Hirdetés

LG 43LF630V: jó tévé, olcsón

Hirdetés

Értékelés

A webOS 2.0 rendszer továbbra is kimagaslik a mezőnyből, így a kezelésre igazán nem lehet panasz, a vezérlés még a Magic Remote nélkül, a hagyományos távirányítót használva is korrekt. Néha kicsit belassul ugyan, de ezzel együtt lehet élni. Az okostelefonos vezérlés jól működik, és az is hasznos lehet olykor, hogy a tévé képes együttműködni USB-n keresztül csatlakoztatott egérrel és billentyűzettel. A digitális tévézéssel kapcsolatos funkciók hibátlanul működnek, a médialejátszó is rendben van, még akkor is, ha egy-két apróbb hiba, hiányosság azért becsúszott.

LG 43LF630V
LG 43LF630V [+]

A hangzás is egész jó, e téren még számos drágább modellt is felülmúl az LF630V. A netes alkalmazások választéka megfelelő, és ezek között találhatóak egész szórakoztató darabok is, bár igaz, hogy betöltésük a megszokottnál picit hosszabb időt vesz igénybe. A böngészés sebessége is pont megfelelő, csak egy hangyányit lassabb, mint amit egy átlagos notebooktól vagy jobb telefontól megszoktunk, de ennyi még belefér talán. A 3D tartalmak megjelenítésa nem támogatott, amiért kárpótolhat minket a Miracast-kompatibilitás, amely funkció teljesen jól működik.

Képminőség terén nem kell szégyenkeznie a tévének, némi zajosodást leszámítva semmilyen feltűnő hibába nem futottunk bele. A valós kontrasztarány értéke kicsit alacsony, de ez az IPS panelek sajátja. A dizájn átlagos, de ennek köszönhetően legalább nem lóg ki sehonnan, maximum csak egy nagyon futurista-minimalista környezetből. 143 000 forintos árával az idei, hasonló méretű tévék között egyértelműen az olcsóbbak közét tartozik, és ha a tudását nézzük, akkor nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy mivel csak kisebb kompromisszumokat kell kötnünk a kedvezőbb árért cserébe, ez egy nagyon jó vétel.


LG 43LF630V webOS 2.0 LED LCD tv

elefant

Az LG 43LF630V tévét az LG magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés