Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CheGhost aktív tag Sziasztok! A jelenlegi rendszeremet szeretném fejleszteni (esetleg lecserélni). 
 Jelenleg a szolgáltatói eszköz bridge módban van, ki van kapcsolva a wifi rajta. Ezt követi egy Linksys WRT1200AC routerként, amin openwrt-t használok, ez szórja a wifi-t, és osztja a netet kábelen. Továbbá egy switchet használok az egyik szobában.A lakás (Bp-i) kialakítása és a környezet (-ben található sok egyéb wifi) miatt a lakás átellenes pontján gyenge, szakadozik a wifi. Erre szeretnék megoldást találni. A legjobb egy mesh* rendszer kiépítése lenne.  De ebben az esetben sajnálnám a Linksys-emet kihagyni a "játékból". De ebben az esetben sajnálnám a Linksys-emet kihagyni a "játékból".
 A másik véglet egy repeater beüzemelése, de ez mindig távol állt tőlem, olyan "semmire sem jó" megoldásként él a fejemben (ezek árában butább routereket lehet már kapni, azzal meg különálló AP-t tudok csinálni).
 A kettő között egy új AP lenne (talán gazdaságilag legolcsóbb, beállításilag bonyolultabb, ami jó nekem ) a megoldás szerintem. Ezzel pedig a szakadásmentes váltást veszíteném el, ha nem tudom (pl. openWRt-ben, vagy saját rendszerében) valami beállítással megoldani. ) a megoldás szerintem. Ezzel pedig a szakadásmentes váltást veszíteném el, ha nem tudom (pl. openWRt-ben, vagy saját rendszerében) valami beállítással megoldani.A sebesség, ahogy látszik (1200Mbps) nem nagy követelmény, inkább a stabilitás és az elérhetőség/lefedettség a fontosabb, amit ki akarok alakítani. Ezeket az eszközöket természetesen kábellel kötném össze. 
 Van szerintetek valami, amire nem gondoltam, vagy milyen megoldásban érdemes szerintetek gondolkoznom?*mesh: pl. Asus AImesh képes routerekkel, vagy dedikált pl. TP-Link Deco, esetleg drágább speciális eszköz (nem jut eszembe a márka neve) 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ebben az esetben sajnálnám a Linksys-emet kihagyni a "játékból".
 De ebben az esetben sajnálnám a Linksys-emet kihagyni a "játékból". ) a megoldás szerintem. Ezzel pedig a szakadásmentes váltást veszíteném el, ha nem tudom (pl. openWRt-ben, vagy saját rendszerében) valami beállítással megoldani.
 ) a megoldás szerintem. Ezzel pedig a szakadásmentes váltást veszíteném el, ha nem tudom (pl. openWRt-ben, vagy saját rendszerében) valami beállítással megoldani. Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX