- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono6
friss újonc
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne (teljesen kezdőként ebben a routeres témában), szintén digi1000 nettel, hogy pocsék a lefedettség nálunk(két emeletes családi ház, kB 100nm). Eddig csak egy gépen és telón neteztem, így nem zavart annyira, de bekerült nem rég egy másik szobába is egy asztali gép, ott pocsék a net sebessége. Kaptam ahhoz a géphez egy tenda w311u+ jelerősítőt, de továbbra is lassú a net. Az összes kütyű a szobámba van az emeleten. Eddig ezek nem zavartak annyira, de most elkezdtem netflixezni a földszinten és folyton kikockásodik a film, tölt stb. Tegnap felhívtam a digiseket és azt mondták, hogy az a router amit kaptam gyárilag, lehet nem elég erre, vegyek egy másikat. Közben ajánlottak nekem ismerősök jelerősítőt, hogy lehet az is elég lenne, és maradna a gyári digis router(aminek nem tudom milyen a hatótávolsága) meg a másik ftth-s dobozka.
Nektek (tapasztaltabbaknak) mi a véleményetek? Router (ha igen milyen) vagy jelerősítő oldaná meg a problémáimat? 😊
Előre is köszönöm ha elláttok némi infóval 😊
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest