- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Egy 64 bites fájlkezelő kéne Windows 7 alá. -
Kloden
senior tag
Hogyan tudnám letölteni egy weboldalról az ott szóló zenét/hangokat?? Favágó módszer, hogy felvevő elindít, nem működik.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Ha volt már, bocsi, esküszöm kerestem. Tudtok tippet adni média katalogizáló programra? Olyan kellene, ami végigtúrja az adathordozót, és utána intéző szerűen látom, hogy mi a pl. CD/DVD tartalma. Ha flim/kép előnézeti képet tud, az előny.
Ilyen volt régen a Where Is It, csak az nem ingyenes.
-
--Disztroj--
senior tag
-
petrusz82
aktív tag
A problémám a következő: van néhány filmem a gépen,ami blue-ray disc-ről származik.Ezt csak az Arcsoft Total Media Theatre progival tudom megnyitni,semmi más nem viszi.Ebben a progiban viszont nem tudok nagyítani sajna.A kmplayerben mindig szoktam egy kicsit nagyítani,mert én nem szeretem ha egy csíkban kell a filmet nézni.
Van esetleg olyan más program,ami tudja kezelni a bdmv mappa tartalmát?
Vagy létezik -e olyan alkalmazás,ami képes nagyítani a képet,ha videót játszok le?Köszönöm!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Melyik legjobb legegyszerűbb always on top progit ajánlanátok? (amivel always on top-ra lehet rakni alkalmazásokat, ablakokat...) Egyszer már kerestem. Én eddig a sem-top-ról meg a win roll-ról tudok. (nem váltak be)
thx -
törölt tag
válasz
czollnerg #10690 üzenetére
Download - Pre-Compiled EXE file for USB Key (Pure DOS) Akkor ez mi? Nincs is eldugva sem...
-
törölt tag
válasz
czollnerg #10684 üzenetére
Memtest-nek van pendrive-okhoz letölthető verziója, talán azzal kellene próbálkozni. Bootolható pendrive-ot csinálni meg nem kunszt, rövid netes keresgélés után rá lehet akadni a megoldásra.
De miért kell Memtest-hez védett módú OS? Kifejezetten ellenjavallott ilyen környezetben memóriát tesztelni, pontosabban nem is lehet rendesen és megbízhatóan...
-
válasz
czollnerg #10684 üzenetére
Azért mert az ISO egy disk (CD/DVD) image formátum, a pendrive meg nem lemez. Szóval ilyen program nem létezik. Egy merevlemez partícióra sem tudod ráírni az ISO-t úgy, mint egy CD-re, és ez fordítva is igaz. Szóval amit szeretnél, nem lehet megcsinálni.
Viszont csinálhatsz egy bootolható pendrive-ot, és akkor csak rá kell másolnod a memtest programot.
-
czollnerg
aktív tag
Hali,
én egy olyan progit keresek amivel sima ISO-t kibirok írni Pendrive-ra. Sehol sem találtam erre programot. pl. Memtestet szeretnék kiírni ezzel a módszerrel. Előre is köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
andy83 #10678 üzenetére
Ashampoonak van ingyenese, nálam teljesen korrektóül megy:hivatalos oldalról töltheted is
-
andy83
aktív tag
Win7re milyen ingyenes DVD írót tudnátok ajánlani?
Esetleg a Win7 beépített íróját teszteltétek már? Az milyen lehet? -
--Disztroj--
senior tag
Annak sincs formátuma, sima rendszerhéjnak írja a tulajdonságoknál
Egy virágboltból szereztem egy jó nagy font pakkot, abban volt mac és win fontok külön mappában
Ugyanaz a könyvtár csak a két típus így néz ki:
Bal oldali MAC, jobb WIN (szintén olyan zéró mint amit a megrendelő küldött)
Az egyetlen difi hogy a mac verziónak legalább van mérete.
Lehet így ezzel kezdeni valamit? -
ArchElf
addikt
válasz
--Disztroj-- #10670 üzenetére
0 byte hosszan bármilyen kiterjesztésük lehet
Kezdeni ezekkel sokmindent nem tudsz, esetleg rájuk keresel egyesével a neten.
Font kiterjesztések, amikre nézned érdemes:
fon (windows-os formátum)
otf (open true type font)
ttf (tru type font)
ttc (true type collection fonts) ttcf MAC alattAE
-
petyus_
senior tag
SWF file-ból milyen programmal tudom kiszedni a képeket, és utána visszarakni? 2-t találtam, de egyik sem ingyenes, és a trial csak 2 képet szed ki a file-ból
-
válasz
--Disztroj-- #10670 üzenetére
Ez kuka.
Mi a Mac-es fontos kiterjesztése?
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Megrendelőtől nemrég kaptam a tödeléshez szükséges fontokat, de ezek zéró méretűek és még formátumuk sincs
A fickónak nincsenek meg máshogy a fontok
Van program ami tud ezekkel kezdeni valamit?Illetve rábukkantam mac es fontokra és szeretném őket win-en használhatóvá varázsolni, erre mi a legmegfelelőbb progi?
Előre is köszi!
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan filmadatbázis/filmkönyvtár/médialejátszó... programot keresek, amivel több címkével lehet megcímezi a filmeket, és keresésnél hivatkozva kiadja az összes lehetőséget. pl akciófilm, vigjáték, rajzfilm, brad pit, bruce willis...
-
werysoft
csendes tag
Üdv régebben volt egy progim ami segített mindent beállítani a felhasználói fiókokkal. Pl.:
nem tudtak jobb klicket hozzá férni több start menü ikonokhoz meg a futtatás menüpontot is ki lehetett vele kapcsolni.. teljes körűen be lehetett állítani a felhasználói fiók jogosultságait... még az asztal beállítását is lehetett korlátozni a Ctrl+Alt+Del-t is ki lehetett kapcsolni... Mindent tudott rövidenA nagy problémám már nem tudom a nevét és nagyon kéne a progi
Előre is köszi a válaszokat
Üdv -
Adam86
tag
Üdv,
Kellene egy program ami a tbs kiterjesztést megnyitja.
Konkrétan a windows 7-em boot skinjét akarom megváltoztatni és ezek a tbs formátumok a témák hozzá, csak nem tudom mivel megnyitni.
Ötletek? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sickboy25 #10649 üzenetére
Routerbe ha belépsz megtudod nézni kik vannak hozzá csatlakozva, ha wifis és véletlen feltörték az látszik. a Net forgalmat meg bármilyen progi csak a saját gépeden tudja mérni ha a routertől csorják azt gépen futo progi nem irja ki. Milyen a neted, és ha nem fut semmi csak egy böngésző akkor speedtest.net mennyire közeli értéket mutat?
-
joe2005
senior tag
válasz
Sickboy25 #10649 üzenetére
Én ezt használom nekem tetszik USR IBand.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sickboy25 #10656 üzenetére
Mondani azt akartam, hogy nézd meg a routered logját. Ha arról lopják a netet a PC-re hiába akarsz bármit telepíteni.A log elemzése viszont rád vár: nem értek kínaiul és ha elárulnám mi van benne azt is elárulnám hogy én turkálok nálad...
Komolyra fordítva: az enyém pl. úgy kezdődik hogy LAN IP, ez azért elég sokatmondó.
-
Bikerman
aktív tag
oi!
valaki tud egy olyan kezelhető programot ajánlani, amivel két videófájlt egybe tudok tenni? lehetőleg lépésről lépésre való magyarázat is jól jönne, ha valakinek van egy kis ideje...
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
Tudtok olyan progit ami részletesen kiírja az internetforgalmat egy adott pillanatban? Olyasmire lennék kíváncs, hogy esetleg valaki nem szívja e a netem! Le van védve a router, de akkor is gyanús valami!
-
canniball
nagyúr
-
joe2005
senior tag
Nekem legproblémásabbnak a könyvtárakon belüli könyvtárnév fájlok átnevezés tűnt. Itt van a batch file rename progi, majd TC-vel kikeresni a fájlokat és ablakba helyezni és át lehet másolni 1 mappába.
-
KRi2
aktív tag
Hali.
File átnevezgetősdit, áthelyezőst szeretnék automatizálni.
Lenne nekem egy csomó könyvtáram (egy szinten), mindegyik tartalmaz egy darab file-t. Ezeket a file-okat szeretném egyel kijjebb, kivenni a könyvtárakból, és átnevezni mindegyiket arra a névre mint amelyik könyvtárból kivettem.Tehát amit szeretnék, hogy egy könyvtárba legyen az összes file, és régi könyvtárnevek legyenek a file nevei.
Több száz könyvtárról van szó. Az üres könyvtárak a végén nem is kellenek.
Mely programmal tudom ezt megcsinálni?
Köszönöm a segítséget. -
Zscca
tag
Olyan progit szeretnék keresni ami le tud kezelni Emuleos cuccokat is meg torrentet is viszi.
-
sagesz93
addikt
Hi!
Olyan program kellene, amivel egy .gif képet át tudok méretezni. Tudom vannak webes cuccok is erre, de ez a kép 4.9 mb...
Erre kéne nekem valami egyszerű kis progi.
-
GD
őstag
sziasztok,
van olyan program ami képes arra, hogy egy boot manager-el beépüljön pendrive-ba és akár egy win7 usb install mellett egy kis iso-t is tudjon indítani? acronis true image home-nak a rescue media-ját szeretném feltenni, mivel elférne, csak 64mb, viszont a win7 telepítőt boot-al meg nem szeretném bukni
köszi
-
Poo
senior tag
válasz
kraftxld #10632 üzenetére
Csakis hp nyomtatókat használunk jelenleg a 6000n nyomtatót és 6500 AIO multifunkciósokat vesszük, és ami poén az egészben h 6500 AIO és 6500 AIO wifi közti különbség h a wifis támogatja a dosos nyomtatást részben mert van amit kilehet nyomtatni dosbol is de a sima 6500assal semmit abszólut és mi is furán álltunk a hozzá és hardwerileg teljesen ugyan az a 2 nyomtató kivéve h az egyikbe van wifi is na de ez csak érdekességképpen mondtam.
Eddigi nyomtatók mentek ezzel a net use-os parancsal amit lentebb is írtam amik usb-s is volt de az újabb már nem, kollégám talált 2 progit ami úgy működik h fel egy kamu nyomtató az egyik progi átküldi a kamu nyomtatósorba a dolgokat és míg nem lépsz ki az alakalmázásból az ott szépen gyűlik egymás után és mikor kilépsz akkor a másik progi úgyszintén küldi tovább az igazi nyomtatónak a nyomtatni kívánt dolgokat de van amit elfelejt vagy a formátum nem felel meg meg ilyesmi szal az a progi nem jó sajna.
Olyan lpt+usb kábelt meg még nem találtam erre én is gondoltam hogy vajon úgy mi csinálna a nyomi, szal ha találok akkor meglesem majd. -
sfdrakex
nagyúr
ilyen kábel nem lenne jó Ha hálóban van a gép lehet egyszerübb ha tényleg lpt1 re dugnád átalakítóval nem?
-
Poo
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #10629 üzenetére
Sajnos nem csak én használom progit és hát a mindennapi felhasználóknak ha megemlítem a printscrent akkor csak lesnek, na mindegy meg nem csak 1 oldalas dolgokról lenne szó...
-
-
Poo
senior tag
Hali.
Olyan progi érdekelne ami az lpt1 portot átirányítja usb-re, ugyanis az uj nyomtatókat már csak usb csatlakozoval látják el és amit használok progit az dos-os és onnan kéne nyomtassak vagy ha valaki tudja hogy mitöl függ ez a dolog mert van olyan nyomtató ameik nyomtat dosbol egy bizonyos parancssoros parancsal mégpedig a
"net use lpt1 \\gépnév\megosztott nyomtatónév /persistent:yes "
Ehhez is hogy működjön kell egy aktív állandó hálózati kapcsolat.
Találtam már olyan progit ami átirányítja de a formátummal gondok voltak és nem felelt meg.
Gondolom én ez a nyomtatónál a firmware-el lehet összefüggésben vagy nem tudom.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, ötleteket, megoldásokat.
Köszönöm.
Üdv: Poo -
válasz
kalmarattila #10626 üzenetére
Hali!
Ha használsz Office csomagot esetleg és az adatbázis(amibe az adatokat szeretnéd beillesztgetni) az valamilyen ismert formátumú, akkor nincs szükséged ilyen vágólaposdira.(Amúgy nincs tudomásom ilyen progiról sajnos)
Fire.
-
kalmarattila
csendes tag
Olyan vágólap (clipboard) kezelőprogit keresek ami tud úgy beilleszteni hogy mindig csak 1 sort tesz be az auktuális vágólapon lévő szövegből. Pl. vágólapra teszek egy nagyobb szöveget, amiben soronként van az infó és azokat egyesével kell beillesztenem egy adatbázisba, majd mentenem. Elkerülendő a folyamatos ablakváltogatást és a "copy-paste"-et csak egyszer kimásolnám a beviteli szöveget és egyesével beilleszteném a cél helyre, folyamatosan csak paste paranccsal, automatizálva...
A progik amiket eddig találtam csak több vágólapot csináltak, de különösebb funkciók nem voltak bennük...
-
C64
őstag
Milyen program, ami megmutatja, hogy egy file-t melyik sw használja éppen?
-
MikiASD
tag
válasz
[pod]Diablo #10623 üzenetére
köszönöm!
-
MikiASD
tag
Hy!
VAn olyan program ami felismeri a számitógép hardvereit és megmutatja milyen driver kell hozáá? -
7Heads Drago
veterán
válasz
[pod]Diablo #10620 üzenetére
Közben megtaláltam máshol.
A TC csak kriksz-krakszokat rakott ki. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
7Heads Drago #10619 üzenetére
lehet hogy hulyeseget mondok,porbaltad mar tc-be Edit(F4)-el?
-
7Heads Drago
veterán
Sajnos elfelejtettem a jelszavamat az email programban.
Az XP-ben az Outlook .iaf formátumban mentette a beállításokat, csak nem tudom belőle most kiszedni. (most win7-et használok)
Ötlet??? -
atesz117
aktív tag
válasz
cellpeti #10616 üzenetére
Hi!
A beállításoknál a Pozíció fülön a Viselkedés - "Mindig alul" legyen, így az ablakok eltakarják, a Viselkedés fülön a "Megjelenítés az egérmutató hatására" ha ki van jelölve, akkor felhozza az ablak fölé.
Hogy a tálcán ne jelenjenek meg a megnyitott ablakok, erre még nem találtam megoldást, illetve annyit, hogy a dokkra lehet minimalizálni az ablakokat ("Általános" fül).Szerk: megelőztek
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
cellpeti #10616 üzenetére
Ennek a kerdesnek itt jobb helye lett volna.
Hogy ne csak off legyen: a beallitasoknal az altalanos resznel pipald ki az ablakok minimalizalas dokk-ra,es/vagy a a futo alkalmatasok jelzot.A pozicio nal pedig a visselkedest allitsd mindig alulra.A talcan valszeg mindig megfognak jelleni az eppen futo programok,ha nem rejted el,vagy lovod le.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Fel szeretném tenni a RocketDock progit,de lenne vele egy olyan gondom,hogy mikor megnyitok egy ablakot akkor is előtérbe marad
Ha meg azt mondom,hogy ne látszódjon,akkor meg mindig csak egérre jön elő.Illetve,hogy mikor a dockon megnyitok valamit,akkor megjelenik a tálcán is. Ezt hogy kerülhetném el,tehát úgy,hogy a dockon jelöle a futó programokat és ne a windows Tálcán?
Légyszi segítsetek!
-
ArchElf
addikt
-
Poo
senior tag
Hello
Nem tudom hogy jo helyen teszem e fel a kérdésem de egy olyan progi érdekelne ami elsősorban free, és helpdeskes progirol lenne szó.
webes legyen ha lehet.
Tehát ami kritérium lenne hogy telephelyekre lehessen bontani,hibajegy felvétel legyen szóval ilyen adatbázisos dologról lenne szó hogy lehessen visszakeresni h xy telephelyen mien hibák voltak ki oldotta meg menyi időt vett igénybe esetleg nem hátrány ha statisztikát is kilehetne mutatni belölle, meg legyen egy admin aki szétossza a feladatokat meg ugye a végrehajtók.asszem igy enyi lenne de végül is nem is kell h free legyen ha jó a progi.
Lehet Wines is de Linuxos is.
Válaszokat elöre is köszönömÜdv Poo
-
GEPESZ66
veterán
válasz
canniball #10607 üzenetére
Pl.PowerPoint-hoz wav-fájlt szerkeszteni.Állítólag jó megoldás lenne a Free Audio Editor, csak nem tud magyarul.Tetszik a NERO beépített hangszerkesztője, csak magát a NERO programot nem szeretem, nálam a program többször kilép, ha a beépített alkalmazások között egérrel navigálok.Ill. A 9-es verziókhoz nem is találtam kódot.
-
GEPESZ66
veterán
Zenei (pl.mp3) fájlok szerkesztésére mit használtok?
-
gneohu
csendes tag
válasz
[pod]Diablo #10602 üzenetére
igazad van, bocsánat. ASUS P750
off:bocs a dupláért.
-
gneohu
csendes tag
igazad van, bocsánat. ASUS P750
-
gneohu
csendes tag
sziasztok!
..., ami pda (telefon) és pc szinkronba kapcsolása után lehetőséget ad arra, hogy sms-t küldjek a pc-mről pda-n keresztül?
remélem ez egy klassz feladvány lesz
köszönöm és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged