Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
atish15 #10613 üzenetére
Most halóztam meg neked direkt esti körülmények között,de nekem egy deka pattanás sincs,pedig minden oldalról be van szorítva a tv (ilyenkor hajlamosabb melegedni és a külső burkolat tud ilyenkor pattogni a hőtágulás miatt).
Igen ez a fekete/szürke verzió.A két tv csak színben tér el,már ha neked is 49-esed van. -
atish15
aktív tag
válasz
Milka 78 #10609 üzenetére
Olvastam ilyen dolgokat hogy táp meg hasonlók. Kb 4 hónapos tv-nél táp. Sajnos nem rémlik hogy az elején volt e ilyen vagy nem.
[Milka 78] Ez a fekete verzió ugye? Sem bekapcsoláskor sem kikapcsoláskor semmi hang?
-
tothjani81
senior tag
Hát felhívtam a Telekomot, tőlük vettem. Korrektek voltak elmondtam a bánatom és küldenek egy másikat addig ez szerencsére marad. Remélem azzal nem lesz ilyen gond
-
gtasystem
őstag
sziasztok
melyik az a fullhd maximum méret ami még monitornak is használható?
tehát asztalra mekkora a maximum col full hd-ban kb 1 m-re?vennék egy tv-t amit az ágyból néznék (kb 3,5 m) de használnám monitornak is.
az lg-nél láttam olyat hogy tv monitor funkcióval ez ér is valamit vagy csak mókusvakítás?amikor megnéztem a nézési távolság ajánlásokat eléggé lehervadtam mert 3,5 méterre elvileg egy 85 col tv-t kellene vennem
hd tévéket meg már nem nagyon árulnak mert abból elég lenne az 55 col is. -
szricsi_0917
tag
Sziasztok. Olyan kèrdesem lenne, hogy 55 collban ès kb 250E forintèrt melyik Lg-t èrdemes venni. A 7707 màr 300E felett van sajnos úgyhogy az kilőve. Esetleg èrdemes-e egy tavalyi modellt venni a mostani legújabbak helyett? Előre is köszönöm a segìtsèget.😊
-
Neubauten
csendes tag
Most jártam a Mammut Média Marktjában. Van néhány régebbi modell, helyi kiárusítás, akit érdekel (új tv-k, bontatlan csomagok). (Ma és holnap érvényes még az akció.)
Samsung UE48JU7000 187K
Samsung UE48H6200 136K
Philips 43PUS6201/12 126K
Philips 55PUS6201/12 182K -
Osynho
addikt
válasz
tothjani81 #10606 üzenetére
Ez a beállításoktól is függ. Nekem AS640-em van, azon nem tapasztalom ezeket a hibákat.
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok! Ha valaki haszná Panasonicl 50ds630e típusú tévét kérnék egy megerősítés. Az érdekelne hogy tv adás milyen, sima és hd, film sima dvd rip, illetve 1080 p. Azért érdekel mert 3 napja van ilyen tv-m és elég aggasztó dolgokat fedezek fel a képén. Tv sima adás telekom iptv optika gyalázat, hd tv adás kb elmegy de sokszor olyan mintha atom pixeles lenne de kb ilyen 2x 2 es kockák leginkább sötét részeken jelentkezik de világosnál is látható. Közelről katasztrófa kanapéról kb 3,5 méter onnan is nagyon látszik. 1080 p film vinyóról viszonylag szép de a s{tét részek borzalmasan hangyásak.
Szögről végről ez a tv ilyen gagyi? Nagyon remélem hogy nem és kifogtam egy hibás darabot. Írtan a Panasonic topikba is de írok ide is ez aktívabb -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy tv-t 55"-os képátmérő lenne az alap. A tv-t Xbox One konzolhoz használnám leginkább. A pénz max 250 lenne rá.
Ha valaki tud valamit ajánlani akkor az nagyon szépen köszönöm. -
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Tudom sokszor kerdeztek mar, igy en is koztuk leszek hogy melyik tv-t ajanljatok?
Kineztem kettot, az egyik LG 43UH6207, a masik SAMSUNG UE43KU6000. Nekem elsosorban youtube es online filmek/mesekre kell majd kesobb jatekra, mar amikor otthon vagyok.
Valakinek van tapasztalata ezekkel a tv-kkel? Vagy eleg a full hd-s valtozatuk?
Koszi a segitseget! -
atish15
aktív tag
Sziasztok. Tulaja vagyok egy ideje egy Lg 664v típusú tv-nek. Szeretném megkérdezni, hogy bekapcsolás illetve kikapcsolás után másnál is előfordul egy ideig kattogó, műanyag szerű hang?
Nem tudom, hogy a kezdetektől ilyen e de kezd idegesíteni, hogy elalváskor az kell hallgatni hogy percenkét kattan egyet. -
törölt tag
válasz
balazska92 #10600 üzenetére
-
ocsua1
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek kellene tv-t ajánlani..
A kritériumok: Lg vagy Samsung, 40-43 col, fhd, 90%-ban tv adást néznek (hd, sd vegyesen), néha pendriveról 1-1 filmet.
Legfontosabb a szép kép, smart és 3d nem kell.
Legjobb ár-érték arányban mit ajánlanátok? -
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #10597 üzenetére
Így magamra válaszolván, keresgettem aprón tv-ket, ezt a kettőt találtam ami esetleg érdekelhet engem: Samsung ue43ku6000 illetve LG 43uh603v. Mind a kettő 43 col 4k led. Viszont az lg ips, a samsung va paneles. Melyik lenne a jobb? A mostani lg-m ha jól tudom ips, és ezzel nincs bajom, tehát inkább az ips felé húzna a szívem.
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Több száz hozzászólás elolvasása után teljesen összezavarodtam....
Milyen készüléket ajánlotok az alábbi elvárásoknak megfelelően?
- képátló: 40 max 43"
- Felbontás : FHD (UHD-ra és 3D-re nincs szükség) szép képpel
- USB: LED világítást probléma mentesen lehessen róla üzemeltetni, filmnézési lehetőség előny
- Smart: nem fontos, ha szükség van rá kap egy droidos mbox-ot.
- felhasználás: UPC Horizon box (HDMI), PC (HDMI, elsősorban film), később konzol opció
- panel: falra lesz felszerelve ( képközép 135-150cm körül lesz)
- 2-3 HDMI csatlakozó, 2 USB
- MM vagy Edigital (esetleg Expert) előny.
- Ár értékben a legjobb (fentieknek megfelelően), irányár 120k Ft
Köszönöm! -
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Új házba költözés miatt kellene egy nagyobb tv. A jelenlegi LG32LN5400. Ennél szeretnék minden tekintetben jobbat. Nagyobb méretűt felbontásút, jobb panelest stb. 120 lenne a plafon amit rá tudnék szánni, és lehet használt garis, jóárasított stb is. Az hogy maga a tv milyen fájlokat tudna vagy nem tudna lejátszani, az lényegtelen, mivel számítógépre lenne kötve hdmi-n keresztül, és úgy menne a filmezés. Hangszórója minősége is lényegtelen, mert 5.1-re lesz kötve.
Ki mit tud ajánlani? -
törölt tag
válasz
Tomikapc #10579 üzenetére
4K-val a legjobbak, de a FHD-t is nagyon szépen megjelenítik az UHD-k. Meg kell nézni, kinek melyik tetszik jobban. Nézz meg például egy 55UH7707-t esetleg, ez a hétvégén 299k-ért volt akcióban. Vagy valamelyik 7-es szériás Panasonicot is. [link]
blg A forgathatóság már nem divat, a feliratokat jól kezeli amit találtál, ilyen felirat opciók lesznek azon is.mrThomi A Tizen hasonlít a webosra, ezek kész stabil rendszerek, a droidra meg hol ezt-hol azt telepíteni kell, de itt egy videó.
-
den89
tag
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, tehát 32"-os TV-t vennék a kisszobába. Viszont nekem a kinézet miatt nem tetszenek a két oldalt lábbal (pl: LG 32LH6047) és a középen csillag alakú talppal rendelkező (pl: Samsung UE32K5500) TV-k. Falra pedig nem tudom szerelni a szekrény elrendezése miatt.
Szóval ez igencsak megnehezíti a dolgomat, mert LG és Samsung terén az újabb TV-k (2016, FULL HD) közül nem igazán találtam ilyet, aminek "normál" talpa lenne (mint pl ennél: LG 42LF652V.).
Sony TV-ben találtam olyat, ami tetszene: Sony Bravia KDL-32WD757S és 32WD759B. Viszont a Sony kissé túlárazott és több helyen olvastam, hogy sokaknak meggyűlt a baja az MKV fájlok lejátszásával. Nem tudom, hogy megoldották-e ezt frissítésekkel.
Lassan 1 hete nézegetem a TV-ket, jelenleg pont az általad említett TV felé hajlok. Csak az a fránya talp...
Üdv!
-
sakal83
addikt
válasz
interstate76 #10590 üzenetére
köszi
az az 50hz... Akkor marad a boltban
-
Hooper
őstag
-
interstate76
addikt
-
n0k0m_
tag
Hónapok óta nézegetem a TV-ket, már 2010 óta használok egy még nem led-es 32 colos LG-t monitorként, ami lassan megérett a cserére. Szeretném bebiztosítani, hogy legyen HDR képes és mivel valamivel nagyobb képátlóban gondolkodok (43-49 col) a szöveg olvasáshoz is elkellene a 4k. Ahogy néztem idén jönnek tömegével a HDR/QLED tv-k. Minél nagyobb fényerő és minél erősebb színek miatt akár hányszor végignézem a kínálatot a Samsung KS7000-en (és testvérein) akad meg a szemem. Input lag szempontjából bekapcsolt HDR-el tudomásom szerint jelenleg ez az egyetlen TV, ami elfogadhatóan alacsony értékeket tud produkálni. Van bármi alternatívám?
Ára miatt gondolkodok abban is, hogy esetleg van e olcsóbb, hasonlóan nagy fényerejű (akár HDR nélküli) 4k-s TV, ami normális (30-40 ms alatti) input lag-ot generál.
Várjak e és meddig az idei kínálatra, vagy gyűjtögessek? Esetleg vegyek bátran egy kiállított darabot?Tanácstalan vagyok.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A SONY KD-55XD7005 lennének a következő kérdéseim:
- valós 100Hz-es?
- Milyen panel (ips vagy VA)
- hogy áll az SD adásokkal?
- képminősége milyen?Köszi
-
blg
senior tag
Sziasztok,
32-es tévét keresek, ami rendesen lejátszik videókat felirattal dlna-n keresztül ÉS középen lévő (forgatható?) talpa van, nem lábai a két szélén (kicsi az állvány, amire kerülne). Tudtok ilyet ajánlani?
Ha elhagyom a talp kitételt, akkor LG 32LH6047-et vennék.
köszi
-
Jack@l
veterán
válasz
greggorius #10582 üzenetére
Nézd meg ezt egy hdr-es tévén:
[link] -
greggorius
tag
Szerintetek egy 4K-s tv-nél mennyire fontos a HDR?
Ebben a modellben nincs: SONY KD-49X8309C.
Érdemes benne gondolkodni? -
Hooper
őstag
válasz
#94529552 #10578 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a philipset kizárom.. jó lenne mindkét méret. persze a 40 ideálisabb,praktikusabb de kissé most árérzékeny vagyok. Smart ezért is kényelmi funkció. HDMI splitterrel a Himedia q5 lejátszót rá tudom kötni, de persze örülnék ha a TV tudná a NASról való lejátszást magától.. talán még youtube jó lenne. Miracast (tükrötés) se szempont, mert most nézem h iOSal nem működik.
Projektor mellé menne tv kiegészítésnek, örülnék ha minden házimozira szánt eszközt kizárhatnék a TVzgetésnél.Sony tetszik (d650) de phs tesztet nézve a hangja tré, és lejátszással is van baja.. akkor köthetem rá a mediaboxot, meg az erősítőt is ha néznék rajta valamit.
Másik PH teszt alapján LG LF630V lenne a legtutibb. Ahogy nézem a lejátszás is stabil, a hangja is jó. De ahogy nézem lecsúsztam róla mindenhol
(nem bízok a mai tvk élettartamában, normális kiterjesztett garit meg csak edigiben és MMben találtam)szerk: a valentin napos 10%kedvezményhez most néztem írták h más akcióval nem összevonható..
-
mrThomi
addikt
válasz
#94529552 #10578 üzenetére
Akkor philip kilőve ?
tegnap neztem saturnba(luxemburg)a ks7000-et, de amit neztem flat volt tehat nem kerekitett(olvastam neten en is h kezdetben elvaltak a kijelzok, bevilagitas stb.), most kerek 2000 euro es valahogy szebbek a szine mint a tobbinek, de ha aztondjatok h a sony jobb valasztas akkor azt hozom el mind a ketto egy arban van. -
törölt tag
válasz
Hooper #10576 üzenetére
Talán jobb a jutaléka az eladónak rajta, de én nem mernék Philips-et ajánlani senkinek( Már többször is írtam róla.), és a 4-es széria amúgy is a leggyengébb tőlük, a másik 2 márka jóval megbízhatóbb. Elsőre el kellene döntened, hogy mekkora, és kell-e a smart. Egyébként 15% engedmény volt hivatalosan + járt mindegyik megjelölt tévére az ajándékkártya(két egymástól független akció), amit utólag küldenek, de ez már mindegy, mert akkor is átvertek, vagy tudatlanok.
Tomikapc Samsung UE60J6240
mrThomi Az első 2-re szűkíteném a választást. Itt elég sok gond volt a KS7000-el, pl. kosz vagy bogár a kijelzőben, több pixelhiba, és a leváló hátlap, amiről YT videók is vannak. De hátha felétek normális minőségben gyártják. -
curiousp
kezdő
válasz
Devilstudio #10553 üzenetére
Szia!
Nem vagyok szakértő a témában, viszont nálunk az irodában ez a típus van, és nem vagyunk elájulva a tudásától. Nyilván bentre jó, de otthonra én nem választanám, főleg ha összevetem az otthoni uhd tv-vel. Szóval ebben a kategóriában szerintem jobban jársz egy jó Full HD-val.
-
Hooper
őstag
válasz
#94529552 #10543 üzenetére
szia, köszönöm a választ!
Végül nem hoztuk el, a 10% mellett nem járt volna az ajándékkártya pluszban így nem volt akkora deal hogy hirtelen bele ugorjak. valamint az eladó ajánlott egy Philispet az LG 32LH530V helyett, ami épp nem volt készleten.
Ő lenne az: PHILIPS 32 PFH 4101/88
Szerinted valóban jobb? Lgn a hangkimenet hiánya picit zavaró volt. a képe kis állítgatás után jobb lett mint a teszt, de arra azt mondta h a philips szebb, jobb.Esetleg még kis zsebbenyúlás után a SONY KDL-40WD650
tűnt szimpatikusnak. Elmondása szerint "fél smart", megy a youtube, van tükrözés, illyetve elmondása szerint belső hálózatról (NASrol) lejátszás. ezzel kapcsolatban mondjuk szkeptikus vagyok, ennek még utánna járok.Vagy ha a fent említett Philips jó lehet akkor 40" os méretben 95ért jó vételnek tűnik.. ha jó annyira mint a SONY D650 akkor a különbözetből inkább kötök rá médialejátszót.
Vagy 85ért LG 43LH510
A kiterjesztett vagy esetleg GOLD garit sztem bármelyikhez megvenném.
-
Tomikapc
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy TV-t venni, 55"-60" méretben. Okos funkciók nem lényegesek, de külső winchesterről néznék rajta filmeket. Márkában inkább LG és Samsung felé húz a szívem, de mindent meghallgatok. Minimum 400Hz amit nézegettem olyan 200-300 ezres ársávban, de ha kicsivel fölötte van, az sem baj. Szóval a bestbuy terméket keresem ilyen feltételek mellett.
Köszi a segítséget!!! -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Az alabbi 3 tv közül melyiket ajanlanatok. Tehat amire hasznalnam az a PS4 pro, Filmek, smart funkciok
Samsung 65KS7000
Sony KD-65XD8505
Philips 65PUS6521 vagy 7101/12Mindegyik c.a 2000 euro de nem tudok donteni
koszi
-
zsolttt01
csendes tag
Samsung UE49KS7000 vagy LG 49UH7707,
ár alapján 55-ös lg veszek ebből a samsung árából -
törölt tag
válasz
zsapkamartin #10566 üzenetére
Ennyiből LG-ből a 49UH65xx és magasabb számozásút+50UH635V, valamint Samsung 49KU64xx. MM-en kívül talán euronics, auchan, és ami még a közelben van neked ott nézegesd meg.
tomama Egész jó képük van ezeknek, nyugodtan veheted.
Kerteszx Nem lesz gond, mert támogatja a DOLBY DIGITAL-t és a DOLBY DIGITAL PLUS-t is. Itt látható a lista. -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
ez a TV LG 49LH630V mennyire alkalmas Xboxozásra?
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Nyaralóba(kiadó)szeretnék tv-t venni 80cm-est.Egy ilyennek elfogadható képe van?Nem nagyon szeretnénk ennél többet költeni tv-re,ha esetlek tudnátok ajánlani hasonló árban tv-t ami nem hulladék megköszönném. -
törölt tag
válasz
#94529552 #10565 üzenetére
A Pana is nagyon tetszik, 2 dolog miatt lett volna a Samu: a Pana hátoldaláról nem találtam egyértelmű képet, hogy hol vannak a csatlakozók, a fali konzol miatt jobb lenne ha alul vagy oldalt lennének, bár ezen nem múlik, mert tudok venni gyárilag L alakú kábeleket.
A másik, hogy a jelenlegi tévével van egy olyan problémám, hogy túl erős jelet ad ki HDMI-n, így ha be van kapcsolva, még az erősítőn keresztül is érzékeli a PC, és mivel nincsen a TV-ben többcsatornás dekóder, így az alap driverrel ilyenkor csak sztereó jelet képes leadni a PC. Azt tudom, hogy Samu készülékkel jól működik, Panával nincsen tapasztalatom, de biztosra kell mennem, hogy nem írja felül az erősítő jelét. A topikjában pedig olvastam, hogy nincsen benne DTS dekóder így ez bizonytalan. + olvastam az input lagról is és nem tudom ez mennyiben befolyásolhatja a játékélményt.
Bár jelenleg ott tartok, hogy már mindegy, csak legyen egy jó 48-50" FHD készülék. -
zsapkamartin
csendes tag
Sziasztok!
49-55 col közötti 4K TV-t szeretnék venni. Tudtok ajánlani modelleket kb 220e Ft-ig bezárólag? Valamint olyan üzleteket a Media Markt-on kívül, ahol meg is lehet tekinteni őket?
Köszi! -
-
törölt tag
válasz
#94529552 #10561 üzenetére
Wow, nagyon gyors, köszönöm szépen.
Úgy tűnik maradna az UE50J6289, igaz ha jól látom 2 helyen lehet kapni, azt is rendelésre.Az 55" elérhető. Van olyan a tévéknél, hogy túl nagy? Ahogy nézem most az 50" lenne megfelelő, de már nem nagyon tudok hátrébb menni a kanapéval, ha mégis az 55"-re esne a választás.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino #10555 üzenetére
Hali! 55 inches TV-k még pont beférnek oda. Ez az egyik legelterjedtebb méret manapság.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Én ugye maradtam a Panasonic Tx-50Ds630 E típusnál. A képe szép abszolút nem szaggat, a hiedelmekkel ellentétben a média lejátszója teszi a dolgát nem válogat. A színei nem olyan meseszerűek mint a Samsungoké de ebben pont ez a lényeg hogy nem csak full Hd hanem Full természetes is. Véleményem szerint jó tv és esztétikus is.
-
törölt tag
válasz
Devilstudio #10553 üzenetére
Belépőmodell, vagyis nem ajánlott. De az
emagse mint üzlet, a Samsung tévék esetében a gari miatt. Az 55K5500(edigital.hu-tól gyári garis lesz) FHD-vel jobb lehet főleg tévézésre, de ha tud ennyit rááldozni, talán ezzel a UE60J6240-nel járna a legjobban, méret és minőség tekintetében is.piko88 [link]
-
piko88
tag
Sziasztok!
Panasonic tx-50ds630e-hez milyen 3D szemüveget ajánlotok? A gyári rohadt drága, 10.000 felett van.
-
nexus6
aktív tag
én is gondolkodom, a két kiszemelt (persze tudom hogy ekkora méretben felesleges az UHD, viszont többségében monitorként használnánk):
lg 40uh630v és a samsung 43ku6000
ma hazafelé megnézem őket élőben. (múltkor az lg nagyon tetszett az egyik boltban, a samu meg ténél lenne nagyon jó áron nekem (75e). xbox 360-hoz, nagyon minimális tévé, inkább PC használat. -
Devilstudio
tag
Ue55ku6000 4k mennyire jó tv?
http://www.emag.hu/samsung-ue55ku6000-smart-led-televizio-139-cm-4k-ultra-hd-wi-fi-ue55ku6000wxxh/pd/D6C522BBM/
Film és tv-re?
Jobban járna az illető a full hd-s változattal? -
Jacktor
aktív tag
válasz
DonThomasino #10550 üzenetére
Sony-ból már a 43"-os (108 cm) is 96 cm széles, szóval nem tudom hogy számoltál
-
Tegla80
addikt
válasz
DonThomasino #10550 üzenetére
Sokan vannak abban a helyzetben ,h adott egy bizonyos meret mert koti oket a beepitett hely a szekrenyben.Neked megadatik,h vegyel most valami olyat amibol kihagytak azt a nyamvadt "tv helyet" . Szoval szekreny es ulon nezel valamit amire rakod a tv-t azt kanyar....vagy szethuzod a szekrenysort es koze a falra rakod plusz ala valami polcot vagy ahogy tetszik,de ne vegyel fix meretu beepitett akarmit mert abba egy normalisabb tv(50"+) mar nem fer el.
Sztem persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest