-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Keresek egy programot ...
... nem tudjátok, hogy melyik az a program, ami grafikusan kirajzolja egy táp feszültség leadását ... 5V, 12V ... stb.
Régebben volt nekem ilyen, de nem emléxem a nevére, de tuti ingyenes volt ...
-
Jazz
veterán
válasz
kételkedem #10396 üzenetére
Szimpatikusság érdektelen, a legjobb legyen.
Get-ben az nem tetszett hogy nem lehetett keresni file-okra, ha tudtam a pontos nevét is. 5x végighúzta a teljes vinyót, akkor is ha csak egy 2 Mb-os file-t kerestem. Persze egy sector szakaszt megadhattál hogy hol keressen. Marha jó. Még jó hogy a vinyó random-ra ír, így aztán van esély hogy eltaláljam kb. hol lehet. :/
Ja és ha az adott sectorra írt a vinyó, akkor buktavári, azaz adat elveszett. Ez sem tetszett. Linux alatt olyan progik vannak, hogy ha 10x teljes leformáztad a vinyót, úgy is visszahozza. Igaz file-név, kiterjesztés ismeretlen...
Én azzal is megelégednék ha a 200Mb-os file-t nem kéne elfelejetenem, mert épp véletlenül egyik bootloláskor pont az egyik sectorába írt 2bit-et, és ezért a file sérült és olvashatatlan, vagy nincs is.
Szóval, Recuva, az a best of, ahogy te tudod?
-
Jazz
veterán
Ja és Mem defrag / felszabadító progit, ismerek egy rakatot, de nyilván a legjobbak keresem. Tudom szubjektív, de összességében relatív.
Eddig a memturbo az ami bejött.
De mivel újra raktam a rendszert, egyszer akarok felrakni mindent, és a legjobbat. Majd Ghost.
thx -
Jazz
veterán
Hali!
Xp alól adat visszahozás kéne (NTFS), és keresem a legjobb ilyen progit. A Get Data Back-et használtam eddig...de elég siralmas.
köszi
-
kételkedem
addikt
válasz
petyus_ #10390 üzenetére
pl dvd shrink,
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy DVD-ről szeretném lementeni a hanganyagot, az lenne a kérdésem, hogy ezt milyen programmal tehetem meg?
-
válasz
alexadh #10380 üzenetére
A következő kódrészletet másold be notepad-ba, majd mentsd le mondjuk readtext.vbs néven (fontos a kiterjesztés [vbs], a név maga nem). A vastag betűs részbe helyettesítsd be a fájlnevet az elérési úttal.
Const ForReading = 1
Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set objFile = objFSO.OpenTextFile("[B]c:\message.txt[/B]", ForReading)
Do Until objFile.AtEndOfStream
strLine = strLine & vbCRLF & objFile.ReadLine
Loop
Wscript.Echo strLine
objFile.Close(#10387) ticzi01: a VirtualDub eléggé egyszerű. Csak megnyitod az avi-t, az audio és video menüben beállítod hogy full conversion (vagy encoding?), ott ugyancsak kiválasztod a codec-eket és a minőséget, majd save.
-
ticzi01
aktív tag
valaki valami egyszerű ingyenes progit tud amivel avi méretét lehet változtatni!
videószalag digit után 11gb 1h anyag)
-
-
ticzi01
aktív tag
-
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Van-e olyan beépitett parancs xpben,vagy akár külső program ami egy txt file tartalmát üzenetként megjeleniti szabványos windows ablakban,mint mondjuk egy hibaüzenet.
Köszönöm előre is ha tudnátok segíteni. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Melyik programmal lehet WIN7-en divix-ből DVD-t konvertálni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ticzi01 #10366 üzenetére
Firefoxban oldal mentése nem jó? Olyan kellene hoyg 1 gép férnethet, és ahhoz fér hozzá több gép, és automatán mentse le naponta párszor az oldalt és a belső hálón megtudják nézni?
Ez pl lementi de ne mtudom frissiteni tudja e amit lement.
http://szoftverbazis.hu/szoftver/httrack-website-copier-v3-43--magyar--PS6.html -
ticzi01
aktív tag
és olyan program kellene ami normális formában menti le vagyis semmi kliens program nem kell a megtekintéséhez, felteszem egy megosztott helyre és egyből simán megy, a nap egy adott időszakában szinkronizál majd így lefrissűl az egész és már lehet böngészni is a friss tartalmakat.
Remélem tudtok segíteni előre is köszi mindenkinek! -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok e valami elsősorban teljessen free wines alkalmazást amivel teljes weboldalakat tudok lementeni és/vagy szinkronizálni nap mint nap.
A lényeg az, hogy azon felhasználók is láthassanak néhány oldalt teljessen akik nem rendelkeznek Internet hozzáféréssel. -
-
-
Vasinger!
nagyúr
Egy egyszerű videóvágó progit keresek amivel egyszerűen kitudok vágni egy jelenetet egy filmből. Nem kell, hogy átkonvertálja, se semmi. Az sem baj ha fizetős!
Virtual dubbal az a baj, hogy egy 1 órás 400 megás videóból kivágok 10 mp-et, akkor a végtermék 600 mb lesz....
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10361 üzenetére
Mondjuk az hogy NIS2010 van nálad nem jelenti azt hogy Outpost meg nincs...
Én egyébként ezt egyszerűen úgy oldom meg, hogy FF-on NoScript+AdBlock+FlashBlock jó szolgálatot tesz, IE-t meg csak akkor veszem elő ha nagyon muszáj. -
válasz
canniball #10360 üzenetére
Hali!
De, csak most épp NIS2010 van, abban olybá tűnik nincs, de estére már KIS2010 lesz, abban van. Mivel gépeket is telepítek, ezért szeretem tudni, hogy melyik AV milyen szolgáltatásokkal rendelkezik, még ha az szorosan nem is függ össze a védelemmel. Ha meg valami "hiányosságot" tapasztalok, akkor szeretem tudni az alternatívákat...
Fire.
UI: már egy csomó AD blockert megnéztem, de ha még amúgy egy remek kis cucc is, akkor tuti nincs mindkét browser-hez(IE/FF)...
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10357 üzenetére
Az Outpost blokkolója nem konfigurálható?
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy oylan programra lenne szükségem,ami mov videókat tud összekötni,egyesíteni,esetleg átkonvertálni.
Eléggé fontos lenne!
Előre is köszönöm! -
Hali!
Tud valaki olyan(valóban jó) reklám blokkolóról, ami mind IE mind FF alá letölthető?
(az a lényeg, hogy ne két különböző blokkoló legyen)Fire.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10353 üzenetére
Én nem használok codec packot, se XP se vista se win7 alatt, lejátszáshoz kmplayert használok abban vannak codekek, de a convertxtodvd működik mindhárom OSen rendesen.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #10353 üzenetére
-
válasz
Dan-szan #10350 üzenetére
Hali!
Most szedtem le és telepítettem a ConvertXToDvd3 trial-t, kifogástalanul működik W7 x64 RTM alatt. Nem írtad, hogy pontosabban mi nem megy.
El sem indul, vagy a konvertálás nem működik? Ez utóbbi esetben az a lenne a tippem, hogy dobj fel egy Codec packot, hisz XP alatt is valószínű hogy használtál, lehet hogy az segít.
Én egyébként ezt használom: K-Lite Codec Pack 5.2.0 FullFire.
-
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. Olyan konvertáló progit keresek amely megy win7 alatt is,és feliratot is rá tudok tenni vele.Eddig a ConvertX to Dvd-t használtam xp alatt tökéletes volt.
-
carrot
tag
Remélem ide kell: szóval létezik valamilyen software, amivel quicktime-os hanganyagokat tudok letölteni on-line? Szóbeli hanganyagokat akarok letölteni a gyerkőcöknek, de mind on-line lehet csak hallgatni, én meg tanításban szeretném használni, mert vannak nagyon jók.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ToBeY
nagyúr
Olyasmi programot keresek amit átállítja az ip vagy proxy-t így amerikai és egyébb külföldi oldalakon meg tudom nézni a livestream-ket.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10342 üzenetére
Igazad van, tuti weboldal a dolog, a Kicker által idemásolt részletet beraktam egy webbuilder progiba htmlbe, és megjelenítette belőle a szövegrészt rendezve, középre igazítva stb.
-
Kicker
őstag
köszi srácok, emailben kaptam, önköltségi szabályzat, lehet valami nyomtatási file...
-
válasz
Kicker #10340 üzenetére
Hali!
Valószínűleg ez egy HTML kódrészlet, amit gyakran például PHP-vel hoznak létre(itt bevett szokás a DAT kiterjesztés használata). Maga a kód meg akár egy nyomtatási feladathoz/formázáshoz is tartozhat, mert ez esetben szokás alkalmazni az orphans CSS property-t. (persze nem feltétlenül)
Fire.
-
Kicker
őstag
milyen program nyitja az alábbi részltetet tartalmazó (jegyzettömbbel nyitva) .dat kiterjesztésű filet
<P> </P>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0" align=center><FONT style="FONT-SIZE: 16pt" face="times new roman,times" size=5>Önköltségszámítási szabályzat</FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT></H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3></FONT> </H2>
<H2 class=western style="PAGE-BREAK-AFTER: auto; widows: 0; orphans: 0"><FONT face="times new roman,times" size=3>Általános tudnivalók</FONT><FONT face="times new roman,times"></H2><FONT size=3></FONT></FONT>
<P style="MARGIN-RIGHT: 0cm" align=justify><FONT face="times new roman,times" color=#000000 size=3>A piacgazdaság megjelenésével versenyhelyzet alakult ki alehet, hogy openoffice?
-
meone
tag
Sziasztok úgy gondoltam ezért a két kérdésemért felesleges új topit nyitnom így hát itt fel teszem.
Az első:
Tudna valaki egy jól bevált IDS (behatolás védelmi) szoftvert javasolni Debián alá?
A dolgozatomhoz kéne tehát csak papíron kell.A második:
Nem tud valaki nekem egy olyan árat mondani hogy a vezeték nélküli internet szolgáltatók mennyi éves engedély díjat fizetnek?
Tudom hogy egyéni megállapodáson nyugszik az engedély és titkos nekem jó lenne egy körülbelüli érték is.
Szintén a dolgozatomhoz kéne ez is.A válaszokat köszönöm szépen előre is.
Innen lettem ide át irányítva: Azonnali kérdések órája
-
PHM
addikt
Üdv!
"rm" kiterjesztésű videót szeretnék konvertálni mp4-be.
Tudnátok ehhez ajánlani valami ingyenes programot?
Előre is köszönöm. -
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nekem van egy 8GB-os microSDHC-m a PDA-mban. 2GB szabad hely van rajta. Szeretnék lecsípni belőle 1-200MB-ot, és azt megpartícionálni Linux ext2-re. USB-n csatlakozik a PDA. Ha lehet, akkor WIN7600 X64-en kéne, de XP x86 is jó, a Paragon Patition Manager 10 x64 nem viszi, nem ismeri fel a MicroSD-t. Valaki tudna mondani egy programot, ami megcsinálja?
Köszi. -
válasz
Fire/SOUL/CD #10319 üzenetére
Vagy VirtualBox.
-
-
Zscca
tag
Egy Vmwarehez hasonló progit keresek régen használtam valami Virtual ... volt a neve.
Valaki ismeri? -
válasz
Pityesz78 #10315 üzenetére
Hali!
Videószerkesztőnek VideoSpin 2.0, nagy tudású, teljesen ingyenes szoftver, a Pinnacle-től.
Fire.
-
joe2005
senior tag
válasz
Pityesz78 #10315 üzenetére
The RAD Video Tools én ezt használtam mov konvertáláshoz.
-
Pityesz78
tag
Van egy fullHD-s kamerám ami .mov kiterjesztésű file-okat készít.
Mivel tudnám minőségromlás nélkül átkonvertálni avi-ba?MPEG4 AAC audio codec
H.264 video codec
1440x1080
30 fpsLégyszi mondjatok egy használható video szerkesztőt is
köszi -
.:Richie:.
tag
Köszönöm Uraim!
Már le is teszteltem, probléma megoldva -
Winner_hun
félisten
válasz
.:Richie:. #10310 üzenetére
-
Pubszon
veterán
válasz
.:Richie:. #10310 üzenetére
Nero Wave Editor, Cool Edit 2000.
Erre a célra tökéletesek. -
.:Richie:.
tag
Hali bemásolom ide is, mert ebben a topicban jobban megállja helyét, mint a sony vegasban
Na szóval:
Egy olyan HANGvágó progit keresek, ami egyszerű és felhasználó barát.
Konkrétan arra kéne, hogy van egy magnókaziról felvett anyag, amit egy fájlba mentett el és ezt kéne feldarabolnom, elvágnom két szám között.
Erre várnék segítséget és program ajánlatokat. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
GEPESZ66 #10302 üzenetére
Egyszerűbb és jobb minőségű mp3-at kapsz ha nem konvertálgatsz hanem letöltöd a youtube-ról mp3 formátumban. Erre jó pl. a FreeRapid Downloader is, de igazság szerint nem arra való. xD (a neve alapján kiderül mire. o.O) Ahogy a vágólapra kerül az youtube-os link azonnal felajánlja a letöltését.
Másik megoldás, hogy megnyitod a letöltött videót VirtualDub-bal és a Save as WAV ... opcióval kirippeled a hangot .wav-ba. Utána meg át lehet konvertálni azt mp3-ba.
-
harry
veterán
Sziasztok, egy dvd filmet szeretnék átrakni vhs kazira (nagyszülőknek) úgy, hogy a film lejátszása után egyből egy diavetítéssel folytatódjon vagyis kéne csinálnom pár képből egy diát).
Ezt egyszer már sikerült összehozni, tehát természetesen működőképes, csak nem én csináltam, nem tudom milyen progit használtak hozzá, de elég gyorsan ment... Talán adobe premier, ezt szerintem még a trial is tudja. -
Az mp3DirectCut is tud normalizálni, és nem kódolja újra, közvetlenül a frame-ekkel dolgozik.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
A YouTube-ról letöltött fájlt (flv-kiterjesztés) szeretném mp3-ba konvertálni.Korábban az interneten elérhető "www.media-convert.com" oldalt használtam, de már napok óta nem tudok feltölteni, a server hibájára hivatkozik.Melyik programot ajánljátok a konvertálásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged