-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nem ismer véletlenül valaki ingyenesen is használható (nem demó) ilyen programokat: ?
- Nutricomp lenne ,de ez fizetős. Ehhez hasonló. Tápanyag számítás, étlap tervezés, élelmezés tervezés ilyesmik.
- Foci edzés tervező ahol pl felülről látjuk a pálya képét és lehet bolyákat lerakni stb. Ez lenne az
easy Sports-Graphics de nagyon drága! -
Crytek
nagyúr
Nekem olyan ,lehetőleg ingyenes program kéne ami érzékelu a webkamerát és felveszi azt xy formátumba!
-
Crytek
nagyúr
Valaki jártas telepítő készítő programokban??
Egy ilyet össze lehetne hozni??
Adott egy game fel van telepítve!
A telepítő a következőket csinálná:Aki ért a telepítők készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítőt ami ezt csinálná:
1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozó cracket (felülírja az eredeti exét)
2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevű mappában lévő fájlokat másolja be a töröltek helyére
3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkalVan ilyen telepítő szerkesztő amivel a fenti műveletek megvalosíthatók?
-
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11989 üzenetére
De pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes.
Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdés -
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11979 üzenetére
King Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is!
Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz.
Csak nem értek ilyenekhez sajnos -
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és mások gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s-re lehetne csinálni.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom mert nélküle nem sokat érne szerintem!Aki csinálta már ilyet valaha kérem írja le milyen programmal és hogyan kell lépésről lépésre!
-
Crytek
nagyúr
Olyan programot keresek amivel lehet olyat csinálni hogy egymás mellé tenni két videót!Tehát egy videóban lesz két video csak elválasztva középen.
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni.Ismer valaki ilyet?
-
Crytek
nagyúr
Olyan programot keresek amivel lehet olyat csinálni hogy egymás mellé tenni két videót??Tehát egy videóban lesz két video csak elválasztva középen.
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni.Tud ilyet mondani valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest