Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER!      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Horka1 tag válasz  Gülümaci

üzenetére Gülümaci

üzenetéreEasy CD/DA extraktor nagyon profi, mindenféle hangformátumot ismer. De az mp3 az egy igen durván tömörített formátum, ne csodálkozz a minőség romláson. gondolj csak bele, hogy wav-hoz képest 1/10-e méretű. Mekkora veszteséggel tömörített akkor az mp3? Egyébként vedd minél nagyobbra a bitrátát, akkor jobb lesz. 320-on már korrekt, bár nagyobb fájlmérettel kell számolni természetesen. 
- 

sfdrakex nagyúr 
- 

sfdrakex nagyúr válasz  Crytek

üzenetére Crytek

üzenetéreRegistry bejegyzések, esetleg a windows mappába és a users/doc and settings mappába pakolt fájlok, ezért lenne sztem egyszerübb bele tenni az isoba, azt esetleg rarolod több darabba pendriveon vagy dvd rw -n átviszed kibontod telepited. Miért nehézkes a játék telpitése? 
- 

Crytek nagyúr válasz  sfdrakex

üzenetére sfdrakex

üzenetéreDe pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes. 
 Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
 Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
 Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdés 
- 

üzenetére Crytek

üzenetérePower isoval beletudod tenni isoba az angol fájlok mellé vagy valamelyik nyelv helyére a magyart. Vagy csak simán belerakod az isoba a magyar csomagot és telepítés után magyarítod vele. Sok játék tesz szanaszét fájlokat amiket nehéz megtalálni ezért szerintem jobb a telpítő médiát variálni, mint a telpített játékból RIPet csinálni és azt pakolászni. 
- 

Gülümaci tag Sziasztok! 
 Olyan programot keresek, amivel AC3-ból mp3-at, vagy más használható formátumot tudok varázsolni. 5let?
- 

Crytek nagyúr válasz  sfdrakex

üzenetére sfdrakex

üzenetéreKing Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is! Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz. 
 Csak nem értek ilyenekhez sajnos 
- 

ThaBoss senior tag Üdv! Egy olyan programot keresek, amivel bootolható ISO fájlokat tudok kiírni USB lemezre. Találtam már 1-2-őt, de mind csak bizonyos oprendszerek telepítéséhez voltak kitalálva. 
 Ha tudtok valami ilyesmit, vagy bármi megoldást, azt megköszönném.
 Amúgy XBMC Live-ot akarok íratni...
- 

sfdrakex nagyúr válasz  ticzi01

üzenetére ticzi01

üzenetéreWebbuilder elég egyszerű weblap készítő program. 
- 

üzenetére Crytek

üzenetéreA telepítő filet kellene akkor darabolni 2 dvd-sre, nem a telepített fájlokat vinni máshova. Melyik játék lenne ez? Gugliba máskor találtam több játékhoz is splittert ami a 4,3 gigánál nagyobb isokat szét vágja hoyg 2 dvdre kiirható legyen és telepiteni is lehessen így. 
- 

ticzi01 aktív tag Sziasztok! ha tudnátok segíteni valami pofásabb weblapnak való dolgokat keresek. 
 Nem szeretnék drupalt, joomla azt majd késöbb.
 Most valami egyszerő ugymond kész a gombokat szöveget átírom kis flash fotóalbum és ennyi.
 Tudtok valami ilyesmit.
 És googlét nem néztem meg mert most így egyszerűbb volt!Köszi előre is midnenkinek 
- 

Crytek nagyúr Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben??? 
 A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és mások gépen is fusson.
 Jó lenne ha 2 dvd-s-re lehetne csinálni.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom mert nélküle nem sokat érne szerintem!Aki csinálta már ilyet valaha kérem írja le milyen programmal és hogyan kell lépésről lépésre! 
- 

Biriboyka senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetére   
- 

Biriboyka senior tag Sziasztok! Olyan program kellene amivel angol nyelvű filmeket be tudok konvertálni PSP-re, de olyan amihez a feliratokat is be tudom tenni mellé! 
- 

czpitti senior tag hali valami progi kéne ami cseppet felturbózná a notebookom videoteljesitményét meeeeeee a 2mg vga nem kicsit kevés.minden megoldás érdekel  ez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget ez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget
- 

donnano csendes tag Sziasztok! 
 Tudnátok olyan programot ajánlani ami megállapítja,hogy egy fájlt milyen milyen progi tud megnyitni?Mert ez a "webes szolgáltatással megkeresem"nekem nem igazán akar összejönni.Persze lehet csak én vagyok béta hozzá 
- 

sfdrakex nagyúr 
- 

leyo76 senior tag válasz  ZCoyote

üzenetére ZCoyote

üzenetéreSajnos ezt tapasztaltam korábban a vga hűtőjével is xp alol szépen pörgött használatnak megfelelően, win7 alol meg folyamatosan max fordulattal ment. Majd adtak ki egy újabb drivert amivel egy picit jobb lett, de az sem volt az igazi, Szerintem erre még várnod kell egy picit... Én nem csökkenteném a proci órajelét mert akkor a w7 sem lesz túl használható. 
- 

ZCoyote őstag Szeretném a HP 6710s laptopomon Win 7 64bit Ultimate-en a proci órajelét a minimálisra beállítani mert energiatakarékos üzemmódra állítva is hangos a hűtőventi. Van valami progi amivel ezt meg lehetne tenni? 
- 

Hunyus senior tag Sziasztok.Nem tudnátok valamilyen progit ajánlani,amivel a környező routerokat tudnám be scannalni? 
- 

Vasinger! nagyúr Erről az oldalról, hogyan lehet letölteni a videót? Download helperrel nem megy.  
 Link
 És valaki nem tudja miért rossz a hang?
- 

Horka1 tag Kollégák! Milyen progi tud olyat, hogy vele bizonyos weboldalakat le tudjak tiltani firefoxban, meg IE-ben is? 
- 

Traxx őstag válasz  kételkedem

üzenetére kételkedem

üzenetéreEz a Cobian cucc jófajtás, köszönöm  Bár a frissebb változatát szedtem le, az is kb. hasonlóra képes, mint amit linkeltél és kipróbáltam itthon, ellenben szép gomba ikonja van Bár a frissebb változatát szedtem le, az is kb. hasonlóra képes, mint amit linkeltél és kipróbáltam itthon, ellenben szép gomba ikonja van 
- 

labuwx tag Sziasztok! 
 Tudnátok mondani egy egyszerű megbizható programot, ami egy partició-ból elvesz valamennyi szabad helyet(de az adatok megmaradnak) és abból új particiót csinál + ezt visszafele is tudja?
- 

Csapi007 veterán Hy 
 Egy alapvető feliratkezelő programot keresek MPC HC alá.
 Csak előre-hátra akarom tologatni a feliratot, viszont fontos h ne akadjon össze semmivel.
 Pl DVS összeakadt a DXVA lejátszással.
- 

sfdrakex nagyúr válasz  McKane

üzenetére McKane

üzenetéreCsak a hengereken belül a lemezeket se ártana, mert hiába tudod hoyg az 5 ös hengerben van valami ha nem tudod melyik lemezen. Bár ha rá van irva a lemezre a tartalma akkor már az nem nehéz, nekem dvd filmek vannak így ami már nem fért ki a polcokra hengerben figyel. Excelben pedig be van irva a címe és a henger száma amiben van. Ami polcon van az egyszerü mert abc rendben vannak. 
- 

sfdrakex nagyúr válasz  McKane

üzenetére McKane

üzenetéreEsetleg a whereisit nevü program ? Egyébként ki vannak irva a cuccok dvdre és cdre? mert akkor számozd be a lemezeket és excelben szépen a címek mellé odairod hoy ghanyas lemezen van az adott dolog. Egyszer nagy melo de muszáj lesz megcsinálni magától semmi nem csinálja meg neked. 
- 

McKane senior tag üdv! kellene egy program, a következőre: van nekem egy nagyobbacska CD és DVD Linux gyűjteményem. 
 namost, ha valamit meg akarok keresni hirtelen át kell bogarásznom az egészet. a számítógépen egy excel táblázatba megvan az összes cím.
 ezeket kellene egy nagy adatbázisba rendezni,a könnyebb megtalálhatóság érdekében.
 én olyanra gondoltam mint a google.hu-nál már a keresendő kifejezés beírása közben ad ki lehetséges találatokat.remélem érthető..  amennyiben tudtok,köszi a segítséget. 
- 

sfdrakex nagyúr válasz  sislaciii

üzenetére sislaciii

üzenetéreAzt meg szerintem ha az tölti fel a youtubera aki csinálta, jobb lenne ha írnál neki hszekben, hoyg tolja át msnen, vagy tegye fel valahova netre és akkor jó minőségben tudnád élvezni, esetleg nem kizárt hogy pl myspace-en fent is van, sok kis házi dj, meg zenekar nyomja ott a zenéit jobb minőségben és onnan le is lehet tölteni pl. 
- 

kételkedem addikt Winrar. 
 Vagy próbáld ki a Cobian Backup v8.4.0.202-ot, emlékaim szerint az is tud növekményes backupot és a világon minden beállítható benne.
- 

Traxx őstag Sziasztok! Olyan programot keresnék, amivel tudok biztonsági mentést készíteni egy mappáról, pontosabban úgy, hogy ha az adott mappában módosítok egy fájlon, vagy belekerül a mappába egy új fájl, akkor ne kerüljön elmentésre az egész mappa, hanem csak a megváltozott / új elemek. Macerás lenne naponta mentegetni gigákat, mert lehet, csak néhány dokumentum íródna felül. További igény a jogtisztaság volna, céges környezetbe kellene a jószág. Valamint az se hátrány, ha egy másik gép megosztott mappájába is képes elvégezni a mentést, de alapvetően külső vinyóra / pendrive-ra kéne neki. Köszönöm a segítséget  
- 

#65675776 törölt tag 
- 

F_Zolee nagyúr Valaki tud olyan programot ami lementi a 3D-s képet? Mert a Printscreen gombbal csak fekete képet kapok. Win7-re kellene(64bit). 
- 

sislaciii aktív tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreNem driver gond, mert egy 320as zenét pl szépen hallgatok, de mivel youtube 96kb/s, ezért kicsit más.. 
- 

sislaciii aktív tag Sziasztok! 
 Ismerősöm régebben talált egy programot, amit ha elindít a kimeneti hangoknak javítja a minőségét. Ezt keresem én is, mert idegesítő, amikor nem lehet egy pontnál hangosabban hallgatni Youtuberól zenét, mert a rossz minőség miatt recseg-ropog..
- 

BaziJoe00 tag Tiszteletem! 
 a kérdésem az lenne hogy tudnátok mondani egy olyan programot amivel feliratokat lehet szerkeszteni?
 (konkrét probléma az hogy a felírat csúszkál mint pingvin a jégen, időzítést be kéne lőnöm ahhoz kellene.)
 Üdv BaziJoe00
- 

cigam titán válasz  Balázs1621

üzenetére Balázs1621

üzenetéreAkkor az mp3directcut a barátod. 
- 

localhost Közösségépítő válasz  Balázs1621

üzenetére Balázs1621

üzenetére"Oszt az az órás zene az hol van? Fileban vagy rádióban, TV-műsorban, Filmben, CD-n, kazettán, és milyen formátumban? (Órás zene: tik-tak-tik-tak)  
- 

Balázs1621 senior tag Üdv! Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a legegyszerübben tudnék pl. egy egy órás zenéből kivágni részleteket. Köszi! 
- 

scope2007 addikt tudnátok ajánlani egy nagyon jó "duplicate remover" progit? 
 ha ingyenes, az lenne a legjobb 
- 

sfdrakex nagyúr Nem használom nem tudom, kipróbáltam nekem nem vált be, én csak leírtam mit csinál, én mindig a klienseimet limitelem amivel töltök. Próbálj ki másik változatot belőle, lehet akad valamivel, vagy újabb / régebbi kellene. Amire neked kell arra a netlimiter gépenként beállítva lenne a megoldás vagy a dumeter supercontroller mait irtam, cfos csak 1-1 gépet optimalizál, de hálozatban nem müködik együtt a többi géppel ezért nem jó szerintem. 
- 

- 

AtHoS nagyúr válasz  sfdrakex

üzenetére sfdrakex

üzenetéreAzért itt a 2 dvd in one megoldása, hátha jól jön majd valakinek. A minőségromlás dolga úgyis egyénfüggő. Akit zavar az nem fogja áttömöríteni az biztos. 
- 

sfdrakex nagyúr Már írta dvd film, de nem csak egybe rakni akarja hanem kettő 4,36 gigásból 1 db 4,36 gigást csinálni, a kereszt apa ttrilogia 6 dvd jéből akar 3 at késziteni, de ha jól emlékszem eredetin 7 giga körüliek, szóval már igy is tömöritve vannak hoyg 4,36 gigásak legyenek, ha azt még felére tömöriti nézze inkább aviban ugy elfér a 6 dvd egyen. Ja és igen ahogy irod a copy -s megoldás csak a végére tenné. az elsőne ka másodikat de az használhatatlan. Video dvd nél a két dvdből egyhez készítéshez teljesen át kell alakitani mindent hogy egybe is játsza le. 
- 

AtHoS nagyúr válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreHát így darabra valóban egy lesz csak, de érzésem szerint használhatatlan, mivel ez csak az x.iso végéhez hozzáfűzi az y.iso-t. Nem ártana tudni maguk az ISO-k mit tartalmaznak, mert ennek függvényében lehet megfelelő megoldást javasolni. Mod: Jáj, látom van még pár hozzászólás a következő oldalon is. Arról lemaradtam  
- 

sfdrakex nagyúr válasz  kicsigeri

üzenetére kicsigeri

üzenetére60 Ft egy dvd, ne rontsd el a minőségét tömörítéssel. Nem véletlen van 2 dvd-n ha már 4,36 giga lett tömöritve 5-6-7-8 gigáról az is ront rajta még felére nyomni gáz lenne. Egyébként pedig szerkezetileg kellene átalakítani az egészet hoyg az úgy működjön is. Ha ennyire gáz hoyg 3 helyett 6 dvd szedd le aviban és convertxtodvdvel csinálj részenként 1 dvd-t belőle. Ha dvd minőségben akarod akkor pedig ird ki ahogy van. Ha kell adok neked ingyen 3 dvd-t ha eljösz érte. 
- 

kicsigeri senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreNem sajna  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, csak én hülye kapásból "ISO to USB" és másokat kerestem ész nélkül
 , csak én hülye kapásból "ISO to USB" és másokat kerestem ész nélkül 

ez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget
ez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget