- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Van olyan program aminek megadva rengeteg képet mappákkal/fájlokkal vegyesen azokat mappába rendezné az EXIF információk alapján, készítésük szerint?
Tehát hónapok és év szerint csoportosítaná azokat automatikusan.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amit anno kb. 10 éve használtam DVD-k/CD-k katalogizálásra. Egy .CAT kiterjesztésű fájlba lehetett beolvasni vele a DVD-ket, melyben egy fa struktúrában letárolta fájlszerkezetet.
Ha nem is pont ugyanezt a programot, de egy olyat tudnátok mondani, amivel ezt a fájlt meg lehetne nyitni?
Googleban sajnos nem találtam ilyet nagyon.
-
Vasinger!
nagyúr
Chrome-Opera-Firefox 3-as közül melyik fut a legjobban gyengébb gépeken? /1 magos (2 szál) Celeron, 2 GB ram/
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami feltérképezi egy mappa/meghajtó tartalmát és azt le lehet menteni. Egyfajta backup készülne a fájlokról, de csak a fájlnevek, mérettel és kiterjesztéssel együtt, maguk az adatok nem kerülnének mentésre.
Előre is köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan PDF nézegetőt, ami hasonló mint az Adobe Reader, csak több fül is lehet egy alkalmazáson belül? Ne legyen megnyitva 1000x a program, ha több PDF-et néznék esetleg.
Amit próbáltam az a Nitro és a Xchange PDF viewer, egyikkel se voltam megelégedve?
A lényeg, hogy nagyon gyors legyen, több füles, több nézetet is ismerjen és a nyomtatás is egyszerű legyen.
-
Vasinger!
nagyúr
S.O.S.!
Van olyan program amivel innen tudom rögzíteni a koncertet?
Képlopó programokon kívül érdekelne valami természetesen.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan programot tudtok ami egy adott oldalon szereplő összes linket lementi? Tehát a linken szereplő tartalmat is, legyen az egy másik weboldal, kép vagy videó. Fontos, hogy ne tükrözze le az egész webhelyt.
-
Vasinger!
nagyúr
Véletlenül adata mentés közepette letöröltem 1 mappát a gépemről. Van erre program amit azt az egy mappát könnyen vissza tudja állítani? Ha igen mi az?
Nem életbevágóan fontos, de jó lenne ha meglenne.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha már itt jártam, akkor még egy kérdés.
Keresek egy olyan képnézegetőt ami:
- Gyors (RAW fileokat is gyorsan renderel)
- Minden képformátummal megbirkózik, videofájlokkal viszont nem kell
- Könnyű szerkesztési lehetőségek (élesség, zaj, fényerő, kiegyenesítés stb.)
- Lehet fizetős isXnview-ot használtam, de nem nagyon jött be, se az Ifran View. Valami más esetleg?
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok mondani valami jó PDF nézegető programot?
Az Adobe Reader kicsit lassúcska nálam Ivy Bridge i5 és SSD kombóval is, valamiért mindig gondolkozik.
A Foxit Reader-t próbáltam már, az gyors, de a kezelőfelületet nem az igazi.
Ötlet?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Vasinger!
nagyúr
Adott 1000 mappa, mindegyikben 1 fájl. Azt szeretném, hogy minden mappából ki kéne szedni azt az egy fájlt egy közös mappába. Van erre valami program, script, valami?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
csferke #25984 üzenetére
Köszi, felraktam egyelőre nagyon tetszik. Be tudtam lőni, hogy jó legyen és gyors.
cigam:
Arra gondoltam korszerűség alatt, hogy i5-ös procival azért ne kelljen sokat gondolkozni egy kép megnyitásakor meg hasonlók, tehát legyen több szálra optimizálva. A formátumot meg azért mondtam, mert annó Xnview sikeresen megnyitotta teljes képernyő a videókat amitől le is fagyott.
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan képnézegető kéne ami lehetőleg csak képformátumokat ismer, de ismerje a GIF-et is.
Az se lenne baj, ha lehetne benne pár alapvető módosítást csinálni a képpel: forgatás, kivágás, színkorrekció stb.
Továbbá kéne diavetítés is ami képes olyanra is, hogy nagyítani lehessen diavetítés közben és forgatni.
Nagyobb felbontással is könnyen megbírkózzon, legyen korszerű, ne egy IrfanView legyen.
Tud valaki ilyet?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
olivera88 #25953 üzenetére
Orbit-ot is próbáltam.
Több videót is kéne leszedni, így képlopó alkalmazás kiesik. Tanulmányi oldalról kéne leszedni, gondolom direkt azért védték le, hogy más egyetem ne használhassa fel, de nekem offline kéne.
Valamiféle beágyazott videó lehet. Nem silverlight és nem is flash.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan videóltöltő program kéne ami egy aduász. Mindenhonnan le tud szedni Firefox Downloadhelper plugin és a Freemak Video Downloder nem eszi meg.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Vasinger!
nagyúr
Valami olyasmi videóletöltő program kéne amivel mindenhonnan le tudok szedni videót? Nem csak youtube vagy flash, hanem mindenféle. Firefox videodownloader nem ismeri fel.
-
Vasinger!
nagyúr
Szeretnék átkonvertálni egy képlopóval veszteségmentes minőségben felvett ,avi videót valamilyen más formátumra, mindegy mire. (Az most nem érdekes, hogy miért jó ez nekem.)
Namost ezzel csak az a baj, hogy akármibe konvertálom avi, wmv, mkv, mp4 mindig veszít a szinekből vagy hogy is mondjam. Olyan mintha rákerülne a képre egy filter, ami mondjuk a feketét szürkévé "varázsolja".
Esetleg van olyan program amivel úgy lehetne konvertálni, hogy a színtérből ne vegyen el? Más minőségbeli dolgot egyébként nem rontott egyik konvertáló se. Amit próbáltam: Format Factory, Freestudio, Xilisoft.
-
Vasinger!
nagyúr
Adott x pdf dokumentum, mindegyiket ugyanaz a jelszó van. Azt szeretném elérni, hogy mindegyikről le kéne szedni a jelszót. Hogy lehet ezt?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lostprophet #24974 üzenetére
Köszi! Ez tökéletes!
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok mondani egy olyan videókonvertáló programot ami rengeteg formátumot ismer, tud DVD-re is dolgozni, felhasználóbarát, de sok opcióval rendelkezik és mind e mellett tud Cuda GPU-val konvertálni?
Nem baj ha fizetős. -
Vasinger!
nagyúr
Tudtok olyan oldalt ami egy az egyben letükröz egy weboldalt? Tehát leszed minden file az utolsó menüpontig?
Konkrétan innen kéne leszedni mindent gépre, offline változatként: katt
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem valamit nagyon félreértettél.
Pont, hogy meg akartam köszönni, mivel csak ez segített és meg akartam köszönni, mert eszembe nem jutott volna, ez.
Többek között az általad linkelt programmal is próbáltam, azzal se ment, de azért köszi neked is!
olivera88:
Elnézést, ha Te is félreértetted, nagyon köszi a segítséget!
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok olyan programot, amely sérült videókat tud megjavítani? pl. .avi-t?
-
-
Vasinger!
nagyúr
Van olyan program ami leszedi minden számhoz a saját borítójának a képét? Persze nem külön jpg file-ba, hanem az ID3 tag-ba menti, hogy akár mobilon is lehessen látni csak az mp3 file felmásolásával.
-
Vasinger!
nagyúr
Erről a weboldalról le lehet tölteni valahogy a videót? [link]
-
Vasinger!
nagyúr
Létezik olyan program ami formázott pendriveról hoz vissza adatokat?
Ugyanis az történt, hogy mikor bedugtam a képbe a pendriveomat úgy jelezte, hogy nincs megformázva, így muszáj voltam megformázni, pedig elvileg tele volt adatokkal.
-
Vasinger!
nagyúr
Nah ez az.
Pont beletapintottál. Nekem itthon egy Epson van, aminek a programja rohadt intelligens, körülvágja a fotót stb. nagyon jó. De a személynek akinek kéne meg pont HP van és ahogy mondtad, ott pont nincs ilyen dolog benne és iszonyat hülye a programja.
Az a baj, hogy nem azonos méretű dokumentumokról van szó, így ezért kéne automatán körülvágni.Akkor tényleg nincs ilyen program? Az is jó lenne, ha létrehozáskor meg lehessen adni a nevét a fájlnak.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Van e olyan program, amivel nagyon egyszerű scannelni? Szóval annyi kéne, hogy elindítom a programot, szkenn és kész menti egy mappába. Továbbá olyan funkció is kéne, ami körülvágja a képet, szóval ne legyen fölösleges fehér felület.
A Windows gyári scannelő progija sajnos minden képet külön mappába ment, ami nekem nem jó és a körülvágást is nekem kell manuálisan csinálni.
Nagyon hálás lennék valakinek érte!
Üdv.:Vasinger!
-
Vasinger!
nagyúr
Tudna valaki mondani egy olyan progit, amivel véglegesen le tudnám törölni minden adatomat a winchesteremről?
Töröltem róla a partíciókat, de némely programmal vissza lehet hozni így is a rajta lévő adatokat. Azt szeretném, hogy ne tudják visszanézni az adatot. Lehetőleg olyan megoldás kéne, ami a winchestert nem teszi tönkre ugyanúgy használható maradjon.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok mondani egy Norton Ghost-hoz hasonló programot ami megbízható, gyors és precíz?
Szóval fel akarom tenni az új rendszert, felteszek rá pár programot és ha esetleg valami baj lenne a rendszerrel, csak be kelljen tölteni azt az iso-t és megint gyorsan és jól működő rendszerem legyen.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna mondani gyorsan egy progit a Nero-n kívül amivel egy avi/divx fájlból tud csinálni MPEG-2-t, szóval nem divx-es asztali DVD lejátszó által ismert formátumot?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi mindenkinek. Az InkScape valóban jó, csak nem nagyon boldogulok vele.
Van itt valaki aki ért hozzá és van 10 perce? Az elküldhetné az msn címét pü.-ben.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Lenne egy wmf kiterjesztésű képfile. Azt kéne szerkesztenem, bele kéne írnom egy szöveget és a színeket szerkeszteni. Milyen programmal tudnám ezt szerkeszteni? Ha jól tudom ez vektorgrafikus formátum?!
Előre is köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan videóvágót keresek amivel nagyon egyszerűen lehet videót vágni. Szóval betöltök egy videót, megvágom és elmentem, semmilyen tömörítés, vagy effekt nem kell.
-
Vasinger!
nagyúr
Le lehet valahogy tölteni a Picasaweb-ről a képeket? Van neten egy elég sok darabból álló galéria. Az eredeti méretben szeretném lementeni a képeket, nagyon fontos lenne.
-
Vasinger!
nagyúr
Sikerült kideríteni a gyártót és az alján lévő szériaszámot is beírtam, így kidobta a megfelelő oldalt.
Köszi a segítséget, kicsit vaksi voltam.
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki univerzális webcamera drivert? Van egy noname webcamom, amihez nem talál drivert a w7.
Esetleg gépből ki tudom olvasni, hogy mi a neve a pontos neve a kamerának?Eszközkezelő nem mutat semmi konkrétat, csak hogy PC kamera.
-
Vasinger!
nagyúr
Szóval. Miközben játszok, ne kelljen leraknom a tálcára a játékot, hanem egy ilyen áttűnéssel behozza nekem a beszélgető ablakot, míg a háttérben a játék van.
Ha volt valaha STEAM-ed, akkor tudod miről beszélek.Ezen a videóón látszik a STEAM-es megoldás. Bár ez a videó adott is egy tippet, csak ez sokkal macerásabb megoldás...
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki mondani egy msn overlay plug-in-t vagy hasonló?
HL2 alapú játékokkal játszok, amelyek egytől egyig kifagynak alt+tab során. Ha meg nem teljes képernyőn játszok a controast -400-ban.
Nos, van rá valami megoldás?
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan lejátszót keresek, ami a .ram formátumot lejátssza. VLC, Foobar, WMP nem akarja.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresek egy olyan progit, ami minden egyes programot kimutat, ami használja a hálózatot sebességgel együtt! Úgy érzem, mintha valaki használná rajtam kívül a netem, de lehet, hogy csak szolgáltató a kaki.
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan tudom lemérni, hogy egy település utcáinak mennyi az össz. hossza? Szóval itt ez a település, ha az összes utcán egyszer végigsétálnék, az hány km?
-
Vasinger!
nagyúr
Van egy adott képfájl, amin adatok vannak. Ebbe a képfájlba be akarok rakni + még egy mappát. Hogyan lehetséges ez?
cigam: Utólag is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Van egy Audio DVD-m, amint számok vannak veszteségmentes formátumban és pár extra videó. Hogyan tudnám kinyerni belőle a számokat tömörítés nélkül? DVD Shrinkkel nem megy.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan audio konvertáló progit keresek, ami rengeteg formátumot ismer. Gondolok én itt ape, flac, ogg, illetve AMR kiterjesztésekre is! Ha lehet ingyenes legyen, de utolsó lehetőségnek a fizetős is jöhet.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresek olyan progit, ami a képernyő egy kijelölt részén lévő dolgokat, videóba fel tudja venni tökéletes minőségben. Jelenleg a SnagIt-ot használom, de eléggé kockás a kép, avi-ba rögzít.
Előre is köszi!
Közben rájöttem, hogy csak a beállításokban kell állítani, hogy szebb legyen, bocsi.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok mondani olyan progit, ami úgymond egy webcamot szimulál?
Szóval olyan alkalmazást akarok használni, amihez webcam kell, de nincsen. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo #13089 üzenetére
Pont ezt próbáltam ki, de ez sem jó.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos? Ki mire jutott, melyik módszer müxik?
A képlopós megoldás meg eléggé rossz, mert az valós idejű, amire nincs időm. :S -
Vasinger!
nagyúr
Milyen programmal lehetne innen letölteni a videót? DownloadHelper-rel nem megy.
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a javaslatokat!
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy töredezettségmentesítőt, ami jobban teszi a dolgát mint a W7 beépítette. Lehet fizetős is.
Szerintetek kell egyáltalán jobb a beépítettnél?
Történhet adatvesztés a folyamat közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest