Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Hátha valakit érdekel:
vettem egy LG OLED55B7V készüléket a hálószobába a régi plazma helyére. QLED-et szerettem volna, mert félek az OLED-től, de az éppen nem volt raktáron, így beleugrottam. Nem bánom, mert tudtam, hogy mekkora élményt ad a képe. Amiket tapasztaltam:
- gyönyörű készülék, szuper kidolgozás
- van USB3 port, ami elegendő egy okosító stick megtáplálásához
- teljesen vállalható a hangja
- a képe természetesen tökéletes, rengeteg beállítási lehetőséggel
- simán össze tudtam csatlakoztatni a ThinQ alkalmazással, mobilról könnyebb begépelni szövegeket, van tapipad is
- screen mirror megy a Samsung SmartThings-szel is
van benne 3-4GB belső tárhely, amire tud felvételt készíteni az adásokról, meg timeshiftezni
viszont
- műholdas hangolása egy rémálom (kézzel kell fölvinni a transzponderek adatait és UTÁNA kiválasztani a műholdat, majd csak ezután indítani a kézi keresést, mert automatán nem szkenneli be a csatornákat - kb. 4x írtam be újra az összes adatot, mire rátaláltam a megfelelő sorrendre - ugyanis mindent visszaállít alapra mindig)
- állítólag Csehországot kell kiválasztani helynek, mert akkor nincsenek krixkraxok a műsorújságban - SEHOL nem lehet alapértelmezettre tenni a magyar hangsávot!
- ha kiválasztom egy csatornánál a hangsávot, utána elfelejti...
- ha kipróbálnám Magyarország hellyel, újra kellene programozni mindent
- ha kiválasztom a kihagyandó csatornákat, a kedvencek kezelésénél ugyanúgy ott a listában mind a tizenötezer adó, amin előtte néhány óra munkával átrágtam magam (de legalább kicsit halványabb a sorszáma, ha elhúzod róla a kurzort)
- miután bedobáltam a kedvencekbe az engem érdeklő csatornákat, kizárólag úgy engedi rendezni ez a rohadék szar, hogy két csatornát fel tudszcserélni. Nem ám kiválasztasz egyet vagy többet és átmozgatod a kívánt csatornák közé, neeem... így 112 db kedvenc csatorna értelmes sorba rendezése pont 2 órával hosszabb művelet
- a saját fiókomban, ahol látom a föltelepített alkalmazásokat, nem találtam törlés lehetőséget (a menü szerkesztésénél lehet csak törölni - a menüből) ennek még utána kell guglizzak
- olyan, mintha nem lenne benne környezeti fényszenzor (de van automatikus fényerőbeállítás a menüben)
- meglepett, hogy nem tud alapból hálózatról lejátszani (még alkalmazást sem találtam rá, így egyelőre csak Plexszel lehetne megoldani, de annyira nem izgat, marad a Kodis lejátszó)Szóval megküzdöttem vele, de nagyon tetszik! Tényleg a pofa leszakad a képminőségtől és 200 alatt nem sok lehetőség van, ha egy kicsit normálisabbat szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest