a mozgásmegjelenítéssel semmi gond az LH630V-nél, de én jobbnak tartom a 652V-t egy kicsivel. Ehhez pl. lehet Magic Remote-ot is venni, de a másik is használható usb-s egér és bill.-vel.
rwin5 A samu 4-es szériája szerintem gyenge minőségű panelt kapott, az egyik ismerősnek is van. Ennyiből akár FHD-t is kapsz. -
Gabesz1019
senior tag
válasz #94529552 #9602 üzenetére
Még ezt találtam: Samsung UE40KU6400 Bár ez is 4K, nem igazán találok Full HD-t aminek jó lenne az input lagja. Erre több helyen is azt írják, hogy: 19ms és 1500 PQI a képfrissítés.
Ha csak Full HD-ban játszok, rosszabb képet kapok, mint ha Full HD-s TV-n játszanék, vagy attól nem romlik a képminőség, hogy 4K-s a megjelenítő de "csak" Full HD a kapott jel?
-
mola21
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó 40-43-as LED tévét, smart és wifi legyen benne, filmnézésre és focira lenne, a márka mindegy, 120 ezrem lenne rá, használt is szóba jöhet. Köszi.
-
Sukta 95
aktív tag
Hali!
Szeretnék egy okos tv-t vásárolni, amely legalább 81 cm, és képes dlna-ra, hogy le tudjam játszani a zenéket és filmeket wifiről, ne kelljen kábelekkel bajlódni. Fontos lenne, hogy wifin tudja kezelni az mkv filmeket. Lehetőség szerint, valami olcsó megoldás érdekelne.
köszi, ha tudtok ajánlani valamit!
Ha jól értelmezem, az Ano által ajánlott megfelelne nekem is, ugye?
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék vásárolni, 1 hónapja már keresek aktívan, de most egy kisebb szobába akarok. Ide elég volna a 80 centis képátló is. 100e ft-ot akarok költeni rá, de láttam, hogy már 80e ft körül is vannak ekkora képátlóban Samsung márkájú tv-k is. Vett valaki a közelmúltban ekkora képátlóval tv-t vagy esetleg ajánlanátok valamit? Köszönöm
Nagyobb nem nagyon kell, mert nem fér el az asztalon a keskeny hely miatt.
Néha lehet játszanék rajta valamilyen konzolon.
ezt néztem eddig: [link] -
delon
tag
válasz #94529552 #9602 üzenetére
Szia!
Lehetne Egy kérdésem Tv vel kapcsolatba?UHD
Sony KD55XD 8505
Lg 55UH 7707FHD
Sony KDL-55W809c
Lg 55LH630vRemélem a párok hasonló tudást képviselnek, vagy ha tudod légyszíves javítsd ki a korrek t összehasonlítás végett. Smart, Wi-Fi, kell 3D nem
2,5 m-ről nézünk tv-t
Kell az UHD? 2017-ben? Szinte semmilyen tartalom nem terjedt el rá? és 2018-ban
Kb 10 évre tervezem a tv-t
Előre is köszönöm a segítségedetLenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kravman #9615 üzenetére
Mindkettő van ismerősi körben.
Az egyik nálam / 603V / , a másik ismerősnek.
Jók, elégedettek vagyunk / viszont kb 1 hete kellett volna megvenned a 603V-t, mert akkor 111-ért szórta ki a Tesco.
135-öt már nem hiszem, hogy adnék érte. Jó, belekötni nem tudok, mert mindent tud, amit szeretnék
-
kravman
csendes tag
válasz kravman #9615 üzenetére
Most nézegettem, hogy a 6207-es egy középső talpon áll, a 603v pedig két oldalsó lábon.
Az LG oldalán nézve a "time machine" digitális+külső jelforrás jellemzőinél azt látom, hogy a 6207 digitális+analóg, a 603v csak digitális. Ez mit jelent?
A két bolt közül melyik megbízhatóbb?
Köszi!
-
kravman
csendes tag
Sziasztok!
Új TV vásárlását tervezem ma vagy holnap, de nem igazán látok különbséget a kiszemelt 2 tv között, esetleg a nálam jobban hozzáértők mondhatnának valamit.
LG 43UH6207 (Media Markt)
LG 43UH603V (emag.hu)
Illetve van-e értelme plusz garanciát venni 17.000-t +2 évre.
Az infókat előre is köszönöm.
Üdv! -
assalkah
tag
Sziasztok!
Erről a TV-ről tudnátok valamit mondani?
Blaupunkt 43/134M-GB-11BFEGBPX-EU 43" Full HD Smart D-LED-TelevízióA Tescoban most 70ezer Forint akciósan, de nem találok róla semmi tesztet, véleményt. Valaki már itt kérdezte előttem, de nem kapott választ rá. Köszönöm előre is!
Edit: Elfelejtettem írni, hogy XBOXoznék és SD filmeket/ sorozatokat néznék rajta. Nem szoktam HD filmeket nézni.
[ Szerkesztve ]
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
Ano
senior tag
nos kompromisszumot kötöttem és az ár + kedvezőfogyasztás oltárán feláldoztam a FHD-t és egy HD ready TV-t vettünk helyette ...
LG 32LH570U-ZB lett belőle ...
DLNA szerverről 720P-s filemeket wifin keresztül simán viszi ... képe elfogadható, de 79 500 Ft-ért ne nagyon várjon mást az ember .. menüje meglepően gyors (a LG42LF652 menüje után ez megváltás) és a youtube is szépen megy ... szóval bőven kiszolgálja azt amire kellett ... ja és csak 25W-ot eszik !!!
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
Mec
aktív tag
Sziasztok, LG tv-ből 55"-ban melyiket ajánljátok? Smart legyen, de 3d nem kell. Ezeket néztem ami árban közel van:
55LH630V vagy 55UH605VA 605-ösnél nem jelölték, hogy 100Hz-es true motion lenne, de a PMI szám nagyobb.
Köszimecsystem.uw.hu
-
Jacktor
tag
válasz Lucky77 #9588 üzenetére
Szerintem ne vegyél újracsomagolt tv-t. Valószínűleg azok már egyszer vissza lettek küldve, mert valami probléma lehetett velük (még a zsír újak is vagy-vagy kategória, nemhogy ezek).
Én is az emagban vettem a Sony-t +1 év kiterjesztett garival, amiben benne van az is, hogy az emag küldi a futárt a tv-ért ha valami gond lenne vele. Ezzel mi a probléma?[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
hitchins
őstag
55 colos tv-t keresek ismerosnek kb 250-ig.
Sony 55W80.c eddig a befuto de ismeros elgondolkodott hogy esetleg bevallalna uhd tvt.
Van olyan 55 colos UHD tv ami ebben atkategoriaban (300e alatt) vallalhato?Felhasznalas 60% tv, 30% konzolgame, 10% film
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
A két TV között (55LF652V IPS, 55LH630V) kép minőségben, mozgás megjelentésben, stb milyen eltérés van? Azt tudom hogy 3D -t nem tud az LH630V, de ez nem is lenne olyan fontos, viszont ha jobb panel van az LF652V -ben akkor inkább azt venném.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
HKorn
veterán
Ja én is így jártam a jelenlegi Samsung TV-mel, Metro-ban vettem és itthon, amikor beregisztráltam akkor derült ki, hogy nem a Samsung Magyarország által forgalmazott készülék, így 2 helyett csak 1 év garit adtak rá.
Szerencsére nem kellett használnom a garit, laasan már 4 éves a tv és még bírja
Run&Ride
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Gabesz1019 #9598 üzenetére
Nem ismerem, de szerintem nem lenne rossz játékra, bár nem igazi HDR. Azok azért drágábbak, vagyis az alsóbb méretekből nincs is a Sonynál se. Azt hogy neked 4k vagy nem 4k kell, azt te döntsd el. Abból lehetne rögtön nagyobbat venni, és UHD-t szerintem csak akkor érdemes, ha HD-nél alacsonyabb felbontású anyagokat nem nézel rajta sűrűn.
crey Így van, és már több esetről is olvastam, amikor szidták az emagot, mint a bokrot, tv ügy miatt. Valaki azt mondta, hogy Bukarestbe viszik gariztatni, az nem olyan, mint itt, hogy a gyári szerviz a legtöbb esetben háznál javít, vagy cserél.
torma1981 Saját véleményt mondtam, közben meg mindenki maga dönt, így te is. Tudom vannak pozitív esetek is.[ Szerkesztve ]
-
DiceBlade
aktív tag
Sziasztok!
Egy alap TV kellene minél jobb kép- és hangminőséggel, az okos dolgokat Android box-al szeretném majd később megoldani, film- és sorozatnézés az elsődleges cél.
Fórumban olvasgatva 3 típust találtam:
LG 43LH5100
Samsung UE40J5100A
LG 43LH500TEzek közül, vagy hasonló kategóriában mit ajánlotok?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest