- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Milyen programmal tudok egy mp3-ból egy valamekkora részt kivágni?
-
Pilács
senior tag
Hali!
Tudnátok nekem borító tervező programot ajánlani? Most InDesign-ban dolgozom, de ebben nem látom, hogyan lehetne, ha lehetne? Egy könyv lenne a vége, de nem tudom miben tudom megtervezni a borítót?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ticzi01 #10989 üzenetére
KGB Key Logger, egyébként erre miért van szükség?
-
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #10984 üzenetére
Köszi kipróbálom!
Egy olyanba tudtok segíteni valami normális nem akarja mindig regisztráltatni magát és ingyenes keylogger progi ami az óra mellet sem jelenik meg?
Használata olyan helyen lenne ahol alá van az emberkékkel a nyilatkozat írva mielőtt megkérdezné valaki. -
Jarod1
veterán
létezikolyan program ami bizonyos időközönként 1 microfonon kersztül hangfelvételt készít
laptopra kéne, -
ticzi01
aktív tag
pl adobe-val készítek egy doksit amit elmentek pdf-be-
És ha szeretném újrha használni írni bele akkor mi a teendő.
Vagyis ha az Adobe progijával simán megtudom tenni a szükséges módosításokat.
Mi pl a PdfCreator-t használjuk ez egy virtuális progi ami bármit ami doksi pdf-be nyomtat.
Akár wórd akár html bármit amiből lehet nyomtatni.
És ha szeretnék megint szerkeszteni akkor beszkennelni és omnipage pro-val átszerkeszteni azt. Most azt ne nézzük, hogy megvan az eredeti fájl.
Szóval konvertáló progi nélkül szeretném szerkeszthetővé tenni vagy pl wordbe átkonvertálni.
Lehet ez lenne a legjobb, ha valami ingyenes és működőképes létezik belőlle.
De kipróbálom a fenti cuccot is!
köszi mindnekinek -
ticzi01
aktív tag
ha már a pdf-nél tartunk tudtok olyan programot adni ami ingyenes és lehet vele a pdf-et szerkeszteni?
olyan mint az adobe writer csak ingyenes cégnek is nagyon hasznos lenne valami normálisabb -
-
joe2005
senior tag
Foxit reader beállításoknál le lehet cserélni a háttér és a betű színét.
-
ther
aktív tag
válasz
Worker #10966 üzenetére
Xubuntu linuxot készítették kis erőforrású gépekre, azt hiszem. De ha nincs igazam, tuti van olyan linux disztro, ami elfut azon a gépen. Ezek általában frissítve is vannak.
Egyébként nem emiatt írok, egy programot keresnék, amivel egy pdf formátumú ebookot tudok szerkeszteni, kontrasztosabbra szeretném az egészet, mert a szkennelés során túl világosak lettek a betűk, és kifolyik a szemem mire elolvasom. Azt tudom, hogy képszerkesztők tudnak ilyet, csak van e olyan, ami pdf-el machinál ugyanígy?
-
ollie, kraftxld
Én tapasztalatom szerint mindkettőtöknek igaza van. Ha simán feltelepítem a Win 2000-et, akkor gyorsabb mint az XP, viszont amikor az SP4 is felkerül, akkor már lassabb.
Fire.
-
Jarod1
veterán
olyan progi kéne ami bizonyos időközönként 1 microfonon kersztül hangfelvételt készít
-
Worker
aktív tag
-
sanzi89
addikt
Ez a program pont átlépte azt a küszöböt amennyi energiát ebbe a témába fektetni akarok.
Mégegyszer. !Egy! olyan programot keresek amit ha előre beállítgatok 1 kattintsára lementi magától az előre beállított mappákat, amit később csak "frissít". Ezt jó lenne ütemezni is valamihez, mondjuk gép kikapcsolásához.
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Havernak van egy p2-es oskovulete (128MB ram, 4GB HDD), amit netezesre, msn-re hasznalnak tobben is...
Jelenleg XP van rajta, de rohadt lassu. (nem tudom h ment fel a 4 gigas hdd-re az xp, de az van rajta xD)Milyen oprendszert lehetne rakni ra, amivel gyorsabban lehetne vele netezni? Ubuntu, Linux?
Igazabol nekik mindegy, csak gyorsabb legyen kicsit a gep
Csodat persze nem varok, de vmi tipp jol jonne
-
Garffi
tag
sfdrakex, defi köszönöm a segítséget!
-
Garffi
tag
Sziasztok!
DI-524-es routerem van.
Szeretném szabályozni a net sebességét.
(adott 2db számítógép, és egyenlően akarom elosztani a netet).
6Mbit-ről van szó.
Olyan szoftver is jó amit mind a kettő gépre kell telepíteni.
Vagy esetleg a routerben lehet valahol állítani sebességet?Köszi!
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Mivel tudok fényképekhez olyan hatást hozzáadni, mintha kicsit régi lenne, vagy nem is tudom. Tehát valami ilyesmire gondolok: kép1, kép2, kép3.
Ezek csak pár éves képek, de mégis valahogy olyan stílust, egyfajta hangulatot árasztanak, mintha régi lenne. Ilyen hatást vagy még erősebbet keresek én, de természetesnek látszódjon, ne pedig gagyinak.
Köszi és üdv:
Mauzes -
sanzi89
addikt
válasz
atesz117 #10950 üzenetére
Most probálom a programot, elvileg tudja azt ami nekem kell, de kézzel kell nekem kattintgatni benne. Ugyan ezt kellene csinálnia csak autómatikusan. Bár lehet valami parancsfájlokat tallózni benne, az mire is lenne jó? Mondjuk írok egy scriptet, hogy miután lefutott állítsa le a gépet?
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex #10948 üzenetére
Hát, év közben elég sok kötelező programot csinalok, meg elég sok dolog an a gépen ami ha elveszne nem is tudom mit csinálnék.
Csoporttársam notija pont ezen a héten szart be és mesélte, hogy nem tudta lementeni az adatait. Na, ezt szeretném én elkerülni. Perpill semmi gond nincs a géppel, de az ördög sosem alszik...
-
Gergő_
őstag
-
atesz117
aktív tag
válasz
sanzi89 #10945 üzenetére
Hi!
Az Areca Backup-al lehet növekményes mentést csinálni, szerintem nézd meg. -
sanzi89
addikt
Ezt most nem teljesen értettem.
Forgatókönyv:
1. Le akarom menteni a Sanzi mappát amiben van kettő db fájl amiknek 1.txt ill 2.txt a nevük.
2. Azt akarom, hogy autómatikusan monduk minden este kikapcsolás előtt - így a munkámat nem hátrálná sehogy, csak a gép még "dolgozna" 10 percet a Sanzi mappát. Most lementi az 1.txt-t és a 2.txt-t.
3. Másnap bekapcsolom a gépet, matatok rajta egész nap, az 1.txt-t módosítom és létrehozok egy 3.txt-t.
4. Este megint befejeztem a munkámat, kikapcsolom a gépet, de előtte autómatikusan lefut a mentés ami mos lementi a 3.txt-t és érzékeli, hogy az 1.txt módosult azt felülírja, de a 2.txt-hez nem nyúl. Ez azért lenne érdekes mert kb 20GB-ot kellene mindig aktualizálni de van, hogy egész nap 2db doc módosul, és azért felesleges lenne minden este 20GB-ot másolni.Remélem érthető volt amit akartam írni.
-
cigam
titán
válasz
sanzi89 #10940 üzenetére
Hát ha ki van kapcsolva a gép, akkor hogyan módosulnának a fájlok?
Egyébként meg csinálj egy batch fájlt, ami elmenti azt ami neked kell, aztán ezt futtasd a LastChance-el. -
hfrankee
senior tag
Hali!
Olyan programra lenne szükségem ami teleirja a formatált vinyót,hogy visszaolvashatatlan legyen a tárolt adat.
kösz -
Tristis
őstag
Sziasztok!
olyan programot keresek, ami statisztikát csinál az általam hallgatott előadókból. Program, amivel együtt kellene működnie: Foobar. Tudom hogy van valami ilyesmi, csak a neve nem ugrik be. Ebben kérem a segítségetek
Kellemes estét!
Tris -
sanzi89
addikt
Üdv.
Valami olyan progi kellene ami monduk kikapcsolás előtt biztonsági mentést csinálna bizonyos mappákról. Mire is gondolok pontosan?
Monduk este tudom, hogy kikapcsolom a gépet. Vagy azt kellene csinálnia, hogy a Windows kikapcsolás gombjára kattitva a program automatikusan késleteti a kikapcsolást és előtte egy előre beállított mappákat lement egy bizonyos helyre. Aztán másnap meg csak azokat a fájlokat másolná át, amik módosultak vagy újak. Vagy úgy, hogy ha elindítom a mentést utána kikapcsolja a gépet.
Elsősorban nem az OS-t kellene menteni, hanem bizonyos mappákat - Asztalt, stb.-.
-
akaido
addikt
-
andy83
aktív tag
Ismertek olyan ingyenes videolejátszót, ami a blu-ray és hd lemezekkel is boldogul?
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Van egy csomó fényképem és egy mp3-as zene.
Ezeket szeretném összegyúrni egy videó fájlba, mondjuk divix-be.
Hasonló "bemutatót" szeretnék készíteni mint a power point csak divix-eset.Köszi!
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy partíciót két felé bontani Win7 alatt.
Olyan program kéne ami megy Win7 alatt, és megbízható.Köszönöm elöre is!
-
Stirbi
addikt
Sziasztok
kellene nekem olyan program, akár több is amivel feltudok játszani itnernetes rádiot(rádio1)
elöre is köszi
-
ticzi01
aktív tag
Jogos köszönöm!
De ehhez valami szerver féle is kell nem?
Az lenne a legtutibbb, ha a bejelentkezési név lenne a felhasználöneve.Winchat nem megfelelő valami adminisztrálható ingyenes dolog kellene.
A legjobb a communicator lenne amit kraftxld ajánlott, de nem megy az sajna.... -
törölt tag
Hello!
Létezik olyan program amiben tárgyak színét lehet megváltoztatni? mondjuk van egy fényképem, azon van egy barna asztal de én feketét akarok belőle csinálni.
gondolom nem egyszerű, mert tükröződés, árnyékok stb -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black-core #10910 üzenetére
Netlimiterrel ipnként tudod állitani hova mennyivel tölthet fel max, illetve alkalmazásonként is ha jól emlékszem.
Visziont ha teljesen tiltod a kimenőt akkor nem lesz mire kapnod bejövőt. Ugyanis a gép küld egy kérést és arra jö na válasz.
-
törölt tag
válasz
Black-core #10910 üzenetére
Ha letiltod teljes egészében a kimenő forgalmat, akkor bemenő sem lesz, mert a kérések sem jutnak el a szerverig...
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok: Olyan programot keresek,amivel tudnám az internet ki menő forgalmát szabályozni, lassítani,vagy ami még szupibb lenne teljesen le tíltani. Kérlek segítsetek!! Köszi!
-
meszi16
tag
Köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom a progikat.
Ha nem is lesz tökugyanaz a minősége mint a youtube-on, de legalább ne kockákból álljon a letöltött videó.
-
meszi16
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes progit keresek, amivel youtube-ról lehet letölteni a videókat HQ minőségben, illetve ehhez még egy konvertálóprogit, amivel minőségromlás nélkül át tudom konvertálni őket, hogy a divx-es asztali dvd-vel lehessen nézni. Az sem baj ha nagyobb lesz a konvertált fájl mérete, csak olyan minőségű legyen mint a youtube-on. Köszönöm előre is!
-
válasz
sbazsi #10902 üzenetére
Ezt lemented VBS kiterjesztéssel, majd beteszed a feladat ütemezőbe, hogy naponta futtassa:
Option Explicit
On Error Resume Next
dim FileSys, Target
set FileSys=CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
MsgBox "Mentsd el a munkád, lépj ki a programból, majd kattints az 'OK' gombra"
Target = "c:\Path\archive\archive_" & year(date) & month(date) & day(date) & ".file"
FileSys.CopyFile "c:\Path\filename.ext", Target, truePersze a megfelelő részen be kell helyettesíteni a programnevet és elérési utat.
-
joe2005
senior tag
válasz
sbazsi #10902 üzenetére
Én ezt használom heti backupra hálózatról megosztott mappák, központi fájl-szerverről készít egy megadott mappába mentést.
-
sbazsi
veterán
egy fájl biztonsági mentését szeretném megoldani, napi szinten.
Lehetőleg úgy, hogy mielőtt ment, le kelljen OK-zni.
és csak utána mentsen. (a progit, ha fut zárja be a user)
és naponta mentsen. napimentes_20091127.file vagy akármi névre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest