Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peki12
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbi két tv-vel mi a tapasztalat, melyik az ajánlott?TCL 55C715 [link]
Philips 58PUS8505 [link]
A felhasználás leginkább Netflix, youtube, HBOGO + PS4,
Egy viszonylag világos Nappaliban lenne elhelyezve.
(mondjuk ennek ellenére most minden este az exathlonon őrjöngenek a gyerekek
szóval valamennyi normál TV nézéssel is kell számolni)Előre is köszönöm!
-
Ck.
addikt
Köszi szépen, igazából csak van egy ilyen berögződésem, hogy pl egy Sony Playstation mellé egy Sony tv jobban dukál, lásd pl. Apple ökoszisztéma saját termékeik között - már ha létezik hasonló dolog a tv-k esetében. Leginkább emiatt fogott meg a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
A21
tag
Sziasztok, mi lenne a legjobb tv PS5-höz?
1. 400.000
2. PLAYSTATION 5. + FILMEK FELIRATTAL!!
3. 55-65” ,majd hozzá igazítom a kanapét
4. Este, majdnem full sötét
5. Szemből , többnyire egyedül vagy 2-en szemből
6.
7.
8. Falra megy
9. Nyitott vagyok mindenre
10.
11. Csak újKöszi!
-
AL
addikt
válasz castiels #55183 üzenetére
Szia. Nem ismerem azt az LG tévét, de a Qled feketéje és kontrasztja biztos jobb lesz. Ez csak 50 Hz és, játéknál a gyors mozgások miatt jobb lenne a Q70, ami 100Hz, de az 50 ezerrel drágább. Ha bizonytalan vagy a Samsung topickban érdeklődj a játékra való alkalmasságáról. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
Köszönöm, utánanézek!
-
gulyasa
őstag
válasz Levente1991 #55189 üzenetére
Van jó pár lehetőség. Pl a Ugreen "jack (vagy akármilyen) to bluetooth" átalakítóit szokták itt emlegetni sokan.
Olyat keress, ami BT 5.0 (vagy jobb) és tudja az "aptX Low Latency"-t, és akkor jó eséllyel nem fog csúszni a hang sem a képhez képest. Ez akkor jó, ha nincs olyan tévéd (eszközöd), amivel állítani lehetne a csúszást.A másik "hagyományos" lehetőség a rádiós megoldás. Jó minőségben általában "zsebbe nyúlós" kategória...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen tévém van, és nincs benne beépített Bluetooth, viszont szeretnék hozzá vezeték nélküli fülhallgatót használni.
Van olyan eszköz megfizethető, nem horror áron, ami ezt a problémát orvosolja? Szeretnék majd később egy másik tévét, de addig is jó lenne nem vezetékkel bajlódni.
Előre is köszönöm!
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Erről mi a véleményetek? Hitachi 50HK5601
Jelenleg ezt használom úgy 3 méterről monitornak.
Milyen lenne helyette ez a hita? Ez is ips? Stb.
(ergo nem számít se az okosképessége, se a hangja, csak a képe.)http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
rainman72
Topikgazda
válasz smallmer #55184 üzenetére
Sötétben inkább VA panel [link] [link]
De ez az 60s Lg is jó árban van szintén VA. [link]
Samura van Plex viszont az Lgk-t nem tudom.
Érdemes egy nagy áruházban szét nézni hogy lásd azt is hogy külsőre milyenek, illetve valamit látsz a képminőség-ről is.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek TV-t választani:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
150.000 - 170.000 Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Tévénézés, filmnézés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
Kb. 3 méter - 55"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Vegyesen, de inkább esténként
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, egyedül nézem
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Lehessen telepíteni Plex media playert rá
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
HDMI leginkább, bár ez minden készüléken van, illetve USB.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
LG, Samsung - WebOs, Tizen
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak újKöszönöm szépen!
-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Samsung UE55TU8502
Samsung QE55Q60T
Sony Bravia KD-55XH8096BNagyjából 200k most mindegyik, melyiket ajánlanátok?
-
Aby_2014
aktív tag
Hmmm, a médiákban a samsungos emberek jól tolják, ha valaki oda megy nézelődni 85%, hogy samsung TV-vel tér haza Pl.: Sony-t nem hallottam szinte soha, hogy ajánlották volna
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
sphe
senior tag
Köszönöm szépen a jótanácsokat!
Elmentünk egy Media marktba ahol nagyon segítőkész volt az egyik srác és ki tudtuk saját pendrive-val próbálni saját anyaggal milyenek a tv-k. Az LG tényleg gyenge a Samsung TV-k mellett. A végeredmény Samsung 43q60 ! -
Lootolok
tag
Köszi a válaszokat.
Egy ilyen erősítő adja a hangot, klasszikus darab.https://audio-database.com/MARANTZ/amp/pm-16-e.html
Erre csak RCA jelet tudok kötni, és pl. a fülhallgató kimenet tök jó, mert tv távirányító szabályozza a hangerőt, nem kell mellé másik. Vagy egyes tv-ken régebben az RCA kimenet hangereje is szabályozva volt a hangerő gombbal. Ezért keresek ilyen megoldást, mert nincs, és nem is lesz más kiegészítő hozzá, csak a TV és ez az erősítő. És nem akarok 2 távirányítót használni.
-
rainman72
Topikgazda
-
asdf_
veterán
válasz Lootolok #55171 üzenetére
Optikai kimeneten a hangerő szabályozható a tv távirányítóval?
Nem, csak úgy, ha a megszólaltató eszköz távirányítható és annak vezérlését rá lehet gyógyítani az LG távirányítóra. Tehát nem az optikai kimenet hangerejét szabályzod, hanem magát a hangszórót, ha azét nem lehet, akkor viszont semmit nem szabályzol, fix hangerő van.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Lootolok #55171 üzenetére
Nekem egy régi LG TV mellett van hangprojektor optikai kimeneten és a TV táv viszi a hangot.Topikok: jobb fent a téma összefoglalónál keresd.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Lootolok #55166 üzenetére
[Optikai - Jack/RCA] - Ilyesmivel oldanám meg. Olcsón meg talán egy 70A7100 Hisense.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rainman72
Topikgazda
válasz Lootolok #55168 üzenetére
58PUS7505-m volt ugyanúgy VA paneles mint amit te néztél csak kisebb méret.
Nekem nem volt gond vele,jó kép,gyors op.rendszer,de a Philips topicban van aki panaszkodik a 70sre,de lehet csak nincs jól beállítva,ennyit tudok mondani róluk.
Igaz hogy ez bontott,de jobb model [link][ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz Lootolok #55166 üzenetére
Én ezzel az Lg-vel próbálkoznék [link]
Nekem vannak/voltak
Philipsem-im,egyikkel se volt még gond,de valahogy a 2020s modelek között vannak nem olyan jól sikerültek.Szerk nincs az Lgn jack kimenet, akkor csak a Philips marad
[ Szerkesztve ]
-
Lootolok
tag
válasz rainman72 #55162 üzenetére
70"-ost keresek, mert 5m-ről lesz nézve. De nem 400e Ft-ért.
Most egy 5 éves, alap 42-es LG smartom van, gondolom annál kb. minden jobb képet ad, bármit is veszek ebben a méretben.
Nekem nem kell semmi szolgáltatás, de tényleg. Egyedül az analóg hang kimenet a fontos. Ez eleg kevés modellen van, ahogy nézem, leginkább a Philipseken látom.
Meg az fontos ugye, hogy ne sz@rjon be 3 év múlva.
Ezek a Philipsek, mennyire jók az "új" fennhatóság alatt?Ezt nézem még, hogy ez sem horror árú.
https://euronics.hu/termekek/philips-70pus7505-12-4k-ultra-hd-led-smart-tv/p/237369Ebben az (ár) kategóriában mibencerdemes gondolkodni?
-
castiels
addikt
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
Ez a 65s oled jó ennyiért ha nem bemutató darab,egy telót megér
[Philips 65Oled754]Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
dj79
senior tag
válasz crazygamer #55158 üzenetére
A 43tu7102-n elég jól megy a tizen. Netflix azonnal indul, képminőség elég jó.
-
crazygamer
tag
válasz gulyasa #55156 üzenetére
Akkor az elég gáz, mert ezen a TV-n igen akadozik az oprendszer, HBO GO betöltése jó pár perc, ugyanúgy az HBO GO-n belüli navigálás is, és a H.264-265 MKW filmeket sem igazán kezeli jól (főleg hangproblémák), így ha ebben nem igazán fejlődött a Samsung, akkor az nem fog megfelelni.
-
Lootolok
tag
Sziasztok!
70" TV-ben, kinek van tapasztalata? A belépő szint is nézhető? Egy ilyen tv mennyire vállalható?
https://euronics.hu/termekek/philips-70 ... v/p/230874
Nekem nem kell semmi szolgáltatás, elég, ha fogja a kábeles HD adást, és HDMI bemeneten tudjon lejátszani filmet.
Meg az analóg, szabályozható hang kimenet, ami nekem fontos, hogy analog bemenetű erősítőre lehessen kötni, így tv távirányítóval lehet mindent szabályozni, amikor időnként tv-t nézünk. Erre elég a fejhallgató kimenet is. Csak, ahogyan, nézem, minden tv-n már csak szinte digitális kimenet van... -
gulyasa
őstag
válasz crazygamer #55155 üzenetére
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
crazygamer
tag
Sziasztok
Lecserélném a Samsung UE32F5300AW Smart tv-met (nem sikerült google-val sem kiderítenem milyen oprendszer fut rajta)
Szigorúan a Telekom ajánlatából tudnék vásárolni, listaáron max 115 000 Ft-ig (pár perc alatt meg tudja bárki nézni ezen a linken az első 2 oldalt [link] .
TV nézés és filmnézés lenne a fő opció, fontos lenne, hogy jól kezelje a jelenlegi H.264, H.265 és egyéb webről beszerezhető formátumokat(jelenlegi TV legtöbbször a hangot kezeli rosszul, vagy csúszik a hang, néha meg nincs is). HBO GO kellene (mert évek óta van), és jelenleg próbaidős Netflix is van, bár kétlem, hogy előfizető maradnék (valami siralom a keresője, szinte semmit nem találok meg vele, csak az ajánlókból válogatok).
Kb 2.5-3 méterről nézem, szobában, teljesen szemből nézve. Jelenlegi 32" is elég lenne, de szívesen lépnék nagyobbra, mondjuk 40"+ ra.
Internet csatlakozó és legalább 2 Hdmi kellene, semmi más nem fontos.
Nincs márkahűség részemről, csak legyen rajta megbízható oprendszer (ajánlások szerint ezt leginkább a Samsung és az LG garantálja, de nyitott vagyok bármelyikre, ha tuti az oprendszere.
Előre is köszönöm a segítséget, ajánlásokat.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
nem nagyon sikerül kiigazodni a mostani kínálaton dual tuner téren. Voda/UPC DVB-C-n szeretnék egyszerre felvenni és nézni 2 csatornát párhuzamosan.
Kinek a pap, kinek a paplan, el nem tudok képzelni olyat, hogy kábeltv-n egyszerre két olyan műsör is tudna menni, ami érdeklődésemre tartana számot.
Fentire korlátosan az a megoldás, hogy DVB-C-n nézel egy alapcsatornát, a prémiumot meg rögzítős BOX-szal rögzíted. Ha már az új Vodás STB-d van, akkor ez ugrik, mert az már nem rögzít ha jól tudom, a jelenlegit meg majd ki fogják cserélni, így hosszútávon erre ne építs.LG UN74007 sorozatnál szerepel a triple tuner, de azt már sehol nem írják, hogy ez mire való.
99%, hogy SAT, analóg, meg digitális, vagy ha máslépp osztják fel, akkor meg SAT, CATV, meg DVB-T.A Google szerint DVB-T/C/S-t takarja a triple tuner. Tv műsort csak egyet tudsz nézni rajta.43-50 inches méretben mennyire elterjedt a dual tuner?
Bármilyen méretben is csoda, ha egyáltalán találsz ilyet, a lineáris televíziózás az utolsókat rúgja, hülyék lennének egy valag pénzért két tunert (+emiatt esetleg erősebb procit) rakni bármibe is (amikor egy tetves line out-ot meg füleskimenetet is lespórolnak), -rajtad kívül- nem létező igény ez a kéttunerezés.
[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
Szia. Ha a Samu tetszik, akkor nem biztos, hogy a Sonyk is tetszenének, mert egész másak.
A Samud VA paneles ( magas kontraszt, jó fekete, de szinte csak szemből jó ), de a Sonyk IPS panelesek ( kisebb kontraszt, gyengébb fekete, jobb betekintési szög ). [link]
Sokaknak tetszik az IPS is, mindegyiknek megvan a maga pozitív és negatív tulajdonsága, de egyik sem tökéletes. Üdv. -
AL
addikt
válasz frisco #55146 üzenetére
Szia. Annak ellenére, hogy a kiszemelt tévéd újabb, sajnos sokkal gyengébb. Szinte mindenben rosszabb.
Már nem valós 10 bit, ami a színekre van hatással és nem natív 100 Hz, csak 50 Hz es, ami a mozgásmegjelenítésre van hatással. A fényereje is kisebb, nincs benne DTS decoder és kisebb teljesítményű a hangrendszere is.
Talán a Q70T megközelíti. [link] , [link]
Szerintem nagyon zavarni fog, hogy gyengébb, de érdemes kipróbálnod üzletben. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #55147 üzenetére
Kicsit tovább fűzve, ha én is 65-ös méretben gondolkoznék, akkor bepróbálnám a BX-et, mert ott tényleg rohadt nagy az árkülönbség. A képjavító cuccokat szerintem úgyis jórészt kikapcsolva tartanám, inkább jó minőségű forrással dolgoznék, minthogy azokat bekapcsoljam.
Végülis netről rendelve van 14 napod eldönteni, ha mégse jönne be.Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz #57833216 #55145 üzenetére
Beszéltem ott egy eladóval, aki úgy tűnt, hogy képben van a technikai részletekkel is (feltettem neki 1-2 kérdést, és jól választ rá), és ő (is) azt mondta, hogy prociban erősebb a CX. Vannak olyan helyzetek, amikor ez jobban ki tud jönni, de átlagos felhasználásnál ritkán van ilyen. Szóval jó kérdés, ha ki tudnék fogni valami jó akciót, akkor azért inkább a CX-et venném, de még nem dőlt el.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
frisco
aktív tag
Sziasztok, előre bocsájtom, hogy csak user szinten vagyok jelen és a tanácsotokat szeretném kérni.
Immár 2 éve van egy Samsung 55Q6F Qled televiziónk (136 cm, 55')amit a legnagyobb megelégedettséggel használunk.
Azonban meglehetősen nagy a nappalink és a múltkor egy szaküzletben a fejmebe vette magát az ötlet, hogy egy nagyobb, 65'-o, 164 cm-es TV-re cserélnénk le.
Ezt a TV-t pécéztem ki: Samsung QE65Q60TA QLED 4K
Laikus szemmel, összevetve a paramétereket nincs különbség.
Azonban szeretnék biztosra menni, Ti hogyan látjátok, ugyanazon kategória, minőség, osztály mindkettő?
Köszönöm előre a segítséget. -
F-ECT$
titán
Voltam ma egy MM-ben 5 percre. A kiállított tv-ken a demo alapján rohadt nehéz különbségeket találni, pl egy BX és CX volt egymás mellett, de vakteszten nem tudtam volna eldönteni hogy melyik melyik.
Dive ever, work never.
-
F.B.I.
veterán
-
AssAssynn
őstag
válasz bajzal #55135 üzenetére
Hello.
Én is néztem ezt a típust, szerintem elég jó lehet! ÁK árgrafikon alapján ennek ennyi az ára. Hogy később lesz-e akció, nem tudom. Új készülékek hivatalosan áprilisban jönnek. Ugye mire itthon is elterjed és lemegy a kezdőára, az még jó pár hónap lesz.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
F-ECT$
titán
válasz #57833216 #55137 üzenetére
Nekem ugyanez a dilemmám, de csak 55-ös méretben, és ott csak 60.000 Ft a különbség. Tervezem élőben megnézni őket, csak az a baj, hogy áruházi körülmények között nem igazán jön ki a különbség, talán ha viszel saját demo anyagokat, illetve ha van olyan elkülönített szoba, ahol nem megy ezerrel a világítás.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
A 65-ös LG BX és CX közötti 160 000 forintos különbséget megéri kifizetni?
Jobb annyival ár-érték arányban a CX? -
monster95
tag
Néztem most két tv-t.
Samsung QE55Q70T 250k forint
LG 55nano913 az meg 215k forint
Kettő közul melyik jobb vetel? -
bajzal
őstag
Sziasztok!
[link] Egy LG NanoCell 55NANO913NA TV-n gondolkodom, jóakt olvastam róla, tud mindent elvileg. Annyi, hogy Samsung QLED-eknek elvileg jobb a HDR-jük, de nekem fontos az IPS panel, mert oldalról is szoktuk nézni.
Szerintetek amikor éppen 260 környékén árulják akkor jó vétel?
Ja és arról esetleg lehet már valamit tudni, hogy kb. mikor jöhet a 2021-es Nanocell széria?
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
-
Cold5
senior tag
Megjött a 75XH90-es tv-m. 55W805C-t váltott... Hát eszméletlen, nagyon tetszik. Sonyban nem tudok csalódni...
Egy kérdésem az lenne: leszedtem tesztenek egy filet, ez az info része:
ViDEO.CODEC...: H265 // HDR10
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 23.9 Mbps
RESOLUTiON....: 3840x2160
Hogy lehet, hogy van csík alul és felül?Illetve a NAS-om van egy ilyen fájl ezzel a info résszel:
ViDEO.CODEC...: x264
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 17 200 kbps
RESOLUTiON....: 1920x1080
Ezen nincs csík.A lejátszó egy Apple TV 4K és MrMc. program.
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Mik^
tag
Erre valaki?
https://prohardver.hu/tema/milyen_tv-t_vegyek_2/hsz_55103-55103.html
Köszi[ Szerkesztve ]
-
gyuri.sza
tag
Köszi a választ, én az 50UN7300LA-t néztem, az 14k-val olcsóbb, van bármi különbség a kettő között?
Displayspec alapján én nem láttam:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e12a11a613De vmiért csak drágább az
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
TCL 55C815 milyen tv-nek számít?
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
LG tv-t szeretnék venni max. 140k a keret rá, VA, Direct Led-eset, 43" körül.
Árukeresőn sztem az összes 43-as LG modellt megnéztem, de ahogy én láttam mind IPS-es, valóban nincsen VA-s 43-as LG tv?
Köszi a válaszokat! -
-
asdf_
veterán
válasz vigyorgó #55113 üzenetére
Elvben igen, de a nem rendeltetésszerű használatból, a termék tulajdonságainak megismerésénél túli használatból, tartozékhiányból eredő értékcsökkenést levonhatják.
Tehát alapesetben jó az ember, amikor csak kibontja, kipróbálja, nem jó, visszacsomagolja, de ha szarrákarcolja a kijelzőt, a hátlapot, elhagyja a távirányítót, a lábakat, mert falra szerelte, akkor ott levonás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Online vásárlás után ha élünk a 14 napon belüli elállási joggal,akkor a teljes vételárat térítik vissza minden esetben ugye? -
Ck.
addikt
válasz Donki Hóte #55111 üzenetére
Csak ha igaz is.
adp: igen, erről már hallottam. -
veterán
Bárcsak azt mondanátok, hogy nem olyan jók és nem érnek azonos felbontás mellett 40/70 ezer Ft felárat a 43”-os Samsung Q60T-hez képest.
Nem olyan jók és nem érnek azonos felbontás mellett 40/70 ezer Ft felárat a 43”-os Samsung Q60T-hez képest
Remélem, hogy hozzájárultam a nyugodt alvásodhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
letelt a Samsung Q60T visszaküldési határideje, úgy döntöttünk, hogy tetszik és marad, erre rá pár napra megjelent a szolgáltatónál két Sony tv, ami korábban nem volt náluk kapható:
1. Sony X70 43” [link]
2. Sony XH81 43” [link]Bárcsak azt mondanátok, hogy nem olyan jók és nem érnek azonos felbontás mellett 40/70 ezer Ft felárat a 43”-os Samsung Q60T-hez képest. Jobbat aludnék és akkor nem tenném fel apróra 3 hétre rá, de ne sajnálatból mondjátok.
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Egy Pana 58-as (ex700e) készüléket gondoltam cserélni (2017-es modell VA panel, elégedett vagyok a képével), mert lenne rá egy rokon, aki megvenné.
Gondoltam fejlesztek és lecserélem egy újabb 58-asra, vagy egy nagyobb 65-ösre.
A gondom, hogy nem látnám, hogy 200-300 között érdemben jobbat kapnék... Szoktak lenni esetleg olyan készletkisöpréses akciók, amikben a már tényleg jobb, de régebbi modelleket kiszórják ezen az áron, vagy esélytelen ilyenre várni, mert megvárják míg magas áron kifutnak valamikor? (Ilyen 2018-2019-es modellekre gondolok)
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz Nestle1 #55099 üzenetére
A Sony is qled , csak más a neve és a cx a legjobb egyébként.
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Kiskutya
veterán
-
veterán
-
AL
addikt
válasz monster95 #55080 üzenetére
Szia. 55 - ös méretben olcsóbb, de jó készülékeket itt olvashatsz : [link]
Szintén 55 - ös, de már komolyabb natív 100 Hz es készülékek
( jobb a mozgásmegjelenítésük ):
VA paneles - Samsung QE55Q70TA , IPS paneles - LG 55NANO913NA
Nagyobb méret : [link] Az árak szinte naponta változnak.
Fontos a panel ( VA, IPS ), ezért jól át kell gondolni és ajánlatos mindegyiket megnézni vásárlás előtt, mert nagyon más a képük és a rendszerük. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Mik^
tag
Sziasztok,
nem nagyon sikerül kiigazodni a mostani kínálaton dual tuner téren. Voda/UPC DVB-C-n szeretnék egyszerre felvenni és nézni 2 csatornát párhuzamosan.
Panasonic TX-43HXW904 nél konkrétan szerepel a twin tuner felvétel nézés egyszerre.
LG UN74007 sorozatnál szerepel a triple tuner, de azt már sehol nem írják, hogy ez mire való.
43-50 inches méretben mennyire elterjedt a dual tuner?
Tudnátok segíteni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest