- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
zoltanz #15997 üzenetére
Mkv konténerbe MKVToolnix-el lehet hozzáadni meg elvenni elég egyszerűen. Abban viszont nem vagyok biztos hogy milyen formátumokat támogat (kép és hang)
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15948 üzenetére
ok, azt is bevetem
közben én, a kapkodó, rájöttem hogy a korábban leszedett rescue disc-nek van újabb verziója is
- na akkor most ez is próba...
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15946 üzenetére
várj várj, félreértettél, tudom mire való és azt is hogyan működik
a probléma abban van hogy maga a rescue disc felállásakor jelentkezik ez a gond, a win az feláll és kép sem megy el, csak a live cd-nél jelentkezik, Amikor betöltene a 'linux', megjelenik az asztal ugyebár, na ekkor moncsi lekapcs, feltételezem felbontással van valami gondja (1024x768), csak azt nem vágom hol tudok ezen állítani vagy valami...
-
leyo76
senior tag
nem találtam jobb helyet, hátha tud valaki segíteni:
Van egy kaspersky rescue disc, meg egy fertőzött gép. Lemez berak, elindít, minden rendben megy amíg be nem töltődik az asztal. Akkor a moncsi kiírja hogy out of range és kikapcsol. Minden fut csak éppen nem látom, mit tudok kezdeni ezzel? Valaki ötlet?
-
leyo76
senior tag
Tudtok olyan progit ami video anyagról készit video/audio információt? felbontás, kódolás, hangminőség, stb, stb..? Valami részletes kellene. Kösz.
-
leyo76
senior tag
válasz
littleNorbi #15033 üzenetére
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
aksi témához:
Saját tapasztalatom szerint az akku úgy él a legtovább ha folyamatosan használva lemerül - feltöltődik, lemerül - feltöltődik, pont ahogyan a telefonokat használjuk leginkább. Céges notimat így használtam még az irodában is akksin ment, ha lemerült rádugtam töltőre. Egy év elteltével szinte semmi változás nem történt, vagyis normál használat mellet semmit sem lehetett észre venni hanyatlásából (mert biztosan volt). Acer aspire volt a gép, tehát semmi csúcs minőség, mégis bevált.
Abban a pillanatban hogy nem használod az akksit elkezdi veszíteni szép lassan a kondiját, és ezzel együtt rövidül az élettartama, akár tetszik akár nem. Fentebb említették hogy ha kb félig töltött állapotban teszed el akkor bírja a legtovább. Igen ez igaz rövid távon, talán egy- két hónapra.
Aki notit vesz annak el kell fogadnia azt hogy az akksi 'fogyóeszköz', ez az ára annak hogy hordozható a gépe.
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14075 üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár #14070 üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
leyo76
senior tag
válasz
Dluinet #13626 üzenetére
neked is (#13632) ViZion
Hát talán minden meg oldható ha valaki rendelkezik kellő tudással, esetemben csak annyiról volt szó hogy ne férjen hozzá a dolgaimhoz még egy live cdről sem, ha meg esetleg szétkapná a gépet azt úgy is észre venném, de akkor a bikalánc nem az alaplapra figyelne be hanem a szóbanforgó emberke fejére...
de a bios-os lock tökéletesen megfelel, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
leyo76
senior tag
válasz
WonderCSabo #13618 üzenetére
hát nálam ott csak akkor kér jelszót ha biosba akar valaki belépni, vagy akkor mit csinálok rosszul?
-
leyo76
senior tag
Létezik olyan prog vagy valami lehetőség hogy jelszavas védelmet rakjak win betöltés elé?
tehát hardver felismerés után egyből jelszó, nem baj ha bioshoz hozzáfér, csak oprendszert ne kezdjen el tölteni, jelszó nélkül
-
leyo76
senior tag
válasz
McKane #13322 üzenetére
youtube downloader, nem magyar ugyan viszont az url-t így is be tudod írni és választható fálj formátumba át is konvertál....
-
leyo76
senior tag
válasz
#65675776 #13275 üzenetére
Részemről egyszerűbb volt sata és társai drivereket integrálni és a többi procedurát automatára állítani nLite -al, tudom van több módja is, de nekem így gyorsabb volt. Ha most azt kérded ez mire kellett akkor csak azért mert laptopon hiába nyomsz F6-ot akkor se lesz fdd (sata drv) és azért is mert ugyan ez a fickó majd egyszer kinyírja az xp-t és elhozza újra telepíteni és már minden megy majd mint a karika csapás.
(bocs ha nyers voltam)
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13272 üzenetére
Drivereket találtam hozzá, készítettem egy nlite-os verziót amivel végül sikerült feltuszkolni az xp-t, minden tökéletesen működik. Csupán az illető aki használja nem túl gyakorlott a témában, neki akartam egy amolyan one-click megoldást találni. (a fenti képhez hasonlóan).
Köszönöm a válaszokat!
-
leyo76
senior tag
válasz
Psychonaut #13270 üzenetére
akkor elmondom elejéről:
A fickó ide hozott egy FuSi laptopot, w7 volt rajta és hozott egy xp home-ot. Azt kellet rárakni ami kisebb macera után felment rá. Aztán jött azzal hogy w7 alatt ugyebár az elérhető wlan hálózatok (vizuálisan) is láthatóak és egy-két kattintással maga választgatja melyikhez csatlakozik. Ez xp alol hiányzik legalább is én nem találtam és gondoltam hátha egy progival meg van oldva hogy pikk-pakk hálót váltson...
-
leyo76
senior tag
Létezik xp alá olyan prog amivel egy átlag júzer is kezelhetné a wlan hálózatokat?
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #12967 üzenetére
Még jó hogy van aki figyel
-
leyo76
senior tag
talán szájíz kérdése, bs player nekem könnyen kezelhető, hozzá sem kellene kodek, de amit ő tölt le magának általában régi...
egyébként mind tudja azt amire szükséged van, legjobb ha mind kipróbálod
-
leyo76
senior tag
hát ö egy 720p mkv egy 3,2 prescottal is ment, de volt hozzá egy 7800GS is, egyébként bsplayer a legjobb szerintem.
Viszont kodek kell hozzá, és nem szereti ha össze vissza van minden féle kodek pakk. Elég ha szimplán felrakod hozza a haali media splittert...
Op.rendszer sem árt ha rendben van és a memó se fogyjon el közben...
-
leyo76
senior tag
válasz
ro_bert17 #12879 üzenetére
A listában szereplő irtók többsége, nem reagál rá, tehát feltételezem hogy nem az.
Egy vinyó van a gépben ezt formáztam több módszerrel is, raktam fel xp-t majd w7-et is mindkét oprendszer alól előbújik, nem azonnal, de másnapra már dolgozik. Nem vágom, több gépen is megnéztem ugyan ezt a process managert és azokban nem szerepel ez az idle.exe, csak azon az egyen, ebből gondlom hogy nem odavaló.....
-
leyo76
senior tag
válasz
dr_strange #12877 üzenetére
Igen, eddig magam is eljutottam, mint írtam, elég komoly. A nagyobbik gond az hogy egyszerűen nem találom azt a progit amivel eltávolíthatnám. Összes ismert vírus, spyware, akármi írtó prog kipróbálva. Kaspersky rescue disc sem tudott mit kezdeni vele. Ami még szörnyűbb egy reinstall sem oldotta meg a problémát...
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
Adódott egy macera egy ismi gépével:
Win7 -ről van szó, viszonylag új gép, alkatrészek tesztelve semmi baj.
Olyat csinál a gép hogy véletlenszerűen 'lefagy' bár ez a lefagyás csak a futó folyamatokra érvényes.
Felraktam egy process managert, loggoltam a szitut és kiderült hogy minden futó folyamatot 'alacsony prioritásba' helyez (ezért bénul le), kivéve az explorert.
Ennek köszönhető talán az is hogy a ctrl+alt+del billentyű kombináció működik és ezzel ellehet érni azt ha kétszer rákattint a mégse gombra akkor helyreáll a rend.
Odáig meg van a log fájlban hogy az egész művelet előtt elindul egy idle.exe folyamat és elkezdi pakolgatni a prioritást lefele, de maga az idle.exe a világon nincs.
Feltételeztem hogy ez valami komolyabb vírus lehet, miden ismertebb védő progival rászkenneltem, de hiába.
Valakinek ötlete hogy ezzel mit lehet csinálni??
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
kételkedem #12698 üzenetére
Nincs az védelem ami 100%-ig meg tud védeni, meg kell tanulni kikerülni a veszélyes helyeket. Már jó ideje nem használok semmilyen védelmet és vírusom sincs...
Géped csak akkor van biztonságban ha figyeled mit csinálsz.- szerintem -
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
Vasinger! #12517 üzenetére
sound forge, mindent tud amit szeretnél, mp3 minőségében is állítható, és felveszi azt is ami kimenetre megy...
pl innen: http://download.chip.eu/hu/Sound-Forge-8.0d_39823.html
-
leyo76
senior tag
válasz
leyo76 #12384 üzenetére
csak feltételezem hogy ubuntut használsz, egy kicsit bonyolult lenne mindent lépésről lépésre, javasolnám a Documentation for Ubuntu, érdemes bogarászni benne.
-
leyo76
senior tag
ez a neked való :]
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
sbazsi #12324 üzenetére
Bocsi, de tudtommal én nem kérdeztem, csak válaszoltam, véleményeknek nem feltétlenül kell megegyezniük
Környezetvédelem, néhány (fontos) papírral? - no comment
Nem kértem hogy ajánlj progit,kösz- no comment
Aki megfogja nézni nem biztos hogy foglalkozni akar hogy hogyan nézze meg, inkább azt várja hogy tálcán szolgálják fel..( feltételezem )Azt meg senki sem mondta hogy nem tök mindegy, csak elviekben gondolkodtam ellentétben veled...
-
-
leyo76
senior tag
válasz
scope2007 #12286 üzenetére
Orbit Downloader amellett hogy letöltésvezérlő, grabbelni is tud videot, zenét, flasht....
-
leyo76
senior tag
válasz
richpublic #12263 üzenetére
korábban az asus vga-val volt olyan driver/szoftver amiben ilyen funkció is volt- de az csak az asusal működött (hotkey segítségével)
-
leyo76
senior tag
válasz
Integrator #12124 üzenetére
mér' én kötekedni akartam?
mod: mert akkor inkább visszavontam minden javaslatom....
-
leyo76
senior tag
válasz
Integrator #12118 üzenetére
ráégetni csak nem kéne, inkább választható opció legyen ->szerintem
amúgy dvd feliratozás külön téma : http://www.leyosempire.com/dvd.html
-
leyo76
senior tag
válasz
Integrator #12114 üzenetére
Erre a célra a Nero Vision Express -t használom. Tökéletesen, hiba mentesen konvertál szinte bármit dvd-be. Menüt készít, chapter-eket lehet kijelölni és aránylag gyorsan lezengeti. Állítható a minőség/méret is szerintem ennél jobban már csak nagyon drága pénzért kapsz... [és még egy csomó dolgot tud, csak szét kell nézni benne]
-
leyo76
senior tag
válasz
sfdrakex #12111 üzenetére
Nem csak 2 külön cég hanem egymás 'konkurenciái', ezért teljesen elzárkóznak egymástól. Mellesleg azok a progik melyek több kliens az egyen funkcióval vannak felvértezve egyszerre egy csevegést fognak produkálni - vagy msn vagy skype, ha meg két klienst indítasz akkor ugyan ott vagy. Ha arra gondoltál hogy skype msn-s taggal beszéljen vagy fordítva az még sajna nem működik. Csak yahoo és msn megy egyben...
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
ZCoyote #11953 üzenetére
Sajnos ezt tapasztaltam korábban a vga hűtőjével is xp alol szépen pörgött használatnak megfelelően, win7 alol meg folyamatosan max fordulattal ment. Majd adtak ki egy újabb drivert amivel egy picit jobb lett, de az sem volt az igazi, Szerintem erre még várnod kell egy picit...
Én nem csökkenteném a proci órajelét mert akkor a w7 sem lesz túl használható.
-
leyo76
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #11887 üzenetére
Komolyabb (drága) helyeken megteszik ezt a szívességet, átlagban nem megoldható...
-
-
leyo76
senior tag
Guglival én is azt találtam, de amellett hogy mutatja a fordulatot és ott van hogy százalékban való állítás, nem változik semmi sem. Igazából nem értem pontosan hogyan kellene működnie, de lehet hogy nem felel meg a lapnak.
csak hogy teljes legyen a dolog
lap: Asus M4A785D-M PRO
hűtő: arctic cooling 64LPgyári adatok szerint megy 2200rpm-el is de nálam 3500 körül hangoskodik, idegesítő...
-
leyo76
senior tag
tudna valaki mondani egy fan speed controllert? guglival nem találtam olyat amivel le tudnám vinni az rpm -et (gondoltam hátha van olyan használható util amiről nem tudok)
-
leyo76
senior tag
válasz
lajosx #11730 üzenetére
egyébként AnyVideoConverter-el prímán tudsz össze-vissza konvertálgatni..
mod: meg ezzel is Xilisoft Video Converter
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsaron82 #11722 üzenetére
Agency CMS ?
Esetleg a teljes honlap készen nem lenne valahol ingyen?
(ingyen tárhellyel és domain-el)Ha ezt akarod akkor dolgozni kell vele, mondjuk Joomla vagy PHP-Nuke megfelel a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox Series X|S
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BMW topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest