-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igen. ezt csinálja meg a TC is, csak -nekem- kényelmesebb. nem az FTPO kapcsolatoknál, hanem a hálózati meghajtó csatolásnál kell beállítani. És igen, rendelhetsz meghajtó betűjelet is hozzá.
Másrészt kiszolgáló függő is, hogy mennyi inaktív idő után bontja a kapcsolatot.
-
wiggen123
senior tag
PDF dokumentumokat tud megjeleníteni két lapot egymás mellett egész képernyős módban, mintha könyvet olvasnék.
Foxit Reader, Adobe Reader kilőve, "szerény" informatikai képességeim latba vetve, ezek nem tudják ezt -
-
daveredline
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #13393 üzenetére
és esetleg ingyeneset tud valaki?
-
válasz
daveredline #13392 üzenetére
Hali!
TeamPlayer
Igaz hivatalosan nem támogatja a W7-et, de kipróbáltam, műxik.
Sajnos nem ingyenes...Fire.
-
daveredline
tag
válasz
daveredline #13391 üzenetére
ja oprendszer: win 7
-
daveredline
tag
Milyen program ami lehetővé tenné hogy két egeret lehessen használni egyszerre? Két külön mutatóval.
(Haverral zenét szoktunk szerkeszteni és mindig veszekszünk a mutatón, mert ő a touch padot nyüstöli én meg az egeret rángatom)
-
ViZion
félisten
uhh... azt írtam, ha nem megy a winből a csatolás, akkor csatold a TC-vel. Nem FTP-ként, hanem hálózati meghajtóként. És azt eléred bárhonnan.
Olvasd ezt is. -
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #13381 üzenetére
Hát ez nem megy.
Bejelentkezik, mutatja a fájlokat mappákat az ftp-n, de a hálózati meghajtó csatlakoztatása toábra sem megy.
Lehet XPhome nem tud ilyent?Vizion
öszi de a legtöb fájlkezelő ismeri az ftp-t mint olyant, de nem csinál belőle logikai meghajtót amit bármelyik progiból elérek.
-
válasz
WonderCSabo #13374 üzenetére
mindent tud, amire szükségem van, és még 64 bites is. köszönöm
(#13378) vaddiszno111 ismerjük, hallottunk róla, van topikja, vagy 5 bemutató, úgyhogy ne szemeteld vele össze a topikokat
-
WonderCSabo
félisten
-
unom már, hogy Nero másfél giga tökfölösleges hulladékot akar nekem feltelepíteni, mikor nekem csak egy íróprogramra lenne szükségem, így váltani szeretnék.
milyen CD/DVD-író program ami...
- tud on-the-fly másolni (azaz egyik optikai meghajtóból a másikba)
- imageből írni
- sima adatösszeállítást írni (azaz összeválogatok egy csomó akármit, és azt lemezre menti)
- tud magyarul
- freeware
- támogatja a Win7-et
- aktívan frissítik (tehát nem 4 éve jött ki az utolsó verziója)
- kezeli a SATA-s írómat (ezt csak azért írom, mert Linux alatt okozott már gondot)plusz pont, ha van natív 64 bites változata, de ez nem létfontosságú
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! olyan progit nem tudtok véletlenül amivel a sajátgépet lehet kiegészíteni ftp tárhelyekkel és másolgatni meg töltögetni egyszerűen? tudom filezilla, de örülnék egy ilyen megoldásnak. találtam az expandrive nevű progit de az valamiért nem akar működni.
-
tothbe
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13361 üzenetére
sztm az meg már eléggé adja magát. És egyébként is azt irta kraft, hogy magyar programot nem talál, nem azt, hogy magyar leírást.
cellpeti: mit találtál?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #13361 üzenetére
Na találtam progit rá. Remélem jó lesz!
-
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #13352 üzenetére
Gondolom, itt is igaz az örökzöld bölcsesség: Kis pénz - kis foci, nagy pénz - nagy foci. Az AT&T-nek ez is belefér. Felhívom őket 20x és kiderül.
-
tothbe
addikt
-
tknof1871
őstag
válasz
localhost #13349 üzenetére
Megvan, itt olvastam: LINK
Mielőtt elkönyvelnék, hogy az ún. „Voice Morphing” tulajdonképpen egy hatalmas átverés, jó ha tudjuk, hogy a hangszín megváltoztatása (érdekes módon) nem illegális- az algoritmus egy fejlettebb verzióját (Mvox) a legtöbb telefontársaság és ügyfélszolgálatot üzemeltető nagyobb cég (pl. AT&T) is használja – ezért van, hogy minden telefonos kisasszony hangja olyan kellemes, és csilingelő (közben pedig nem is). -
-
tknof1871
őstag
Tegnap a fél napot rászántam erre, de nem vagyok elájulva. Az AV Voice Changer-ből a visszhangot se tudtam eltávolítani. Jó progi az Audacity, de az eredmény egyikkel se tetszett. Talán férfi hangból női hangot csinálni több, mint csak a timbre és pitch állítgatása, vagy ehhez több tudás kell, mint amit fél nap alatt fel lehet szedni. Olvastam, a telefonos ügyfélszolgálatok az ügyintéző hangját kellemes női hanggá alakítják. Ezek szerint meg nem nagy kunszt. Nem tudom, hogy csinálják Akkor én vagyok kevés.
-
XP NINJA
őstag
megvan a win 7-re a mooviemaker 2.6 vista, egy bajom van vele, hogy miután importálom, addig jó, de ha az időszallagra húzom a videót elmegy a felbontása és alig látni valamitú
micsináljak? vagy valakinek vanölete honnan töltsek leh ingyen, lehetőleg magyar vidót? kérném linkel
kösz
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programról, ami a fájl egy részét tudja felülírni?
Egy gyakorlati példa:
Van egy torrent, abban egy fájl. Nincs seed, csak egy része elérhető, viszont rapidshare-en letölthető a fájl elejének egy része. Tehát gyakorlatilag két fájlt kellene egyesíteni. -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
van olyan program, amely azokat a progikat tudja telepíteni,amit én adok neki? Olyasmi mint a vLite?!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Milyen programmal lehet megváltoztatni az ember hangját? Akár real time akár nem. Mondjuk férfi hangból női hangot csinálni, vagy Donald Kacsásat.
-
ViZion
félisten
Avidemuxnál szétcsúszott, magas elfek lettek az emberek...
Közben a format factory-val próbálom kódolni, a vágás szerintem nem lesz gond utána, csak a vob-ot "félreérti" pár progi... Régen mobilra kódoltam FF-el, el is felejtettem, és nem volt gond. Remélem most sem lesz.
Köszi a választ, tövábbi tippek is jöhetnek, pl. feliratozás, szövegbubik, karikázás, kiemelések... -
ViZion
félisten
Tiszteletem!
DVD videókat kell felraknom weboldalra. Sajnos a DVD-k kódolására nem találok normális progit, amivel MP4 vagy AVI formátumba tudnék menteni.
A DVD-k nem gyáriak (lagzik, egyéb események felvételei), nincs másolásvédelem, vagy ilyesmi, de szétesik az oldalarány VOB to AVI converterrel.
Most a CineCode-ot próbálom... még dolgozik...Ezeket a videókat utána vágni kell, h az oldalra csak rövid, 5-10 perc kerüljön fel. Vágásra, feliratozásra mit ajánlotok?
VideoSpinnel szórakoztam, de ennél is a Youtube-ról letöltött MP4 oldalaránya "eltűnt" a kódolás után, akkor is, ha azt állítottam, tartsa a forrásét, és akkor is ha manuálisan állítottam be pixelre vagy 4:3-ra...Elsősorban ingyenesek érdekelnek, céges a dolog...
Köszönöm. -
RexpecT
addikt
Hanglejátszó progit keresek amivel lehet a hanglejátszás sebességét állítani(lehetőleg a GUI-n).
Most a VLC-t használom,de nem igazán vagyok vele minden téren kibékülve szóval inkább valami mást ajánljatok.
-
leyo76
senior tag
válasz
McKane #13322 üzenetére
youtube downloader, nem magyar ugyan viszont az url-t így is be tudod írni és választható fálj formátumba át is konvertál....
-
McKane
senior tag
sziasztok!
Youtube-ról szeretnék HD videót (720px) letölteni,de fogalmam sincs milyen programok vannak-e célra..
magyar legyen ha lehetne.. a végén egy AVI/WMV fájl-ba szeretném konvertáálni a letöltött videót,hogy magammal tudjam vinni bárhová..köszönöm előre is!
Üdv.: McKane
-
Face8814
őstag
válasz
kételkedem #13318 üzenetére
Thx!
-
kételkedem
addikt
válasz
Face8814 #13316 üzenetére
pl
Free PDF to Word Doc Converter v1.1
Ha csak néhány oldalról van szó, akkor van online lehetőség is. -
Poo
senior tag
Hello
Tudnátok egy programot ajánlani ami ingyenes és meghajtókat lehet jelszavazni vele h csak az férhessen hozzá aki tudja a jelszót gondolok itt pl pendrive-ra.köszönöm és valami egyszerű kéne nem kell túlbonyolítani a dolgot
-
Face8814
őstag
Hi!
Mi annak a programnak a neve amivel .pdf-ből tudok .doc-ot csinálni?
Köszi előre is. -
-
cigam
titán
válasz
ticzi01 #13312 üzenetére
Hiába, az userek leleményesek. Egy portable böngésző nagyon kis helyen elfér, akár email-ben, pendrive-on beszerezhető pillanatok alatt. aztán máris szabad a pálya.
Talán 1xübb, ha nem engeded őket ki a nagyvilágba, hanem egy proxy-n keresztül szabályozod a webforgalmat.
-
Atapi
senior tag
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
belőttem a firefoxban minden amit szerettem volna, létezik olyan plugin amivel le tudom zárni az összes beállítási lehetőséget?
Vagyis ettől kezdve senki semmit se tudjon rajta, benne módosítani kutakodni.Köszi
-
MPowerPH
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #13309 üzenetére
Köszönöm szépen, mindegyik variánst kifogok próbálni.
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13307 üzenetére
Szuper! Nagyon köszönöm! 'Használom' a tcmd-t egy ideje, de ez eszembe sem jutott. Sorbaállítás... Köszi
-
válasz
looser #13305 üzenetére
Hali!
Oksa, akkor TC-ben próbáld ezt
ALT+F7, Amit keres mezőbe: *.txt (vagy az általad keresett fájlkiterjesztés), keresés indítása, keresés végeztével jobb alsó részen Ablakba gombon katt. Ezt követően kijelölöd a listából amit szeretnél(vagy mindet) és F5, a megjelenő ablakban F2(sorba állítást) is kipróbálhatod.Remélem meg fog felelni...
Fire.
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13304 üzenetére
Tehát sorba rakja és én indítom el a másolást, nem kiválasztom, elindítom, majd a következőt kiválasztom és azt is elindítom. Az a szimultán, tehát egyszerre, párhuzamosan több másolást indítani. Köszi a választ!
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #13301 üzenetére
A Gimp-es problémát megoldottam, így már tudom szerkeszteni.
De a másik dolog idegesít. Igen, próbáltam a kompatibilitási üzemmódokat is, és a rendszergazdai módot is, de akkor csak simán kilép.
-
looser
addikt
Milyen program, ami képes arra, hogy különböző mappákból kiválasztott állományokat másoljon adott helyre? Természetesen sorban, s nem szimultán. Hm?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest