- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben.93
tag
Sziasztok! Routert szeretnék venni, de az eddigiekkel nem nagyon voltam megelégedve. Valamelyik tönkrement, a mostani meg gyenge... Xiaomi routereket nézegettem Xiaomi jelerősítővel, de lebeszéltek róla máshol. Teljesen amatőr vagyok ezen a téren.
Xiaomi AX3200 WiFi 6 vezeték nélküli router - eMAG.hu
Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro CE jelerősítő / repeater - eMAG.huEzeket néztem ki, mondjuk tényleg annyit tudok a routerekről, hogy van 2.4 meg 5 GHz, adja a jelet az eszközöknek, meg ha nem túl bonyolult, akkor be tudom állítani is
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
Családi ház kb. 90m2 területre kellene, téglafalak.■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
1 laptop, 6 okostelefon/tab, 1 PC pedig Ethernet kábellel
■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
310.67 Mbps/17.66 Mbps
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
Max 25k-ra gondoltam, de lehet nagyon el vagyok tévedveKöszönök bármi segítő szavakat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest