-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
Sziasztok, olyan programra lenne szükségem amivel oktatóvideókat tudnék csinálni. Fontos lenne, hogy az elkészült anyag flashben legyen, mivel a saját fejlesztésű tartalomkezelő bemutatásáról lenne szó, s itt igen sok állókép lesz s csak az egér mozog ... de ha ilyen nincs akkor jó ami sima videót csinál ...
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
érdeklődnék. Nekem kellene valami névjegy progi,amibe csak telószámot és emil címet tudok menteni??
-
tomic
addikt
Csak összejött.
Hála nektek
kételkedem: Nem ér piszkálódni!
-
tomic
addikt
-
kételkedem
addikt
Csak a PrtScr gombot nyomd.
Ekkor vágólapra másolod a képernyő tartalmát. Ha megnyitod pl a paintet, betudod illeszteni pl ctrl+v-vel. A képet mentsd el jpg formátumban, majd töltsd fel a netre.
Képet a ph-ra is fel tudsz tölteni, a hozzászólás írásakor látsz egy Új kép feltöltése a szöveghez részt.
(#10789) tomic mindannyian jobban járunk, ha a ph!-ra teszed fel a képet!
-
tomic
addikt
Hát ez így nem akar működni
, de feltöltöttem egy képet . Itt mit kell kimásolni pontosan? Pl van ilyen hogy a forumokhoz , link , direkt link ? Azon belől a zöld képpől pontosan melyiket?
-
tomic
addikt
-
tomic
addikt
Nem tartott sokáig az öröm , mert nem működik a Prt gombom vagy én vagyok teljesen láma.
Még valami megoldás?
-
tomic
addikt
Köszi szépen.
Ki kell hogy probáljam
-
brd
nagyúr
válasz
BullZeye #10778 üzenetére
Én egy ShellEnhancer nevű programot használok eme erős windows hiányosság kiküszöbölésére, de sajna nem működhet 100%-osan, mert ugye a windows-ban okosan lehet ezerféle tulajdonságú ablakot megnyitni (pl. a parancssor ablakát sem tudja előtérben tartani). Továbbá Vista/7 vonalon nem próbáltam még.
-
tomic
addikt
Sziasztok !
Érdeklődnék mivel tudom azt megcsinálni hogy belinkeljem azt amit a monitoron éppen most látok? Pl stabilitás tesztet csinálok, és megszeretném kérdezni , hogy megfelelő -e a beállítás. köszi
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel animált szövegeket tudok csinálni, majd elmenteni GIF-ként. Olyan animált feliratra gondolok, mint amilyet időnként az RTL Klub, Cool, stb csinál a LOGO-ja mellé bizonyos müsorok beharangozására
tehát olyanra gondolok hogy forduljon meg a szöveg, vagy nagyobb méretből változzon át kisebb méretűre, majd tünjön el, jelenlen meg pár mp után, stb.
Tud valaki segíteni?
Köszi szépen!
-
BullZeye
veterán
Mivel lehet egy alkalmazás ablakát kicsinyítve minden ablak előtt tartani? :S
teszem azt, FireFoxból egy kicsinyített nézet, hogy lássam, ha változik rajta valami. -
joe2005
senior tag
válasz
Windsurfer #10774 üzenetére
Nem találsz szvsz.
[link]
ez egy ingyé van?!
Csak a modulokért kell fizetni. Szerintem ilyen a többi ingyenes is.
Egy normi követett, progi már 10-15-től kapható.
Itt találsz választékotA mi cégünk ezt használja, nem is olyan rossz az irodavezetőnk szerint.
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Ingyenes (és tényleg ingyenes, tehát nem demo stb.) számlázó program kéne ami:
-meg felel a apeh-nek
-tud devizában számlázni (USD, EUR)
-és a magyar mellett angol nyelvű isElőre is köszi a segítséget
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atka76 #10771 üzenetére
Microsoft Photo Story 3 az angol? Sajna nem tok olyat ami tuti magyar, keresgélj szoftverbázison, slide show készítőket, hátha találsz magyart, egyébként van szotár a neten ha valamit nem értesz angolul kiszotárazod, ez többszempontból hazsnos, tanulsz picit angolul és megtanulsz használni programokat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atka76 #10770 üzenetére
Az mp3ból NE csinálj semmit! Inditsd el a cd/dvd író programodat, válaszd ki AZ AUDIO CD módot, aztán kikeresed a viynodon az MP3ban lévő zenéket amiket ki akarsz írni áthuzod és irás, lassan 8-16x elég lesz. Miért csináltál Mp3 ból wma-t? És azt hoyg irtad ki? Ha még wavba tetted volna azt irod adat cdnek, ugy talán megy is de mp3ból wma az felesleges főleg ha audiot akarsz irni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #10765 üzenetére
A VSO ConvertX to DVD-t szoktam használni: [link]
-
Hali!
Video konverter érdekelne AVI-ból DVD-be elsősorban. Tudom, hogy rengeteg van és a Google-t is tudom használni, csak nincs időm kipróbálgatni őket. Szóval a lényeg
Alapvetően nagyon gyors legyen(hasonlóan mint a Winavi), de a minőség ne legyen annyira gyenge amit előállít. Összehasonlításként: a Winavi egy 2 órás filmmel 17 perc alatt végez, egy nem is túl nagy gépen(AMD x2 5600+).
Szóval olyan sebességű cucc érdekelne, ami max 30-35 perc alatt megcsinálja ugyanezt, csak egy kicsit jobb minőségben.
Kérném, hogy csak olyan javasoljon progit, aki pontosan tudja, hogy az adott szoftver képes erre, mert mint írtam, nem érek rá kipróbálni 10-15 konvertert.
Köszönöm.
Fire.
-
brd
nagyúr
válasz
canniball #10757 üzenetére
USB-ről alapból nem tud bootolni a Windows, mert az eszközök felismerése közben inicializálja az USB-t is, ezért abba hal bele, hogy úgy érzékeli, eltűnik alóla a háttértároló (vagy 0x...7b, vagy 0x...f4-es hibával hal le ilyenkor, ha megnézed; az F8-as menüben lehet kikapcsolni a hibakor történő automatikus újraindulást).
-
-
-
atka76
tag
válasz
kételkedem #10739 üzenetére
Kezeli az írott lemezeket,mert van egy pár darab!
A sztori lényege az,hogy vannak nekem zenék MP3- ban,én kitömörítettem WMA - ba és így próbáltam leírni audióként a lehető leglassabban!
De nem sikerül,mert kiírja,hogy NO CD!
Lehet,hogy nem jó formátumba tömörítettem ki?
Vagy ki sem kellene,vagy hogy csináljam?
Segítsetek!
Várom az ötleteket!
Köszönöm! -
canniball
nagyúr
A tortúra
Adott egy 10GB-s partíció, rajta egy (kb. 4GB-s) Win2003, amit szeretnék átrakni egy 8GB pendrive-ra. Gondoltam átrakom az XP-s gépbe a 2003-as HDD-t és másolok, de sehogy sem akar összejönni. Amit eddig végigszenvedtem:
- XP-s gépbe minden átpakol, de XP nem hajlandó csak FAT32-re formázni a pennát. Sebaj, gugli elővesz, talál, pen NTFS, örül. Norton Ghost előkap: copy - from partition - to partiton, több órán át másol majd közli hogy végzett. Vissza minden a másik gépbe, boot from USB, eljut az Win logóig majd amikor az alatta lévő csík elfut a "pálya" feléig újraindul a gép...
- XP-s gépbe vissza, penna formáz NTFS-re, Norton Ghost: copy - from image (mert korábban ilyet csináltam) - to partition. Megint több órán át másol majd közli hogy végzett. Vissza minden a másik gépbe, boot from USB, eljut az Win logóig majd amikor az alatta lévő csík elfut a "pálya" feléig újraindul a gép...
- Lehet az a baja hogy a cél partíció kisebb mint a forrás? XP-s gépbe vissza, Partition Magic Pro elővesz, Win2k3-s partíció lecsökkent, ha már a PM kéznél van mondom neki penna formáz NTFS-re, végigmegy majd közli hogy hiba! (#49 write error vagy mi, annyira nem néztem meg.) Akkor formázd bátyám FAT32-re, hátha onnan megy NTFS-re! Előbbi ok, utóbbi nem megy. Akkor Lemezkezelés: az sem tudja... Párom laptopján Vista van, hátha majd az: NTFS neki sem megy (végigcsinálja majd közli hogy nem OK), csak FAT32. XP-s gépre visszadug: már fel sem ajánlja az NTFS-t, hiába állítom át a fent említett találat szerint, akkor sem.A kérdéseim
1. Mi történhetett a pendrive-val és hogy tudnám ismét NTFS-re formázni?
2. Hogy tudnám átrakni rá a Win2k3-t? -
válasz
werszomjas #10753 üzenetére
everest, vagy pl. sp2004
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
werszomjas #10751 üzenetére
Fagy a géped? Sisoft Sandrának van cpu tesztje, hibát sztem nem ír ki bár, lehet csak azért mert még nem volt, de leterheli a procit megnézi a sebességét. Ha ezalatt fagy akkor rossz, szerintem. Ha viszont működik jól, nem fagy akkor nagy baja nem lehet a procinak.
-
válasz
werszomjas #10751 üzenetére
Hát, ha elindul a gép, nagy baja nem leht
A gyári mikrókódban meglévő hibákra gondolsz,vagy stabilitás tesztre? -
werszomjas
addikt
hello
olyan program kéne nekem, ami teszteli a cpu-t
Tehát kiírja ha bármi hibája van.köszi
-
-
Psych0
őstag
sziasztok!
Hogy lehet egy bootolható cd image-ből bootolható pendrive-ot csinálni? Gondolom felmásolom a fileokat aztán valahogy átvarázsolom a bootszektort, de hogy?
-
joe2005
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Hát ez semmire se jó.
Simán fel tudom csatlakoztatni a pendrive-ot.De nem kér semmi jelszót! -
localhost
Közösségépítő
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Erre a problémámra kellene megoldás: Van egy szervergép + hozzá vagy 4-5 kliensgép!
A szerverre van csatlakoztatva egy nyomtató ami arra a célra szolgál hogy ha valaki bejelentkezik vagy ki akkor ő felcsatolja a nyomtatót(tehát nem állandóan van rajta) kinyomtatja azt hogy ki lépett be/ki, mikor, és milyen ip címről!Erre kellene nekem valami megoldás!
Köszi előre is!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan progi,hogy mikor valaki rádugja a pendrive-ot a gépre,akkor kérje a jelszót és csak utánna lehessen megnézni a tartalmát???
-
gneohu
csendes tag
a korábbiakban feltettem egy kérdést (http://prohardver.hu/tema/milyen_program_ami/hsz_10601-10601.html).
sikerült megtalálni rá a választ:
Jeyo Mobile Companion 2.1 Build 1011köszönöm,üdv:
gneohu -
atka76
tag
válasz
kételkedem #10725 üzenetére
Hát én is így csináltam,hogy audió - t írtam és mégsem olvassa be!
Nem értem én sem! -
cellpeti
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Van olyan program, amivel fényképeket lehet rajz/képregény jellegűre átalakítani?
-
zoltanz
nagyúr
Olyan CD/DVD kategórizáló érdekelne ami adatbázis alapú, minden infót elment létrehozás, módosítás, utolsó megnyitás ideje méret is kellene. Valamint tudjon egyszere keresni az összes lemezen vagy kiválasztottakon. Valamint lehesen kommenteket írni a lemezekhez és a bennük lévő dolgokhoz. Köszi.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atka76 #10716 üzenetére
keress valami slideshow csináló progit, azzal tudsz csinálni olyat hoyg a képeket lapozza és alá tudsz zenét rakni. Microsoft Photo story 3, slide showt tuti csinál, arra most nem emlékszem hoyg az tud e zenét alá tenni. De gugli biztos talál neked slide show buildert.
Ahhoz a lejátsziohoz ami nem viszi az mp3 at, sima audio cd-t kell irnod. CD betesz iro program indit, audio cd kiválaszt és ráhuzod azokat a számokat amiket akarsz majd az iro progi átalakitja neked és kiirja.
-
(Bundás)
addikt
Olyan programot keresek, ami több szöveges (html) fájlból egyszerre ki tud cserélni tartalmakat.
Mint a Total Commander Fájlkeresés>szöveg, csak egy csere rész is kéne hozzá.Ötlet?
-
brd
nagyúr
-
-
atka76
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ebben segíteni vagy hova forduljak?
Képnézegetés közben kellene zene ezt milyen programmal lehet megoldani?
Tehát egy cd - re írok fel képeket és zenét és ha elindítom a nézegetőt akkor megy alatt a zene is!
Illetve van egy cd lejátszóm már régi szegény,és nem viszi az mp3 - as zenéket,ezt milyen programmal tudom tömöríteni és milyen formátumba kellene,mert nem igazán sikerül!Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sfdrakex #10714 üzenetére
Esetleg Hot CPU Tester, ezt még nem használtam most nézegettem, de jónak tűnik.
-
sfdrakex
nagyúr
-
14adam
addikt
Hello,lenne egy kérésem.Olyan progiknak a nevét léccives írjátok le ami ingyenes és proci tesztelő progi.100%-on futatja és hőmérsékeletek is kiírkál és ingyenes.Everestet ismerem,meg Orthos,de még szeretnék néhány progit telepíteni
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van a Spybotnak 64 bites verziója Windows 7-hez? -
joe2005
senior tag
-
Kloden
senior tag
válasz
sfdrakex #10703 üzenetére
Konkrétan erről az oldalról a zenék kellenének, weboldal letöltő is letöltheti??
kali: kipróbálom köszi csak meg kell előbb szereznem a progit.
-
Killing
addikt
válasz
Psychonaut #10700 üzenetére
Ez gyors volt, thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest