Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél

őstag

Hátha valakit érdekel:
    vettem egy LG OLED55B7V készüléket a hálószobába a régi plazma helyére. QLED-et szerettem volna, mert félek az OLED-től, de az éppen nem volt raktáron, így beleugrottam. Nem bánom, mert tudtam, hogy mekkora élményt ad a képe. Amiket tapasztaltam:
    - gyönyörű készülék, szuper kidolgozás
    - van USB3 port, ami elegendő egy okosító stick megtáplálásához
    - teljesen vállalható a hangja
    - a képe természetesen tökéletes, rengeteg beállítási lehetőséggel
    - simán össze tudtam csatlakoztatni a ThinQ alkalmazással, mobilról könnyebb begépelni szövegeket, van tapipad is
    - screen mirror megy a Samsung SmartThings-szel is
    van benne 3-4GB belső tárhely, amire tud felvételt készíteni az adásokról, meg timeshiftezni
    viszont
    - műholdas hangolása egy rémálom (kézzel kell fölvinni a transzponderek adatait és UTÁNA kiválasztani a műholdat, majd csak ezután indítani a kézi keresést, mert automatán nem szkenneli be a csatornákat - kb. 4x írtam be újra az összes adatot, mire rátaláltam a megfelelő sorrendre - ugyanis mindent visszaállít alapra mindig)
    - állítólag Csehországot kell kiválasztani helynek, mert akkor nincsenek krixkraxok a műsorújságban - SEHOL nem lehet alapértelmezettre tenni a magyar hangsávot!
    - ha kiválasztom egy csatornánál a hangsávot, utána elfelejti...
    - ha kipróbálnám Magyarország hellyel, újra kellene programozni mindent
    - ha kiválasztom a kihagyandó csatornákat, a kedvencek kezelésénél ugyanúgy ott a listában mind a tizenötezer adó, amin előtte néhány óra munkával átrágtam magam (de legalább kicsit halványabb a sorszáma, ha elhúzod róla a kurzort)
    - miután bedobáltam a kedvencekbe az engem érdeklő csatornákat, kizárólag úgy engedi rendezni ez a rohadék szar, hogy két csatornát fel tudszcserélni. Nem ám kiválasztasz egyet vagy többet és átmozgatod a kívánt csatornák közé, neeem... így 112 db kedvenc csatorna értelmes sorba rendezése pont 2 órával hosszabb művelet
    - a saját fiókomban, ahol látom a föltelepített alkalmazásokat, nem találtam törlés lehetőséget (a menü szerkesztésénél lehet csak törölni - a menüből) ennek még utána kell guglizzak
    - olyan, mintha nem lenne benne környezeti fényszenzor (de van automatikus fényerőbeállítás a menüben)
    - meglepett, hogy nem tud alapból hálózatról lejátszani (még alkalmazást sem találtam rá, így egyelőre csak Plexszel lehetne megoldani, de annyira nem izgat, marad a Kodis lejátszó)

Szóval megküzdöttem vele, de nagyon tetszik! Tényleg a pofa leszakad a képminőségtől és 200 alatt nem sok lehetőség van, ha egy kicsit normálisabbat szeretnél.

Új hozzászólás Aktív témák